با این 61 نکته سئوی وردپرسی، ترافیک ارگانیک سایتتان را ۲۵۰% بالا ببرید.

با این 61 نکته سئوی وردپرسی، ترافیک ارگانیک سایتتان را ۲۵۰% بالا ببرید.


فهرست محتویات

زمان سرمایه گذاری روی خود : 26 دقیقه
5/5 - (2 امتیاز)

سئو (SEO) یا بهینه سازی موتور جستجو (Search Engine Optimization) طی دهه گذشته تغییرات بسیار زیادی داشته و متناسب با رشد سهم بازار وردپرس، افراد بیشتری به دنبال راهکار‌هایی جهت بهبود سئوی وردپرس خودشان بوده‌اند.

در حال حاضر کسب و کارها برای اینکه بتوانند در نبرد بی پایان صفحات نتایج موتورهای جست‌وجو قهرمان باشند، باید رویکرد تازه و یکتایی را پیش بگیرند.  بسیاری از بلاگ‌ها و شرکتهای اینbootstrap companies   تمام برند خودشان را روی جستجوی ارگانیک و سئو وردپرس می‌سازند. با اینکه این کار ممکن است ریسکی باشد، نشانه‌ای از زنده و سرحال بودن / پویایی و درستی سئو است. در این راهنمای جامع و عمیق سئوی وردپرس، ما بیش از ۶۰ نکته سئویی را با شما به اشتراک می‌گذاریم که به ما کمک کرده تا دائماً ترافیک ارگانیک خودمان را در این وبسایت (Kinsta) بالا ببریم. من با اطمینان خاطر می‌گویم که این مقاله به شما کمک می‌کند تا ترافیک وبسایت وردپرسی خودتان را چندین برابر کنید و برنده این نبرد باشید.

خب، خیلی کار پیش رو داریم. پس بیایید بدون معطلی به سراغ اصل مطلب برویم:

درست است که سئو در چند سال گذشته تغییرات اساسی کرده، اما باز هم مثل همیشه مهم است و باید جدی گرفته شود. با دنبال کردن این مقاله عمیق ترافیک ارگانیک خودتان را چندین برابر کنید و پیروز میدان باشید.

نکات سئوی وردپرس برای ۲۰۲۲:  نتایج ما

سئو شامل استراتژی‌ها، تاکتیک‌ها و متدهایی است که به محتوای وب سایت کمک می‌کند تا در موتورهای جستجو مثل گوگل، بینگ و یاهو رتبه بالاتری به دست بیاورند. هرچقدر موقعیت در نتایج موتورهای جستجو بهتر باشد، باعث می‌شود ترافیک ارگانیک و نرخ تبدیل (conversion) بالاتر برود.

سئو دو وجه دارد: اولی بخش فنی که شامل الگوریتم‌های رتبه‌بندی موتورهای جستجو می شود و بخش دوم بیشتر شامل استراتژی برندینگ طبیعی برای کسب و کارهای آنلاین است.

موفقیت کسب و کارها در کسب نتایج بالای سئو در گروی ساخت تجربه وب سایت با کیفیت است که با محتوای درجه یک، صفحات پر‌‍سرعت و امنیت وب سایت بدست می‌آید. این پیروزی با تبعیت از اجزای اساسی دستور‌های سئوی وردپرس (WordPress SEO best practices) بدست می‌آید.

 

 

سئوی وردپرس چقدر جواب می‌دهد؟ چقدر می‌شود روی سئوی وردپرس حساب کرد؟

خب، به قول معروف: “جوجه را آخر پاییز می‌شمارند.” با توجه به نتایج کارها می‌توانیم پای قضاوتشان بنشینیم. همانطور که در نتایج سایتمان پیداست، ما روی هوا حرف نمی‌زنیم.

از آنجایی که ما طرفدار دو آتیشه سئو هستیم، از اولین روزهای انتشار پست‌ها سئو را قبله خودمان دیدیم. در نمودار زیر شما می توانید ببینید که ترافیک ارگانیک ما چقدر تکامل پیدا کرده و چقدر رشد داشته.  منظور ما از ارگانیک ترافیکی است که فقط از موتور‌های جستجو (به جز شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات پولی و … ) ایجاد شده.

 

.

رشد ترافیک ارگانیک وب سایت Kinsta
سئوی وردپرسی رشد ترافیک ارگانیک وب سایت Kinsta

 

و در اینجا چند اسکرین شات دیگر گذاشتیم تابتوانید بهتر مقایسه کنید. همانطور که می‌بینید ما ترافیک ارگانیک خودمان را  سال به سال (year-over-year (YoY)) تا بیش از ۵۶ درصد بالا برده‌ایم.

Kinsta organic traffic 2020 vs 2021.
سئوی وردپرسی Kinsta organic traffic 2020 vs 2021.

مقایسه ترافیک ارگانیک  Kinsta در سال 2020 و 2021

و اگر ترافیک الان را با دو سال قبل مقایسه کنیم ترافیک ارگانیک ۲۵۰ درصد رشد داشته .

مقایسه ترافیک ارگانیک  Kinsta در سال 2019 و 2021
سئوی وردپرسی مقایسه ترافیک ارگانیک  Kinsta در سال 2019 و 2021

In true eating your own dog food spirit, we achieved all of this by implementing the strategies outlined in this very WordPress SEO guide.

 

ما این موفقیت را مرهون اجرای استراتژی هایی هستیم که در این راهنمای سئوی وردپرس مشخص شده.

خب خودستایی از دستاوردهایمان کافیست. برگردیم به اصل ماجرا

تمام نکات سئوی وردپرس که در این مقاله آمده علاوه بر سوالات متداول ۲۰۲۲ در انتهای مقاله را بررسی کنید. این کار به شما کمک می کند تا نتایج بهتری را در صفحات نتایج موتورهای جستجو و ترافیک ارگانیک به دست بیاورید:

فهرست محتوایی:

سئو آن پیج (On-Page SEO)

  • یک افزونه سئوی وردپرس نصب کنید.
  • تگ‌های عنوان (Title Tag) خودتان را بهینه سازی کنید.
  • با نوشتن ‌توضیحات متا (Meta Descriptions) نرخ کلیک/ Click-Through Rate را بالا ببرید.
  • از تگ‌های عنوان (Heading Tags) مناسب استفاده کنید.
  • حواستان به تعداد کلمات (Word Count) باشد.
  • با ساخت و پرداخت صفحات اصلی، برای خودتان اعتبار سازی کنید.
  1. یک افزونه سئوی وردپرس نصب کنید.

خود وردپرس به تنهایی برای سئو کاملاً مناسب است. با این حال ما همیشه به افراد پیشنهاد می‌کنیم تا یک افزونه سئو (SEO plugin) هم نصب کنند. این کار به شما این امکان را می‌دهد که روی بهینه سازی آنچه گوگل از وب سایت شما می بیند، کنترل کامل داشته باشید.

از لحاظ محبوبیت، افزونه رایگان Youast SEO حرف اول را می‌زند اما این تنها افزونه موجود نیست. مثلاً در مقاله Rank Math vs Yoast SEO ما به طور کامل این دو افزونه را با هم مقایسه کرده ایم. یا برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به لیست بهترین پلاگین های سئو که ما جمع‌آوری کردیم نگاهی بیاندازید.

در کینستا ما از Yoast SEO استفاده می کنیم. و به خاطر همین است که شما در این راهنمای سئوی وردپرس این همه عکس و اسکرین شات از این افزونه می بینید. یک افزونه سئوی خوب به شما امکان می دهد که:

  • با تحلیل صفحه و کلمه کلیدی محتوای بهتری بنویسید.
  • توضیحات متای خودتان را ویرایش کنید.
  • به طور خودکار نقشه سایت‌ها XML بسازید.
  • Enable breadcrumbs
  • بتوانید شبکه های اجتماعی و مارک آپ اسکیما (schema markup) را اضافه کنید.

علاوه بر اینکه بسیاری از امکانات دیگر بهینه سازی هم در اختیار شما قرار می دهد.  یوست(Yoast) بیش از ۵ میلیون بار نصب شده و در رتبه‌بندی پنج ستاره را از آن خودش کرده. می توانید این پلاگین رایگان را از فروشگاه وردپرس دانلود کنید یا با دنبال کردن مراحل زیر آن را در داشبورد وردپرس خودتان نصب کنید.

 

مرحله اول. Yoast SEO را جستجو کنید.

پایین قسمت پلاگین‌ها در داشبورد وردپرس گزینه ” Add New ” را انتخاب کنید و در آنجا Yoast SEO را جستجو کنید.

*جستجوی Yoast SEO در داشبورد وردپرس
سئوی وردپرسی *جستجوی Yoast SEO در داشبورد وردپرس

شما یک کارت که روی آن نام افزونه نوشته شده است را به همراه دکمه ” Install Now  ” خواهید دید.

 

مرحله دوم نصب و فعال سازی افزونه

با کلیک روی دکمه ” Install Now “، این دکمه به ” Activate ” آبی رنگ تبدیل می شود.

 

*فعال‌سازی پلاگین Yoast SEO
سئوی وردپرسی *فعال‌سازی پلاگین Yoast SEO

با این کار عملکردهای  Yoast روی وبسایت شما فعال می‌شود.

مرحله سوم. دسترسی به تنظیمات افزونه

به محض فعال شدن پلاگین، شما یک قسمت جدید سئو در نوار ابزار کناری خودتان می بینید:

 

*تنظیمات Yoast SEO  در داشبورد وردپرس
سئوی وردپرسی *تنظیمات Yoast SEO  در داشبورد وردپرس

در این قسمت می‌توانید برای بهینه سازی وب سایت خودتان به تنظیمات Yoast دسترسی پیدا کنید. در بخش‌های دیگر این مقاله راجع به این قسمت مفصل‌تر صحبت می‌کنیم.

  1. تگ های عنوان خودتان را بهینه سازی کنید.

کلمه کلیدی اصلی‌تان را در تگ عنوان (title tag)  بلاگ پست یا صفحه‌تان قرار بدهید. قبلاً متخصصان سئو پیشنهاد می‌کردند که حتی  تا جای ممکن کلمات کلیدی را در ابتدای عنوان (title) قرار دهید. چون این کار وزن بیشتری را موتورهای جستجو ایجاد می‌کند.

این دیدگاه الان یعنی سال 2022 کم کم دارد طرفداران خودش را از دست می‌دهد. اگر‌چه داشتن کلمات کلیدی مهم در ابتدای تگ‌های عنوان هنوز هم مهم است، اما وقتی قرار است بهینه‌سازی نرخ کلیک (click-through rate (CTR) optimization) بر مرتبط بودن کلمه کلیدی (keyword relevancy) مقدم باشد، سناریوها پیچیده تر می‌شوند.

بعضی هم  گزارش‌ کرده‌اند که به سادگی و با تاکتیک‌های جزئی روی عناوین‌شان،  CTR وب‌سایتشان  ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

مثلاً ما کلمه کلیدی “سئوی وردپرس” (“WordPress SEO”) را تقریباً نزدیک به ابتدای عنوان این بلاگ‌پست گذاشته‌ایم. تا هم  از لحاظ سئویی کمی ارتقا پیدا کند و هم  به این دلیل اصلی که برای خوانندگان روشن شود که این بلاگ‌پست راجع به چیست. بنابراین نرخ کلیک (CTR) مان را  بالا ببریم.

حالا، شما چطور کلمات کلیدی اصلی تان را به تگ‌های عنوان تان اضافه می‌کنید؟

عناوین یا تایتل‌ها محدود به پیکسل هستند. یعنی گوگل فقط ۶۰۰ پیکسل اول را نمایش می‌دهد. بسیاری از افزونه‌های سئو از شمارشگر کاراکتر استفاده می‌کنند که تقریب نسبتاً خوبی دارد.

می توانید مثل تصویر زیر به طور دستی یک عنوان را در افزونه Yoast SEO اضافه کنید. یادتان باشد که گوگل محدودیت قابل رؤیت حدود ۶۵ کاراکتر روی دسکتاپ را دارد. و اگر شما از این عدد فراتر بروید جستجوگرها ممکن است که عنوان کامل شما را در صفحات نتایج جستجو نبینند.

*تگ عنوان (title tag) در افزونه Yoast SEO
سئوی وردپرسی *تگ عنوان (title tag) در افزونه Yoast SEO

روی عنوان‌های تان A/B تست  یا split testing انجام دهید. این کار علاوه بر اینکه می‌تواند روش موثر دیگری برای افزایش نرخ کلیک شما باشد، به گوگل کمک می‌کند تا محتوای شما را به عنوان محتوای مرتبط‌تر در نظر بگیرد. برخی ابزارها به شما این  امکان را می‌دهند که روی تگ‌های عنوان و توضیحات متا A/B تست انجام دهید تا نرخ کلیک‌تان را بالا ببرید.

عامل دیگری که باید در نظر بگیرید این است که آیا از نام شرکت خودتان در انتهای عنوان استفاده کنید یا نه. در برخی مواقع شاید گوگل تصمیم بگیرد که تگ‌های عنوان شما را تغییر دهد و رایج‌ترین این آپدیت‌ها مربوط به اضافه کردن نام سایت در انتهای عنوان است.

مثلا تگ عنوان برای مقاله ای که در زیر نشان داده شده این است:

“A Deep Dive Into WordPress Automatic Updates.”

 

با این حال همانطور که می‌بینید برند ما در نتایج جستجوی گوگل به عنوان اضافه شده.

*بازنویسی تگ عنوان برای گوگل
سئوی وردپرسی *بازنویسی تگ عنوان برای گوگل

قرار دادن نام شرکت هم در محدودیت کاراکتر لحاظ می‌شود‌. بنابراین حواستان باشد که تگ‌ عنوان‌هایتان در نتایج جست‌وجو قطع نشود.

*کوتاه شدن تگ عنوان برای گوگل
سئوی وردپرسی *کوتاه شدن تگ عنوان برای گوگل
  1. با نوشتن توضیحات متا نرخ کلیک را بالا ببرید.

وقتی پای رتبه‌بندی به میان می‌آید، توضیحات متا تاثیری روی سئوی وردپرس شما ندارند. اما روی سی تی آر شما موثرند. اگر توضیحات متا خوب نوشته شده باشد، می تواند به کاربران انگیزه بدهد تا به جای انتخاب صفحات پایینی یا بالایی در نتایج جستجو روی پست شما کلیک کنند.

هرچقدر  CTRشما بیشتر شود، ترافیک بیشتری به دست می آورید. اگر کاربران شما به گوگل برنگردند، این کار به گوگل یک سیگنال قوی می دهد که محتوای شما خیلی خوب  یا hit بوده و این یعنی احتمال اینکه گوگل رتبه صفحات شما را بالا ببرد بیشتر می‌شود. بنابراین از جهاتی منطقی است که توضیحات متا به طور غیر‍‌مستقیم روی سئو شما تاثیر بگذارند.

شما می‌توانید به طور دستی در افزونه Yoast SEO با کلیک روی دکمه Edit Snippet در زیر ادیتور توضیحات متای خودتان را تنظیم کنید.

*توضیحات متا در افزونه Yoast SEO
سئوی وردپرسی *توضیحات متا در افزونه Yoast SEO

 

قبل‌تر توضیحات متا به حدود ۱۵۶ کاراکتر محدود بود. اما گوگل در آپدیت دسامبر ۲۰۱۷ این عدد را به ۳۲۰ کاراکتر افزایش داد. اما دوباره با برگرداندن این تغییرات، سقف کلمات  را به بین ۱۵۰ تا ۱۷۰ کلمه محدود کرد.

هر چیز بیشتر از این مقدار، در صفحات نتایج جست‌وجو قابل رویت نیست.

به علاوه کار عاقلانه‌ای است که کلمات کلیدی اصلی خودتان را در توضیحات متا جای دهید. گوگل زمان نمایش عبارات جستجو در نتایج جستجو آنها را هایلایت می کند. برای مثال وقتی عبارت “مدیریت هاست وردپرس” را در گوگل جستجو می‌کنید، ما یک بلاگ‌پست “مدیریت هاست وردپرس” در متا دیسکریپشن داریم. بنابراین گوگل این کلمه کلیدی مرتبط با عبارت جستجو را بولد می کند.

با قرار دادن کلمات کلیدی در توضیحات متا می‌توانید تا حدی از سایر رقبا پیش بیفتید:

*کلمه کلیدی بولد شده در توضیحات متا
سئوی وردپرسی *کلمه کلیدی بولد شده در توضیحات متا

به خاطر داشته باشید که گاهی اوقات گوگل به طور خودکار بر اساس کوئری‌های جستجو متا دیسکریپشن‌ها را بازنویسی می کند. به این معنی که آنچه شما می نویسید لزوماً همیشه آن چیزی نیست که در نتایج جستجو نمایش داده می شود. برای مثال در این مورد گوگل ترجیح داده است که با بیرون کشیدن متادیسکریپشن از متن صفحه‌ای که  با کوئری/ درخواست جستجو متناسب است، متا دیسکریپشن را بازنویسی کند.

*استفاده پویای گوکل از توضیحات متا
*استفاده پویای گوکل از توضیحات متا

 

همانطور که در زیر می‌بینید، وقتی کوئری متفاوتی استفاده می شود، متا‌دیسکریپشن این صفحه تغییر می کند:

*استفاده پویای گوکل از توضیحات متا
سئوی وردپرسی *استفاده پویای گوکل از توضیحات متا

این موضوع الزاماً چیز بدی نیست. گوگل دائماً نتایج جست‌وجوی خودش را تست می کند‌. پس این بازنویسی ها معمولاً به کاربران کمک می کند تا ببینند که این صفحه با جستجوی آنها مرتبط است.

 

۴. از تگ‌های عنوان(Heading Tag) مناسب استفاده کنید.

کراولر‌ها یا خزنده‌های گوگل (ربات‌های گوگل)  برای تعیین تناسب محتوای سایت شما، عنوان تگ‌های html شما(h1,h2,h3,…) را چک می‌کنند. به طور کلی بهترین کار این است که در هر پست یا صفحه یک تگ H1واحد  داشته باشید و بعد زیر آن چندین h2و h3.

این اولویت را مد نظر قرار دهید. تگ h۱ مهم ترین هدر شماست. و باید کلمه کلیدی اصلی شما را شامل شود. عناوین اضافی هم باید کلمه کلیدی یا وریشن‌های دنباله‌دار آن را در بر داشته باشد. اما عناوین را خیلی دستکاری نکنید. آنها فقط باید محتوای شما را جدا کنند تا خواندن آن برای بازدیدکنندگان راحت شود. نه اینکه به ابزاری  برای کیوورد استافینگ بدل شوند وجاهای مهم صفحه را با استفاده بی‌رویه از کلمات کلیدی پر کنید.

بیشتر تم های وردپرس اگر که به درستی کد زده شده باشند/ برنامه‌نویسی شده باشند، به طور خودکار تایتل صفحات یا پست های شما را به عنوان هدر H1 در نظر می‌گیرند. و بعد می توانید هدر‌های دیگر(H2, H3, H4,…)  صفحه یا پست تان را تنظیم کنید.

در کلاسیک ادیتور Classic Editor می‌توانید با استفاده از نوار ابزار کشویی در ویرایشگر بصری یک هدر بسازید.

*افزودن یک هدر در ادیتور کلاسیک
سئوی وردپرسی *افزودن یک هدر در ادیتور کلاسیک

 

این کاربه طور خودکار متن انتخابی تگ های html که گوگل برای خواندن هدر‌های شما نیاز دارد را مشخص میکند. برای چنین کاری در بلاک ادیتور(Block Editor) می‌توانید از هدر بلاک استفاده کنید.

*افزودن هدر در Block Editor
سئوی وردپرسی *افزودن هدر در Block Editor

البته همیشه می‌توانید به طور دستی تگ‌های HTML را اضافه کنید.

۵. حواستان به تعداد کلمات باشد.

جمله قدیمی و معروف «محتوا پادشاه است» هنوز هم در سال ۲۰۲۲ پابرجاست. هم گوگل و هم بازدید‌کنندگان شما عاشق محتوای با کیفیت‌اند. و خیلی بهتر است که به جای پست های کوتاه محتوای بلند منتشر کنید.

البته این می تواند بسته به شرایط متفاوت باشد. اگر شما یک وبسایت خبری دارید، شاید باید عکس این کار عمل کنید. چون می خواهید خیلی سریع محتوا ها رومنتشر کنید تا بتوانید لحظه به لحظه رویداد‌های مرتبط را پوشش دهید.

اما محتوای بلند شانس این را دارد و دوباره می گویم که ثابت شده است که در موتورهای جستجو برنده رقابت خواهد بود.

*مقایسه تعداد کلمات و موقعیت در گوگل. (عکس از backlinko.com )
سئوی وردپرسی *مقایسه تعداد کلمات و موقعیت در گوگل. (عکس از backlinko.com )

همانطور که در تصویر بالا می‌بینید وبسایت‌هایی که در سه رتبه نخست نتایج گوگل هستند، محتوا‌های بلندتری دارند.

وبسایت Capsicum Mediaworks  هم موازی با بک لینکو آمارهایی درباره اهمیت محتوا‌های بلند منتشر کرده‌:

*طول محتواهای سئو
سئوی وردپرسی *طول محتواهای سئو

حتی چند سال قبل هم نشانه‌هایی از اهمیت محتوای بلند وجود داشت. به خصوص CanIRank  انواع فاکتورهای موثر سئو را تحلیل کرده بود. مانند اینکه آیا محتوا‌های بلندتر بک لینک‌های بیشتری را ایجاد می کنند یا نه و چه بر سر رتبه بندی آنهایی می‌آید که در صفحات سوم و چهارم اند.

 

*نمودار CanIRank ، مقایسه طول محتوا و رتبه موتور جستجو
سئوی وردپرسی *نمودار CanIRank ، مقایسه طول محتوا و رتبه موتور جستجو

به طور خلاصه آنها متوجه شدند که حتی با احتساب فاکتورهای احتمالی دیگر،  محتوای بلندتر همچنان رتبه بهتری می گیرند.

فقط همین نیست. محتواهای بلند می‌توانند به سئو شما هم کمک کنند. دیگر مزیت محتوای بلند این است که به مرور زمان  رتبه بندی شما نه فقط برای کلمات کلیدی اصلی بلکه برای چندین واریاسیون/ وریشن‌ دنباله‌دار کلمه کلیدی شروع به بالا رفتن میکند.

گاهی اوقات این موضوع تا جایی پیش می‌رود که صدها واژه و عبارت جستجو هم پوشش داده می‌شود.

ترافیک ایجاد شده از مجموع واریاسیون های دنباله داری که در محتوای شما وجود دارد، بیشتر از ترافیک کلمات کلیدی اصلی شما خواهد بود. محتوای بلند‌تر یک معامله برد_ برد است. و همینطور که احتمالاً متوجه شدید، ما در این وبسایت هم چنین نتایجی رو دیده‌ایم. وگرنه این همه زمان صرف انتشار چنین پست بلندی نمی‌کردیم.

 6. صفحات اصلی تان را خوب ساخت و پرداخت کنید تا برای خودتان اعتبار سازی کنید.

این گزینه به طور مستقیم روی رتبه بندی شما تاثیر نمی گذارد. با این حال من فکر می‌کنم که این مورد بسیار ضروری است‌.

تمام وبسایت های با کیفیت باید چند صفحه اصلی داشته باشند. اگر شما از این صفحات ندارید، دارید این ریسک را به جان می خرید که پیش چشم بازدید کنندگان تان کم اعتبار‌تر به نظر برسید.

E-A-T  یا (Expertise, Authoritativeness, and Trustworthiness) به معنای تخصص، وثوق یا قابل اعتماد بودن، مفهومی است که در گایدلاین کیفیت رتبه‌بندی گوگل (Search Quality Raters’ Guidelines)اهمیت داده شده.

 

و در سال های اخیر بسیار مورد توجه سئو کاران بوده. ایده کلی این مفهوم این است که وب سایت‌ها باید با EAT  در ذهن‌ها بمانند؛ نشان بدهند که در بازار گوشه خودشان متخصص‌اند و درعین‌حال اعتبار و اعتماد را نمایش بدهند.

صحبت هایی که خود گوگل هم به طور علنی و عمومی راجع به نحوه تاثیر پذیری وب سایت‌ها پس از به روز رسانی های اصلی و تمرکز بر EAT کرده، نشان می‌دهد که این مفهوم چه قدر در الگوریتم های گوگل مهم است.

اگر  صفحات زیر را ندارید، باید (حداقل) این صفحات را در وب سایت وردپرسی خودتان را داشته باشید:

  • یک صفحه درباره ما: این صفحه باید دارای اطلاعات اصلی شامل: برند، ماموریت و آنچه که شمابه بازدید کنندگان ارائه می دهید باشد.این صفحه با توصیف نحوه شکل گیری برند شما به عنوان یک محتوای روایت‌گر در نظر گرفته می‌شود.
  • یک صفحه تماس با ما: نشان دهنده آدرس فیزیکی (اگر کسب و کار شما دفتر حضوری دارد)، شماره تلفن، ایمیل و دیگر جزئیات ارتباطی که به کاربران نشان می دهد یک شخص حقیقی پشت این سایت قرار دارد. به علاوه اینکه دسترسی به شما را برای کاربران را آسان تر می کند تا اگر راجع به محصولات و خدمات شما سوال داشتند راحت تر به شما دسترسی پیدا کنند. این کار قائدتاً به شما کمک می کند تا فروش  بیشتری داشته باشید.
  • یک صفحه شفاف‌سازی (Disclosure Page)، قوانین و مقررات و … تعداد و نوع صفحات حقوقی لازم بسته به نوع محتوای تولیدی شما می توانند تا حدی متفاوت باشند. اگر هر گونه توصیه‌ای می کنید (مثلاً در بلاگ پست هایتان) یا لینک‌های اشتراک فروش (affiliate link) می گذارید، داشتن یک صفحه شفاف‌سازی برای شما ایده آل است. هر وب سایتی که داده‌های کاربران را جمع‌آوری می‌کند، باید مطابق قوانین حفاظت از اطلاعات GDPR یا CCPA عمل کند.  اگر محصولات یا خدماتی را به طور آنلاین می‌فروشید، باید شرایط و قوانین خودتان را لیست کنید.

علاوه بر این صفحات، افزودن سوشال‌ پروف یا اثبات اجتماعی می تواند اعتماد پذیری شما را افزایش دهد. قرار دادن لینک شبکه‌های اجتماعی،  تستیمونیال ها و نظرات کارفرما‌ها، مشتریان یا کاربران می تواند گزینه ایده آلی باشد.

سئوی Off-page

·         برای بهینه سازی لینک‌‌ها نگاهی به ویدیویی راهنمای ما بیاندازید.

·         بک لینک‌های باکیفیت بسازید.

·         وب سایت های که به رقبای شما لینک‌دهی می کنند را پیدا کنید.

·         لینک های داخلی (outbound) خودتان را با کیفیت کنید.

·         اتریبیوت پشتیبانی شده را در لینک های همکاری در فروش (Affiliate Link) اضافه کنید.

·         یک استراتژی لینک سازی یکپارچه بسازید. لینک های خراب شده را درست کنید.

·         از اینکه به منابع بیرونی لینک دهی کنید نترسید.

·         لینک های انکر را در محتوا های بلندتر به کار ببرید.

 

۷. بک لینک‌های باکیفیت بسازید.

وقتی صحبت از سئوی وردپرس میشود، بک لینک ها حیاتی هستند. گوگل از آنها برای سنجش میزان اعتبار یک وب سایت استفاده می کند. و دیگر وب سایت های مرتبط یا اصلی با اطلاعات پشتیبان را نمایش می‌دهد.

وقتی یک دامنه معتبر به شما لینک میدهد، آنچه اتفاق می‌افتد فرای تصور شماست. برایان دین (Brian Dean) در بک لینکو روی یک میلیون نتیجه جستجو تحلیل کرده است و نتیجه این بوده که بک لینک ها هنوز هم عامل مهمی در رتبه بندی هستند.

به طور کلی اگر تعداد دامنه های ارجاعی که به شما لینک می‌دهند، سیر صعودی دارد نشانه خوبی است. این به این معناست که در طول زمان وبسایت های بیشتر و بیشتری دارند به شما لینک میدهند.

در تحقیق برایان تعداد دامنه های ارجاعی یکتا (unique referring domains) محکم‌ترین ارتباط را با رتبه‌بندی بالا داشت. وب سایت‌هایی با دامنه های ارجاعی بیشتر، رتبه بالاتری داشتند.

*نسبت تعداد دامنه‌های ارجاعی با رتبه ‌بندی گوگل
سئوی وردپرسی *نسبت تعداد دامنه‌های ارجاعی با رتبه ‌بندی گوگل

یکی از ابزار‌های فوق‌العاده‌ای که می‌توانید وضعیت بک لینک های خودتان را در آن ببینید Ahrefs است. شما می توانید تعداد کل بک لینک هایی که به وب سایت تان داده می‌شود، تعداد دامنه های ارجاعی،  کلمات کلیدی ارگانیک با رتبه بالا و … را در این پلتفرم ببینید. اعلان های بک‌لینک این پلتفرم هم تواند برای شما مفید باشد.

Below there’s a couple of examples of websites linking to our content. Specifically, a link from Mozilla to our guide on how to fix the 405 Method Not Allowed error and a coupe from Wikipedia to our PHP benchmarks blog post:

 

در زیر چند نمونه از وب سایت‌هایی که به محتوای ما لینک دادند را آورده‌ایم. به خصوص لینکی از موزیلا(Mozilla)  که به راهنمای ما راجع به نحوه برطرف کردن ارور ۴۰۵ (405 Method Not Allowed error) و  کوپی از ویکیپدیا که به بلاگ پست ما درباره نقاط تماس php (PHP benchmarks) لینک داده.

*مثال دیگری از بک لینک‌ها
سئوی وردپرسی *مثال دیگری از بک لینک‌ها

 

برای لینک گرفتن در پادکست های شخص سوم شرکت کنید.

راه قابل اعتمادتر برای ایجاد لینک‌های اینباند(inbound link) جدید و با کیفیت، مصاحبه در یک پادکست است که با مخاطبینی که همراستا با مشتریانتان اند، درباره موضوعاتی که در آن‌ها تخصص دارید صحبت می‌کنید.

این کار چطور لینک های ورودی به وب سایت شما را ایجاد می‌کند؟

تقریباً تمام پادکست‌ها برای هر اپیزود صفحه اختصاصی دارند که در آن نکات، اسم مهمان‌ها و یا لینک به منابعی که در طول اپیزود به آن اشاره شده، گذاشته می‌شود.

مثلاً پادکست “مهندسی معکوس کسب و کار و تکنولوژی کینستا” را در نظر بگیرید. به وب سایت و صفحات شبکه‌های اجتماعی تمام مهمان‌ها لینک داده شده است.

*نمونه‌ای از نحوه لینک سازی از طریق پادکست
سئوی وردپرسی *نمونه‌ای از نحوه لینک سازی از طریق پادکست

این رویکرد استانداردی برای پادکسترها است. چون لینک‌ها به شنوندگان یا بینندگان این امکان را می دهد که عمیق تر شوند و بیشتر با مهمان ها و کسب و کارشان آشنا شوند.

 

ساخت سیگنال های اجتماعی قوی تر لینک های اینباند را افزایش می‌دهد.

نکته ریز: صفحاتی که به سایت شما لینک می‌دهند را در کانال های شبکه های اجتماعی خودتان به اشتراک بگذارید. این کار به شما کمک می‌کند تا برای آنها در صفحه‌شان سیگنال‌های اجتماعی بسازید. و برای صفحه آنها اعتبار سازی کنید. لینک از صفحات با اعتبار صفحه بالاتر برای سئوی خودتان هم مفید است. پس این یک معامله دو سر سود است.

به عبارت دیگر شما با اشتراک گذاری محتواهای شخص سومی که وقت گذاشته تا به شما لینک بدهد، دارید به خودتان کمک می کنید. هیچوقت بابت اینکه از  بلاگر‌های دیگر بخواهید تا پست‌های فوق العاده شما را در بلاگ شان منشن کنند، احساس نگرانی نکنید.

8. سایت هایی که به رقبای شما لینک دهی میکنند را پیدا کنید.

 

پیدا کردن سایت هایی که به محتوای شما لینک بدهند، می‌تواند بسیار سخت باشد، اما شانسش وجود دارد. چون سایت‌های مشابه شما قبلاً زمان صرف این کار کرده‌اند. پس دقیق‌تر بررسی کنید تا ببینید کدام سایت ها دارند به آنها لینک می دهند. این کار به شما کمک می‌کند تا فرصت های مشابهی به روی شما باز شوند و از آن طریق لینک سازی کنید.

بعضی از ابزارهای فیریمیوم می‌توانند به شما در این زمینه کمک کنند. مثل اوبر ساجست (Ubersuggest). قبل از اینکه بخواهید سراغ  سایت های پولی بروید، بتوانید روزانه چند سایت را چک کنید. دیگر ابزارها مانند Ahrefs هم می توانند به شما کمک کنند تا تمام لینک هایی که به صفحات خاص یا کل یک دامنه ارجاع داده‌اند را ببینید.

۹. روی کیفیت لینک‌های اوت باند(Outbound) کار کنید.

گاهی اوقات واجب است که رابطه بین وب‌سایت خودتان و وب سایت هایی که به شما لینک میدهند را بولد کنید. مثلاً اگر شما دارید در محتوایتان یک لینک همکاری در فروش (affiliate links) می گذارید تا از سایتی که به آن لینک داده شده کمیسیون دریافت کنید، لینک ها نباید ارزش سئویی داشته باشند چون به عنوان لینک غیر طبیعی در نظر گرفته می شوند. به همین ترتیب برای بنرهای اسپانسر شده‌ای که به دیگر وبسایت ها هم لینک می دهند این اتفاق باید بیفتد.

اتریبیوت ‘rel’ می‌تواند در تگ <a> استفاده شود تا به موتورهای جستجو  درباره اینکه چطور این لینک‌ها باید هندل شوند، هینت بدهد.

لینک های دوفالو/ فالو

با اینکه دو فالو(dofollow) یک لینک اتربیوت ‘rel’ نیست، این اصطلاح زمان ارجاع به لینک های استاندارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

به طور پیش فرض هر لینکی که در وردپرس می‌سازید، یک لینک دو فالو است. وقتی گوگل  دارد وبسایت شما را آنالیز می‌کند، این نوع لینک‌ها را کراول (crawl) می‌کند‌. این لینک‌ها به شما در اعتبار سازی کمک می کند و روی رتبه بندی شما تاثیر می گذارد. چون از صفحات لینک شده لینک جویس (link juice) انتقال داده می‌شود. شاید شنیده باشید که بعضی ها می‌گویند باید بک لینک‌های بیشتری داشته باشید. اگر این طور باشد، احتمالاً منظور آنها لینک‌های دو فالو از دیگر سایت های معتبر است.

لینک های نوفالو

لینک های نوفالو دارای اتریبیوت ‘rel’ از ‘nofollow’  اند. مثل تصویر زیر:

 

<a href=”https://kinsta.com” rel=”nofollow”>my link</a>

اتریبیوت نوفالو به خزنده‌های موتور جستجو می گوید که این لینک‌ها را نادیده بگیرند. این به این معنا نیست که لینک‌های نوفالو لازم نیستند. آنها کماکان می‌توانند ترافیک ایجاد کنند. حتی اگر هیچ اعتباری را انتقال ندهند و روی رتبه بندی شما تاثیر نگذارند. می توانید روش‌های متفاوت اضافه کردن لینک های نو فالو در وردپرس را در اینجا بخوانید.

 

لینکهای نوفالو معمولاً به درخواست وبسایتی که بهش لینک داده شده، قرار می گیرند.  دلیل این موضوع این است که لینک‌ها بین صفحات ارزش منتقل می‌کنند، پس این باید به صورت طبیعی اتفاق بیفتد. دستکاری سایت‌ها برای اینکه به شما لینک بدهند خلاف دستورالعمل های گوگل است. بنابر‌این نادیده گرفتن این مطلب می تواند باعث جریمه سایت شما شود. به طور کلی یک پروفایل بک لینک طبیعی شامل توازنی متناسب بین لینک های دو فالو و نوفالو است.

لینک های پشتیبانی شده/ حامی/ اسپانسر شده

همانطور که در تصویر زیر می‌بینید لینک‌های پشتیبانی شده دارای اتریبیوت ‘rel’ از ‘sponsored’  اند.از این اتریبیوت استفاده می‌شود تا نشان دهد یک لینک پشتیبانی شده.

<a href=”https://kinsta.com” rel=”sponsored”>my link</a>

 

لینک های پشتیبانی شده معمولاً به عنوان بخشی از کمپین های پولی مورد استفاده قرار می‌گیرند. زمانی که هدف لینک پشتیبانی شده باید ایجاد ترافیک باشد، نه انتقال ارزش  صفحه لینکینگ.

پرداخت پول به لینک‌هایی که انتقال ارزش می‌کنند، خلاف دستورالعمل‌ها یا قوانین گوگل است. پس مهم است که مطمئن شوید تمام لینک‌های پشتیبانی شده از اتریبیوت لینک پشتیبانی شده (sponsored) استفاده می کنند.

لینک‌های UGC

همانطور که در زیر می بینید لینک‌های UGC یا لینک‌های محتوای کاربر ساز دارای اتریبیوت ‘rel’ از ‘ugc’ اند.

<a href=”https://kinsta.com” rel=”ugc”>my link</a>

لینک های UGC برای این استفاده می شوند که نشان دهند کاربران لینکی را ساخته‌اند. و معمولاً به لینک هایی که در قسمت نظرات بلاگ پست‌ها یا فوروم ها قرار گرفته (جایی که کاربران می توانند لینک اضافه کنند.) اضافه می شوند.

  1. اتریبیوت پشتیبانی شده را به لینک های همکاری در فروش اضافه کنید.

خیلی از بلاگر‌های وردپرس در وبسایت‌های شان از لینک‌های همکاری در فروش (affiliate link) استفاده می کنند.از این لینک‌ها به طور کلی وقتی استفاده می‌شود که بخواهید یک کمیسیون یا ریفرال از یک محصول یا ثبت نام در بین سایت‌ها را پیگیری و ردیابی کنید. متاسفانه گوگل معمولاً به لینک‌های همکاری در فروشی که حتماً اتریبیوت ‘rel’  نداشته باشند، روی خوش نشان نمی‌دهد. حتی بعضی سایت‌ها برای داشتن تعداد زیاد لینک‌های همکاری در فروش جریمه/ پنالتی/ مسدود شده‌اند.

برای استفاده امن از لینک‌های همکاری در فروش، آنها باید همیشه اتریبیوت “sponsored”  را داشته باشند. راه فوق‌العاده‌ای برای اینکه لینک‌های همکاری در فروش خودتان را ردیابی کنید و همیشه مطمئن باشید که آنها از اتریبیوت پشتیبانی شده استفاده می‌کنند، این است که یک پلاگین همکاری مانندPretty Links  یا  ThirstyAffiliates را به کار ببرید.

به گفته گوگل اگر از اتریبیوت نو‌فالو هم برای لینک های همکاری استفاده کنید، مشکلی ندارد. بنابراین اگر قبلاً به این روش لینک های خودتان را ساخته اید، نیازی نیست که لینک‌های خودتان را به روز کنید‌.

Pretty Links  به شما امکان ساخت  لینک های همکاری ساده و کوتاه را می دهد. که شامل اتریبیوت پشتیبانی شده و ریدایرکت ۳۰۱ هستند.  خیلی ساده به وبسایت Pretty Links  بروید، قسمت option را در ورد پرس‌تان باز کنید.  تصویر زیر را می‌بینید.

 

*صفحه option در Pretty Links
سئوی وردپرسی *صفحه option در Pretty Links

شما می توانید انواع ریدایرکت مرتبط را از منوی کشویی انتخاب کنید و گزینه نوفالو و و اسپانسر را فعال کنید. تا تمام لینک‌های همکار در فروشتان شامل اتریبیوت nofollow  و sponsored شوند.

 

با اضافه کردن اتریبیوت نو‌فالو مطمئن می‌شوید که تمام موتورهای جستجو می فهمند که این لینک یک لینک طبیعی نیست.

 

منبع:

سایت کینستا

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *