نقشه سایت یا همان سایت مپ چیست و چه کاربردی دارد؟

نقشه سایت یا همان سایت مپ چیست و چه کاربردی دارد؟


زمان سرمایه گذاری روی خود : 18 دقیقه
5/5 - (1 امتیاز)

نقشه سایت بخشی از سایت شما است که به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا تمام محتوای سایت را پیدا کنند. با استفاده از سایت مپ، ربات‌ها و خزنده‌های موتورهای جستجو مثل گوگل یا بینگ می‌توانند به راحتی بین لینک‌ها و صفحات سایت حرکت کرده و تمام صفحات سایت شما را بررسی کنند.

 نقشه سایت چیست؟

نقشه سایت یا همان سایت مپ بخشی از ابزارهای وب‌سایت شما است که به سایت شما در ایندکس شدن صفحات کمک می‌کند. درواقع Sitemap به موتورهای جستجو اعلام می‌کند که کدام صفحات در سایت شما ایجاد شده و کدام صفحات در سایت شما دارای اهمیت بیشتری هستند.

نقشه سایت به صورت فایلی می باشد که تمام محتوای سایت شما را به صورت فرمت XML در اختیار شما قرار می دهد. بدین ترتیب موتورهای جستجوگر گوگل به راحتی به محتوای سایت شما دسترسی پیدا خواهند نمود و سایت شما را index می کنند. قبل از سال 2000 اکثر سایت ها به دارای نقشه سایت بوده اند. امروزه نقشه سایت در فرمت XML می باشد، زیرا در گذشته بر روی فرمت HTML بود. از این رو هدف کار نقشه سایت در گذشته بر روی مخاطبین وب سایت بود.

به طور کلی وظیفه نقشه سایت برای کاربران این است که به موتورهای جستجوگر وجود تمامی صفحات خود را نشان دهند. نقشه سایت به خزنده های گوگل کمک می کند تا راحت تر در سایت شما به جستجو بپردازند. بدین ترتیب سایت شما به شیوه ای بهتر ارزیابی می شود و این موضوع تاثیر به سزایی بر روی رتبه سایت و سئو خواهد داشت.

نقشه سایت شاید یکی از مهم ترین موارد مربوط به سئو فنی بوده و حتما در چک لیست سئو  خود از این مورد غافل نشوید

علت نیاز به نقشه سایت وردپرس بر روی وب سایت

وجود نقشه سایت وردپرس یکی از مهم ترین مواردی است که در سیستم رتبه بندی سایت شما بسیار موثر خواهد بود. به یاد داشته باشید تنها با افزودن نقشه سایت وردپرس تاثیری بر روی سئو سایت شما نخواهد داشت. اما زمانی که صفحاتی از وب سایت شما ارزیابی یا index نشده باشد، این صفحات از طریق نقشه سایت به مرورگر نشان داده می شود. بدین ترتیب می توانید تاثیر بهتری بر روی سئو و رتبه بندی سایت خود داشته باشید.

همچنین به یاد داشته باشید وجود نقشه سایت وردپرس از همان ابتدای شروع کار سایت شما بسیار موثر خواهد بود، زیرا از همان ابتدا در سایت شما لینک سازی انجام نمی شود. پس برای نشان دادن محتوای خود با مشکل رو به رو خواهید شد. بدین ترتیب صفحات مهم وب سایت شما از طریق نقشه سایت به کاربران نشان داده خواهد شد

نقشه سایت یا همان سایت مپ چیست و چه کاربردی دارد؟
نقشه سایت یا همان سایت مپ چیست و چه کاربردی دارد؟

چهار نوع اصلی سایت مپ وجود دارد:

  1. نقشه سایت معمولی یا همان Normal XML Sitemap: رایج‌ترین نوع Sitemap است که در تمامی وب‌سایت‌ها می‌توان از آن استفاده کرد. معمولاً سایت مپ ها به‌صورت XML هستند و آدرس تمام صفحات سایت در داخل آن‌ها قرارگرفته است.
  2. نقشه سایت ویدئویی یا همان Video Sitemap: این نوع سایت مپ به‌صورت ویژه به گوگل اعلام می‌کند که کدام یک از صفحات سایت دارای ویدئو هستند.
  3. نقشه سایت خبرها یا همان News Sitemap: این نوع سایت مپ به گوگل کمک می‌کند که محتوای سایت‌هایی که‌ دارای خبرنامه و خبر هستند را شناسایی کرده و آن‌ها را ایندکس کند.
  4. نقشه سایت تصاویر یا همان Image Sitemap: این نوع سایت مپ به گوگل کمک می‌کند که همه تصاویر قرار داده شده در سایت شما را پیداکرده و محتوای آن‌ها را بررسی کند.

 چرا استفاده از نقشه سایت این‌قدر مهم است؟

موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ و یاهو از این مپ ها برای یافتن تمامی صفحات یک وب‌سایت استفاده می‌کنند. البته اگر صفحات سایت شما به درستی لینک دهی شده باشند موتورهای جستجو می‌توانند سریع صفحات سایت شما را بررسی کنند و شاید نیازی به استفاده از این ابزار نباشد؛ اما استفاده از سایت مپ برای بهبود سئوی سایت شما مهم و ضروری است. همچنین روندهای خاصی در موتورهای جستجو وجود دارد که نیاز به استفاده از سایت مپ را مهم و ضروری می‌کند.

به عنوان مثال در گوگل تا حد زیادی صفحات سایت‌ها از طریق لینک‌ها مشخص می‌شود. اگر سایت شما کاملاً جدید باشد و تعداد صفحات آن کم باشد و بک لینک‌های خارجی آن انگشت شمار باشند نقشه سایت برای کمک به گوگل بسیار مفید و کاربردی است.

همچنین ممکن است شما یک سایت تجاری و فروشگاهی راه‌اندازی کنید که در همان ابتدای کار 5 میلیون صفحه داشته باشد! اگر شما به‌صورت کامل لینک دهی داخلی را انجام داده باشید و لینک دهی خارجی شما نیز به خوبی بهینه شده باشد، گوگل برای بررسی این تعداد صفحات کار سختی خواهد داشت. اینجاست که استفاده از نقشه سایت به گوگل کمک می‌کند که در کمترین زمان ممکن تمام صفحات سایت شما را بررسی کند.

banner-seo

چگونه نقشه سایت وردپرس را بسازیم

برای ساخت نقشه سایت بر روی وردپرس بایستی چند مرحله را طی کنید. در بخش های بعدی روش های مختلف ایجاد و فعال سازی نقشه سایت را بر روی وردپرس شرح می دهیم. بدین ترتیب می توانید هر کدام از روش های مورد علاقه و مناسب خود را برگزینید.

نقشه سایت وردپرس چیست و چگونه آن را بدون نصب افزونه بسازیم

این روش جزء یکی از آسان ترین روش های فعال سازی نقشه سایت بر روی وردپرس محسوب می گردد. تا ماه آگوست در سال 2020 وردپرس بدون نقشه سایت به فعالیت خود ادامه می داد. بدین ترتیب زمانی که وردپرس با ورژن 5.5 منتشر گردید امکان استفاده از ویژگی نقشه سایت میسر شد. بدین ترتیب می توانید بدون استفاده از افزونه یا پلاگین به راحتی نقشه سایت را به وردپرس خود بیافزایید.

نقشه سایت وردپرس
نقشه سایت وردپرس

بدین ترتیب بایستی همیشه بررسی کنید که صفحات جدید شما در نقشه سایت index شده اند یا خیر. از این رو امکان کار با پلاگین هم برای برای فعال سازی نقشه سایت فراهم شده است.

نقشه سایت وردپرس چیست و چگونه آن را با افزونه All in one seo بسازیم

یکی دیگر از آسان ترین راه ها جهت فعال سازی نقشه سایت استفاده از افزونه all in one seo می باشد. این افزونه یکی از جامع ترین افزونه های کاربردی در خصوص رتبه بندی سایت می باشد. ابتدا بایستی افزونه all in one seo را نصب و فعال سازید. پس از فعال سازی وارد بخش sitemaps در بخش setting شوید.

افزونه All in one seo بخش sitemaps و setting
افزونه All in one seo بخش sitemaps و setting

بدین ترتیب می توانید به راحتی بخش site map را در وردپرس خود فعال سازید. ابتدا بر روی Open Sitemap کلیک کنید، سپس در بخش sitemap.xml آدرس اینترنتی صفحه خود را مانند نمونه زیر وارد نمایید.

www.example.com/sitemap.xml

sitemap.xml
sitemap.xml

از این رو با استفاده از این افزونه می توانید به راحتی لینک های اضافی را به نقشه سایت خود بیافزایید.بدین ترتیب فرمی از صفحات را در اختیار شما قرار خواهد داد.

نقشه سایت وردپرس
نقشه سایت وردپرس

بدین ترتیب برای اضافه نمودن هر بخش دکمه add new را بزنید و در انتها بر روی بخش save changes کلیک کنید.

add new
add new

با استفاده از این افزونه می توانید پست یا بلاگ های مورد نظر خود را با کلیک بر روی بخش advanced settings در زیر بخش all in one seo قرار دهید.

advanced settings
advanced settings

سایر ویرایش ها از جمله edit، nofollow و سایر موارد نیز از طریق این افزونه برای نقشه سایت وردپرس میسر خواهد بود.

edit، nofollow
edit، nofollow

همچنین می توانید بر روی نقشه وب سایت وردپرسی خود از ویدئوهای کم حجم نیز استفاده کنید.

ویدئوهای کم حجم
ویدئوهای کم حجم

بدین ترتیب وارد بخش settings شوید و ویدئوهای مورد نظر خود را در بخش video sitemap قرار دهید.

video sitemap
video sitemap

نقشه سایت وردپرس چیست و چگونه آن را از طریق افزونه yoast بسازیم

توجه داشته باشید که اگر از افزونه سئو به نام yoast استفاده می کنید، این افزونه یه صورت خودکار نقشه سایت وردپرس را برای سایت شما ایجاد خواهد نمود. ابتدا افزونه yoast را نصب و فعال سازید. پس از فعال سازی وارد بخش general شده و صفحه features را باز کنید. به پایین صفحه بروید و بخش sitemap را بر روی on قرار دهید.

نقشه سایت وردپرس چیست و چگونه آن را از طریق افزونه yoast بسازیم
نقشه سایت وردپرس چیست و چگونه آن را از طریق افزونه yoast بسازیم

سپس بر روی تمامی تغییرات اعمال شده دکمه ذخیره را بزنید. برای تشخیص اینکه نقشه سایت شما فعال گردیده یا خیر بر روی بخش سوالی کلیک کنید یا وارد لینک مربوطه شوید.

بخش سوالی کلیک کنید یا وارد لینک مربوطه شوید
بخش سوالی کلیک کنید یا وارد لینک مربوطه شوید

سپس بر روی بخش See the XML Sitemap کلیک کنید و وارد سایر موارد شوید. همچنین می توانید با اضافه نمودن آدرس صفحه اینترنتی خود به نقشه سایت سایر محتوای خود را بیابید.

https://www.example.com/sitemap_index.xml

See the XML Sitemap
See the XML Sitemap

بدین ترتیب می توانید به محتوا، انواع بخش های مقاله، تصاوری و فیلم های آپلودی و سایر موارد دست یابید.

تنظیم نقشه سایت برای بهبود سئو

در ابتدا باید یک Sitemap ایجاد کنید. اگر از وردپرس استفاده می‌کنید می‌توانید از افزونه‌هایی مثل YOAST SEO استفاده کنید. این افزونه به راحتی Sitemap را برای شما ایجاد می‌کند.

تنظیم نقشه سایت برای بهبود سئو YOAST SEO
تنظیم نقشه سایت برای بهبود سئو YOAST SEO

 

نقشه سایت ایجاد شده با این افزونه به‌صورت پویا است؛ یعنی به‌صورت خودکار صفحات جدید را وارد Sitemap می‌کند؛ بنابراین هر زمان که صفحه جدید به سایت شما اضافه شود پیوند آن به‌صورت خودکار در این نقشه ثبت می‌شود.

تنظیم نقشه سایت برای بهبود سئو YOAST SEO
تنظیم نقشه سایت برای بهبود سئو YOAST SEO

همچنین افزونه رنک مث نیز به شما کمک میکند.در مقاله نصب رنک مث به شما آموزش رنک مث را داده ایم.

اگر از افزونه YOAST SEO استفاده نمی‌کنید نگران نباشید چراکه افزونه‌های زیاد برای اینکار وجود دارند. شما می‌توانید از افزونه Google XML Sitemaps استفاده کنید که به خوبی برای گوگل بهینه شده است.

Google XML Sitemaps
Google XML Sitemaps

ایجاد سایت مپ در سایت‌های غیر وردپرسی

اگر از وردپرس استفاده نمی‌کنید جای نگرانی نیست. شما می‌توانید از ابزارهای آنلاین تولید نقشه مثل XML-Sitemaps.com استفاده کنید. این ابزار سایت شما را بررسی کرده و یک فایل XML به عنوان سایت مپ برای شما خروجی می‌گیرد.

 XML-Sitemaps.com
XML-Sitemaps.com

چگونه سایت مپ را در Search engines قرار دهیم

موتورهای جستجوگر در یافتن نقشه سایت وردپرس بسیار هوشمندانه عمل می کنند. هنگامی که شما محتوای جدیدی را منتشر می کنید، علامتی برای مرورگر گوگل ارسال می شود که به معنای تغییرات بر روی نقشه سایت شما خواهد بود. از این رو پیشنهاد ما به شما این است که نقشه سایت خود را فعال سازید تا محتوای جدید شما به اطلاع مرورگرهای گوگل برسد. همچنین با افزودن نقشه سایت بر روی Google Search Console می توانید رتبه محتوایی خود را بهتر ارزیابی کنید. ابتدا بایستی حسابی فعال در Google Search Console بسازید. سپس از 2 طریق روش های زیر که روش ورود از طریق آدرس صفحه اینترنتی پیشنهاد می شود را وارد شوید.

Google Search Console
Google Search Console

آدرس صفحه اینترنتی خود را وارد نمایید و بر روی دکمه continue بزنید. سپس به سراغ بخش html tag بروید و کد کپی شده را وارد نمایید.

html tag
html tag

اگر از افزونه all in one seo استفاده می کنید می توانید وارد بخش general settings شوید و بر روی بخش webmaster tools tab کلیک کنید. سپس کد مربوطه را از طریق Google وارد نمایید.

webmaster tools tab
webmaster tools tab

اگر از این افزونه استفاده نمی کنید می توانید افزونه insert Headers and footers را نصب کنید. پس از نصب و فعال سازی این بخش وارد قسمت settings شوید و کد مربوطه را در کادر Scripts in Header وارد کنید. در پایان بر روی تمامی تغییرات خود دکمه save را بزنید. پس از وارد نمودن کد HTML بخش نقشه سایت شما فعال می شود.

insert Headers and footers
insert Headers and footers

از این رو اطلاعات متفاوتی از جمله اینکه چگونه صفحه شما بازدید شده، چه میزان بازدید داشته اید، امتیاز محتوایی و تصاویر و سایر موارد بررسی می شود.

How many views you have had, content rating and images and other things are checked
How many views you have had, content rating and images and other things are checked

اگر می خواهید به bing نقشه سایت اضافه کنید، بایستی ابزار bing webmaster tools را نصب نمایید. همچنین می توانید سایت خود را از 2 طریق Google Search Console یا microsoft bing ارزیابی کنید.

bing webmaster tools
bing webmaster tools

همچنین پیشنهاد می شود از تگ متا استفاده کنید. به راحتی می توانید کد تگ متا را کپی کنید و در بخش ادمین وردپرسی وارد نمایید.

Meta tag code
Meta tag code

سپس افزونه insert Headers and footers را نصب و فعال سازید. پس از فعال سازی وارد بخش تنظیمات و قسمت Scripts in header شوید و کد مربوطه را وارد کرده و در نهایت تمامی موارد را ذخیره کنید.

insert Headers and footers و بخش تنظیمات و قسمت Scripts in header
insert Headers and footers و بخش تنظیمات و قسمت Scripts in header

استفاده از نقشه سایت برای بهبود سئو

استفاده از نقشه سایت برای بهبود سئو
استفاده از نقشه سایت برای بهبود سئو

در صورتی که سایت مپ شما ایجاد شده است توصیه می‌کنیم در ابتدا به‌صورت دستی نگاهی به آن بیندازید. این نقشه باید تمام صفحات سایت را نمایش دهد. اگر همه‌چیز به خوبی پیش رفته حال وقت آن است که نقشه سایت خود را به گوگل معرفی کنید.

برای این کار باید وارد ابزار گوگل سرچ کنسول شوید: سپس به بخش “Index” → “Sitemaps” بروید.

گوگل سرچ کنسول بخش “Index” → “Sitemaps”
گوگل سرچ کنسول بخش “Index” → “Sitemaps”

اگر قبلاً نقشه سایت را اضافه کرده باشد در اینجا آدرس آن را مشاهده می‌کنید

آدرس نقشه سایت
آدرس نقشه سایت

در صورتی که می‌خواهید نقشه سایت خود را برای گوگل ارسال کنید باید آدرس URL سایت مپ خود را در کادر واردشده قرار دهید

آدرس URL سایت مپ
آدرس URL سایت مپ

کلید اضافه را می‌زنید تا سایت مپ جدید به گوگل معرفی شود.

SUBMIT
SUBMIT

اگر همه‌چیز به خوبی تنظیم شده باشد شما باید این صفحه را مشاهده کنید. درنتیجه پیام زیر را مشاهده خواهید کرد “نقشه‌های سایت ارسال شده”

"نقشه‌های سایت ارسال شده"
“نقشه‌های سایت ارسال شده”

“نقشه‌های سایت ارسال شده”حال باید به گوگل اعلام کنید که سایت شما را با استفاده از سایت مپ بررسی کند. برای این کار روی گزینه مشخص‌شده زیر کلیک کنید:

گزینه مشخص‌شده see index coverage
گزینه مشخص‌شده see index coverage

اگر گوگل به خوبی سایت شما را بررسی کند پیغام «نمایه نقشه سایت با موفقیت پردازش شد» را برای شما ارسال می‌کند درنتیجه شما می‌توانید در بخش‌های مختلف گوگل سرچ کنسول نتیجه این کار را مشاهده کنید.

«نمایه نقشه سایت با موفقیت پردازش شد»
«نمایه نقشه سایت با موفقیت پردازش شد»

به عنوان مثال در نمودار زیر می‌توانید گزارش پوشش سایت خود را به‌صورت نمودار میله‌ای مشاهده کنید.

گزارش پوشش سایت
گزارش پوشش سایت

در این گزارش به شما اعلام می‌شود که چه تعداد صفحه در سایت شما بررسی‌شده است و چه تعداد URL در نقشه سایت شما پیداشده است.

تعداد URL در نقشه سایت
تعداد URL در نقشه سایت

شما می‌توانید بر اساس این گزارش صفحات دارای ایراد را مشاهده کنید. به عنوان مثال شما می‌توانید با کلیک روی گزینه Excluded صفحاتی را که به‌صورت Excluded درآمده‌اند را مشاهده کنید تا بفهمید که مشکل این صفحات کجا بوده است.

Excluded
Excluded

نقش نقشه وب سایت وردپرس در رشد ترافیکی وب سایت

پس از نصب و فعال سازی نقشه سایت وردپرس می توانید از ابعاد مختلف آن را ارزیابی نمایید. اول از همه بایستی به یاد داشته باشید که تنها فعال سازی نقشه سایت رتبه سایت شما را بالا نخواهد برد. بلکه به عنوان مرجعی کمک کننده به خزنده های گوگل در خواندن محتوای شما در نظر گرفته می شود. از این رو بایستی نقشه سایت را در Google Search Console خود به طور منظم چک کنید.

Google Search Console خود را به طور منظم چک کنید
Google Search Console خود را به طور منظم چک کنید

بدین ترتیب بررسی نمایید کدام یک از صفحات شما توسط نقشه سایت ارزیابی شده است یا خیر.

کدام یک از صفحات توسط نقشه سایت ارزیابی شده است
کدام یک از صفحات توسط نقشه سایت ارزیابی شده است

از این رو از عدم وجود محتوایی تکراری، عنوان های تکراری یا عنوان های خیلی بلند یا خیلی کوتاه اطمینان یابید. بدین ترتیب می توانید در رشد ترافیکی وب سایت خود عملکردی مناسب داشته باشید. امید است مقاله نقشه سایت وردپرس چیست و چگونه آن را بسازیم به نگارش کارشناسان ما در سئورب مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

نکات جالبی که به‌وسیله نقشه سایت می‌توانید در گوگل سرچ کنسول به آن‌ها پی ببرید:

  • چند صفحه توسط گوگل ایندکس شده است.
  • چند صفحه ایندکس نشده است.
  • مشکل صفحات ایندکس شده چه بوده است.
  • محتواهای تکراری که گوگل آن‌ها را ایندکس نمی‌کند را می‌توانید پیدا کنید.

نکته مهم: شما می‌توانید نتایج گوگل سرچ کنسول را با تنظیمات ایجاد شده در فایل Robots.txt بررسی کنید. نقشه سایت و فایل Robots.txt به‌صورت مکمل هم کار می‌کنند. در نقشه سایت صفحاتی که می‌خواهید بررسی شوند قرار می‌گیرند و در Robots.txt صفحاتی که نمی‌خواهید بررسی شوند قرار می‌گیرند.

نکات مهم در ساخت نقشه سایت:

  • مراقب تاریخ‌ها باشید: یکی از نکات مهم در Sitemap تاریخ آخرین تغییر در URL ها است. به آن‌ها دقت کنید تا آدرس‌هایی که از آخرین تغییر آن‌ها خیلی گذشته است را پیدا و بروز رسانی کنید این کار برای سئوی سایت شما عالی است.مراقب تاریخ‌ها باشید
  • اندازه نقشه سایت: موتورهای جستجو گوگل و بینگ حداکثر به نقشه‌هایی با سایز 50 مگابایت اجازه فعالیت می‌دهند. سعی داشته باشید که حجم Sitemap شما از این مقدار فراتر نرود. در صورتی که حجم سایت مپ شما بیشتر شود و یا تعداد لینک‌های آن بیش از 50 هزار لینک شود شما می‌توانید نقشه را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم کرده و آن‌ها را به گوگل سرچ کنسول معرفی کنید.
  • اصلاح نقشه سایت: هر وقت که محتوای جدید به سایت خود اضافه کردید سعی کنید که Sitemap خود را بروز رسانی کنید. اگر محتوایی به سایت شما اضافه‌شده است و شما مجدد اقدام به به‌روزرسانی Sitemap کنید گوگل تصور می‌کند که محتوای سایت شما هرزنامه است.
  • خودتان را نقشه ویدئویی سایت خسته نکنید: خودتان را با ساخت نقشه سایت ویدئویی خسته نکنید. در حال حاضر بهترین راه برای اینکه گوگل به خوبی با محتوای ویدئویی سایت شما آشنا شود استفاده از ابزارهایی مثل Video Schema است.
  • نقشه سایت به‌صورت HTML: لزوماً شما به این سبک از سایت مپ نیاز ندارید چراکه گوگل و سایر موتورهای جست‌وجو تنها به همان فرمت XML اکتفا می‌کنند. درنتیجه نیازی که تمام لینک‌های سایت خود را به‌صورت HTML درآورید. این کار فقط برای کاربران انسانی مفید است، البته اگر کاربران انسانی آن‌قدر حوصله داشته باشند تا به آن نگاهی بیندازد!

    فرمت XML
    فرمت XML

سؤالات متداول درباره سایت مپ:

  1. چرا باید از سایت مپ در گوگل سرچ کنسول استفاده کنیم؟

شما می‌توانید از نقشه سایت برای شناسایی خطاها استفاده کنید. هنگامی که گوگل سایت شما را بررسی می‌کند و ربات‌ها و خزنده‌های گوگل در بین لینک‌های سایت شما شروع به خزیدن می‌کنند تمام لینک‌های داخلی، محتوای صفحات و حتی استانداردهایی که روی سایت خود پیاده‌سازی کرده‌اید را بررسی می‌کنند.

  1. تأثیر سایت مپ در سئوی سایت چقدر است؟

Sitemap به موتورهای جستجو کمک می‌کند که تمام صفحات را به دقت و به سرعت برسی کنند. درنتیجه صفحات سایت شما را خیلی سریع‌تر از حالت معمول بررسی کرده و باعث می‌شود که محتوای سایت شما خیلی سریع‌تر ایندکس شود. این کار به بهبود سئوی سایت شما کمک زیادی می‌کند.

  1. فایل سایت مپ در کجا قرار می‌گیرد؟

به‌صورت پیش‌فرض محل ذخیره فایل سایت مپ در پوشه اصلی هاست شما است. البته شما می‌توانید آن را به جایی که دوست دارید منتقل کنید فقط باید آدرس جدید را به گوگل معرفی کنید.

  1. آدرس سایت مپ در سایت چیست؟

آدرس پیش‌فرض سایت مپ در سایت‌ها به‌صورت زیر است:

https://www.websitedomain.com/sitemap.xml

شما می‌توانید این آدرس را تغییر داده و حتی نام فایل را نیز عوض کنید. بعد از انجام این کارها باید آدرس جدید بیا به گوگل سرچ کنسول معرفی کنید تا بتواند نقشه سایت را شناسایی کند.

  1. چه نوع سایت مپ هایی توسط گوگل پشتیبانی نمی‌شود؟

فایل‌های نقشه سایت که حجم آن‌ها بیش از 50 مگابایت باشد و یا اینکه لینک‌های URL قرار داده شده در آن بیش از 50 هزار لینک باشد توسط گوگل پشتیبانی نمی‌شود. برای حل این مشکل باید Sitemap خود را به چند نقشه کوچک‌تر تقسیم کرده و آن را به گوگل سرچ کنسول معرفی کنید.

banner-seo

منابع:

https://backlinko.com

www.wpbeginner.com

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *