فهرست محتویات

زمان سرمایه گذاری روی خود : 20 دقیقه
5/5 - (1 امتیاز)

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس و تاثیر آن در سئو

با سلام خدمت کاربران گرامی سایت سئورب. در این قسمت به بررسی “از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس” می پردازیم.

وردپرس پرطرفدار ترین  CMS دنیا می باشد که بر پایه PHP ساخته شده است.یکی از ویژگی هایی که وردپرس را منحصر به فرد کرده، اینست که شما می توانید بدون تغییرات اساسی در پنل ادمین خود یک قالب ( پوسته ) با ویژگی های مخصوص همان قالب را بارگزاری نمایید.

مقدمه

آیا فکر می کنید انتخاب قالب و نصب آن پایان ماجراس؟

آیا شما هر قالبی را برای کسب و کار خود انتخاب می کنید؟

آیا متخصصین شما بدون دلیل میگویند یک قالب خوب است؟

چرا خود نتوانید یک قالب خوب وردپرسی را تشخیص دهید؟

 

alpha-minimal-portfolio-wordpress-theme

اگر میخواهید بدانید چه قالبی برای سایت وردپرسی ما خوب است این مقاله را تا انتها ادامه دهید.

 

اگر همین الان مرورگر خود را باز کرده و قالب وردپرس را جستجو کنید هزاران سایت ایرانی هستند که شما می توانید با چند کلیک قالب مورد نظر خود را خریداری یا به صورت رایگان دانلود کرده و همچنین شرکت های طراحی وب در ایران وجود دارند که می توانید با هزینه قالب مخصوص و منحصر به فرد خود را سفارش داده و بعد از آن کسب و کار خود را راه بیندازید و به فعالیت مشغول شوید.

اما این پایان ماجرا نیست. شما بعد از انتخاب قالب متوجه میشوید که این قالب پر از ایرادات می باشد که این ایرادات و باگ ها با عرض معذرت از ورپرس کاران ایرانی در قالب های فارسی به مراتب بیشتر و خطرناک تر است. خطرناک به دلیل اینکه شما هزینه و وقت خود را داده اید و یک قالب خریده اید که نمی تواند تمام نیازهایتان را بر آورده کند و شما مجبور هستید با برنامه نویس سایت خود دوباره وارد مذاکره شوید.

در این بخش به از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس می پردازیم تا شما را از مسیر های گمراه کننده آگاه سازیم تا زمان و هزینه خود را صرف انتخاب قالب مناسب نمایید.پس با ما همراه باشید .

در زیر نکات مهمی که برای انتخاب یک قالب مناسب نمایش می دهیم و مفصلا به آنها می پردازیم. و بعد از آن باید ها و نباید هایی که در انتخاب یک قالب انجام دهیم را می گوییم.

 

  1. محتوای قبل از طراحی (Content before design)

  2. واکنش گرا بودن به دستگاه ها (Responsive)

  3. سرعت و کارایی قالب (Speed & Performance)

  4. داشتن نسخه فرزند (Child theme)

  5. قابلیت سفارشی سازی (Customization)

  6. داشتن آموزش جامع و مستند (Documentation)

  7. پشتیبانی بالا (Support)

  8. بروز رسانی های قالب ( Theme Updates )

  9. چارچوب یا فریمورک قالب (Frameworks)

  10. سازگاری با قابلیت های مرورگر (Browser capability)

  11. وابستگی های پلاگین (Plugin dependencies)

  12. صفحه سازها (Page builders)

  13. بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو ( optimized for Search Engine )

  14. قالب با منبع تایید شده (Verified Theme Source)

  15. اعتبار کد (Code Credibility)

  16. کد امن (Safe Code)

  17. سرعت و عملکرد (Speed & Performance)

  18. جدا بودن نسخه دمو از قالب شما (Dissect The Demo)

  19.  رتبه بندی، بازنگری ها و نظرات کاربران (Ratings, Reviews, and Comments)

  20. قیمت ( Price )

 

supportedplugins-1

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس ، محتوای قبل از طراحی (Content before design)

اگر یک قالب خیره کننده به نظر می رسد، لزوما این بدان معنی نیست که وقتی شما آن را برای سایت خود نصب کنید، آنقدر شگفت انگیز به نظر برسد. با وجودی که بسیاری از قالب ها می توانند برای هر هدف مورد استفاده قرار گیرند، اکثریت فقط برای یک طاقچه (موقعیت و یا جایگاه مناسب خود) طراحی شده اند.بنابراین قبل از خرید یک قالبی که به نظرتان فوق العاده می باشد تمام مواردی که ممکن است نیاز باشد را برای ساختار سایت خود از قبل برنامه ریزی نمایید

پس از درک اینکه چه نوع محتوایی میخواهید ارائه دهید، جستجو برای انتخاب تم کامل برای سایت خود را ادامه دهید.

چند پست در روز منتشر می کنید یا شاید هیچ کدام از اینها را ندارید؟

به یک گالری عکس که نام تجاری شما را  نمایش دهد؟

به اهداف بازاریابی نیاز دارید؟

سوالات زیادی وجود دارد که باید قبل از شروع جستجو پاسخ دهید.

پیشنهاد می کنیم لیستی را با ویژگی های چندگانه ای که نمی توانید بدون آن بروید پیشنهاد در یک فایل اکسل یا حتی روی کاغذ بنویسید. این به شما کمک می کند که به سرعت، موضوعاتی را که دنبال می کنید را حذف نکنید و قادر به تمرکز بر روی کسانی هستید که فقط برای سایت شما مناسب هستند .

ابزارهاکاری که انجام می دهید
اکسلنوشتن برنامه ریزی و موضوعات اصلی سایت

content-before-design

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس -واکنش گرا بودن به دستگاه ها (Responsive)

آیا قالبی که انتخاب می کنید برای موبایل مناسب است؟

مستندات یک قالب به ریسپانسیو بودن آن اشاره کرده است .این بدین معنی نیست که یک قالب ریسپانسیو  یا واکنش گرا می باشد.گوگل یک ابزار آزمایشی برای تلفن همراه ارائه کرده که اطمینان می دهد گوگل این سایت برای سایت های تلفن همراه مناسب می باشد یا خیر .

 

بیش از 50 درصد از همه جستجوها در گوگل از دستگاه های تلفن همراه است. نتایج جستجو محدود به سایت هایی است که با موبایل ( Mobile friendly ) سازگار هستند.

بررسی رضایت بخش تست سرعت قالب در موبایل موتورهای جستجو را مجبور کرده است که بیشتر ترافیک را نصیب سایت هایی کند که از قابلیت ریسپانسیو بودن برخوردار باشند.

ابزارچه کاری انجام می دهد؟
Google Mobile Friendly Testتست برای موبایل فرندلی بودن یک قالب
Google Resizerچگونگی نمایش یک قالب در حالت های دسکتاپ ، موبایل و تبلت
ISH 2.0یک ابزار چشمگیر و مفید برای تغییر اندازه  viewport  ها

Google-Resizer

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس -سرعت و کارایی قالب (Speed & Performance)

سرعت در هنگام تصمیم گیری کاربر هنگام مرور وب سایت نقش مهمی ایفا می کند. با توجه به Dynatrace، یک شرکت مدیریت عملکرد نرم افزار، “فقط نیم ثانیه تفاوت در بارگزاری  صفحه می تواند تفاوت 10 درصدی در فروش برای یک فروشنده آنلاین را ایجاد کند.

هدف اصلی گوگل راحتی کاربران خود می باشد . هنگامیکه کاربران موضوعات مورد نظر خود را در موتورهای جستجو سرچ میکنند، بهترین سایت ها‏ در صفحه اول نتایج جستجو در مقابل آنها قرار میگیرد. حال کاربران با توجه به عناوین سایتها ، آنها را باز میکنند. انتظار آنها از سایت ها ‏، سرعت بالای لود شدن است.

در صورتی که صفحات باز شده دیر بارگذاری شوند ، کاربران خیلی سریع وبسایت شما را ترک خواهند کرد. از این رو سرعت سایت اهمیت بسیار بالایی در بالا بردن تعداد بازدیدکنندگان یک سایت  دارد .براساس بررسی ها‏یی که در این زمینه انجام شده است، حداکثر طول مدت لود شدن صفحات نباید بیشتر از 4 ثانیه باشد. بنابراین برای جذب بازدیدکننده های بیشتر، زمان زیادی در اختیار سایت ها‏ وجود ندارد.

تم خود را با دقت انتخاب کنید. اگر آن را بد ساخته اید، مقدار زیادی از پول، زمان و منابع هزینه و کارآمدی را از دست می دهید.قالبی را انتخاب کنید که باگزار موثر و سریعی داشته که مقدار  مناسب و  قابل توجهی از منابع را درگیر خود کند .

URL نسخه ی نمایشی تم وردپرس را کپی کنید، آن را در برابر ابزارهای زیر کپی کنید و یک نمای کلی دریافت کنید. بررسی کنید که قالب انتخابی چقدر طول می کشد تا بارگزاری (load) شده و چند درخواست اسکریپت آن را انجام می دهد.

بنابراین سعی کنید روی نمره کلی و تعداد درخواست های HTTPS تمرکز کنید که می تواند به شما بگوید چقدر خوب یا بد است.

ابزارچه کاری انجام می دهد؟
Google PageSpeed Insightsابزار گوگل که وب سایت شما را در برابر بهترین شیوه های وب تجزیه و تحلیل می کند.

 

GTMetrixتجزیه و تحلیل چگونه بارگیری  وب سای و  توصیه های بهینه سازی را ارائه می دهد.
Pingdomزمان بارگذاری وب سایت را تجزیه و تحلیل می کند و مواردی را پیدا می کند که می توانید با برطرف کردن آن سرعت سایت خود را بالا ببرید.
Webpagetest.orgیک ابزار گوگل که تست سرعت وب سایت را رایگان انجام می دهد و توصیه ها را ارائه می دهد.
DareBoostجزئیات کیفیت و گزارش های عملکرد رایگان برای تست یک سایت

این آزمایشات نتایج مختلفی را به شما می دهد و بسیاری از آنها برای یک مبتدی سخت می شود. بنابراین سعی کنید روی نمره کلی و تعداد درخواست های HTTPS تمرکز کنید که می تواند به شما بگوید چقدر خوب یا بد است.

pingdom-score-twenty-secenteen-theme

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس -داشتن نسخه فرزند (Child theme)

اگر شما برای سفارشی کردن و تمیز نگه داشتن قالب وردپرس خود برنامه ریزی دارید و  می خواهید کل قالب خود را بعدا بروز رسانی کنید بهتر است از نسخه فرزند قالب (Child theme ) استفاده نمایید.

گاهی نیاز دارید تا تغییراتی را روی قالب خودتان اعمال کنید. مثلا به سایتتان CSS جدیدی اضافه کرده  یا فایل فوتر قالب را تغییر دهید. پس با آپدیت قالب تغییرات شما از بین رفته و شما می مانید و یک عالمه کار روی قالب نسخه جدید که باید با هر بار آپدیت همه اینکار ها را انجام دهید.اما با روی کار آمدن چایلد تم ها دست ما برای انجام تغییرات روی قالب وردپرس باز شده. تنها با ساخت ، نصب و فعالسازی یک چایلد تم از قالب سایتتان می توانید به راحتی تغییرات دلخواه را روی چایلد تم اعمال کنید و دیگر از بابت از بین رفتن تغییرات نگران نباشید.

توسعه دهندگان قالب امروزه پوسته خود را نسخه بندی و  از آنها پشتیبانی کرده و در صورت لزوم  قالب ها بروز رسانی می کنند.برخی دیگر حتی به بازخوردهای کاربران و .. پاسخ داده  و ارتقاء رایگان یا اشتراک های پرداخت شده را ارائه می دهند.

با در نظر گرفتن امنیت بیشتر که بیشتر از یک مسئله می باشد، داشتن یک قالب فرزند(Child Theme)  برای تغییر تغییرات پوسته  شما ضروری می باشد، بنابراین می توانید تم اصلی را  زمانی که توسعه دهنده اشکالات  و یا مسائل امنیتی را برطرف کردند قالب خود را به راحتی و بدون از دست دادن کد هایی که اضافه کردید باشید  تم اصلی خود را بروز رسانی کنید.

Child-Theme-feature

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس – قابلیت سفارشی سازی (Customization)

آیا می خواهید قادر به تغییر کل صفحه اصلی از طریق یک ویرایشگر کاربر پسند باشید؟

تم دارای تمام قابلیتهایی است که شما نیاز دارید.این جمله نادرست می باشد .شما ممکن است مجبور به گسترش و یا سفارشی کردن توابع خاص قالب خود داشته باشید.نکته اصلی این است که چگونه فرایند آسان سازی قالب  زمانی که شما سعی می کنید آن را سفارشی کنید انجام گیرد. اگر قالب از قلاب (Hooks) استفاده کند، سفارشی سازی آن آسان تر خواهد بود.

از آنجا که گزینه های سفارشی سازی به شما اجازه می دهد سایت را به نیازهای خود بدون لمس کردن کد اختصاص دهید، مهم است که ببینید سفارشی سازی شامل چه گزینه های می باشد.اینکه چه گزینه هایی دارد و اینکه سفارشی سازی customizer  با تمام تنظیمات آن چه امکاناتی را به شما می دهد می توانید در ویژگی ها و نسخه دمو قالب آنها را مشاهده کنید و یا در دفترچه راهنما این ویژگی ها را مشاهده نمایید.

اگر از چارچوبی استفاده می کنید پیدا می توانید سفارشی سازی را بهتر و سریعتر انجام دهید که هرچه فریمورک ها محبوب تر باشند انعطاف های بیشتری دارند به دلیل اینکه برنامه نویسان آن از تجربیات کاربران خود برای توسعه و بهبود این سفارشی سازی ها استفاده کرده اند و اینکه برنامه نویسان همان چارچوب هستند و معماری یک فریمورک را می شناسند.

همچنین هنگام بروز رسانی قالب تغییرات انجام شده از بین نخواهند رفت و این تغییرات با نسخه جدید قالب هم کار می کنند.

 

wordpress-theme-customizer-example-settings-section

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس -داشتن آموزش جامع و مستند (Documentation)

یک قالب با اسناد قوی و یا حتی فیلم هایی که راهنمایی هایی  پیاده سازی گام به گام را فراهم می کنند را انتخاب کنید. بسیاری از قالب ها مستندات را با قالب تطبیق می دهند و راهنمای پیاده سازی قوی ارائه می دهند.

یادتان باشد همه مانند شما یک سیستم را بلد نیستند و ممکن است این سیستم را نشناسند که بهترین راهنمایی برای کاربران همان دفترچه راهنما یا مستندات قوی می باشد.

برخی از طراحان قالب، ویدیوهای گام به گام برای مشتریان خود برای سفارشی کردن بهتر قالب در اختیار مشتریان قرار می دهند .

به یاد داشته باشید که اگر شما یک تم را سفارشی می کنید، روش توصیه شده این است که تم خود را اصلاح نکنید، بلکه یک نسخه کودک  را ایجاد کنید، همانطور که در بالا ذکر شد.

Documentation

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس پشتیبانی بالا (Support)

اگر نتوانستید قالب خودتان را سفارشی یا اگر مشکلی در اجرا داشته باشید، کجا پشتیبانی می شوید؟

در عصر رقابت، پشتیبانی شاهرگ هر کسب و کاریست

یادتان باشد وقتی خدماتی ارائه می دهید حتما پشتیبانی برای مشتریان خود را از واجبات قرار دهید.

قبل از خرید قالب، نوع پشتیبانی و پشتیبانی پوشش را که فروشگاه قالب فراهم می کند، تحلیل کنید.اطمینان حاصل کنید که سازنده قالب را شناسایی کنید.به سایت خود برگردید و اطمینان حاصل کنید که به روز رسانی های اخیر قالب تان انجام شده باشد.

شماره تماس و ایمیل و حتی تیکت ارسال کردن با پشتیبانی دیگر از مزیت های یک شرکت خدمات نبوده بلکه یک وظیفه می باشد.

شرکت های طراحی قالب اکثرا انجمن هایی راه اندازی می کنند که شما می توانید در آنها عضو شده و سوالاتی که مشتریان دیگر پرسیده اند را بررسی کنید شاید یکی از این سوالات سوال شما نیز بوده باشد.همچنین دسته بندی های FAQ می تواند یکی از مزایای مهم پشتیبانی به کاربران باشد

Support

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس بروز رسانی های قالب ( Theme Updates )

یکی از ویژگی هایی که یک قالب باید داشته باشد و خارج از بخش پشتیبانی آنرا قرار دادم اینست که قالب برای حل مشکلات و افزودن ویژگی های جدید باید هر چند وقت یکبار به روز رسانی شود.این بروز رسانی ها و خطایابی ها نیز یکی از الزامات پشتیبانی یک قالب می باشد.فرض کنید قالبی طراحی شده که تمام ویژگی ها را دارد اما یکی از اصول جدید سئو در آن رعایت نشده باشد، اگر تیم توسعه این مورد را یافت کرده و بتواند سریع آن ویژگی را افزوده و یا آن اشکال را برطرف کند نسبت به سایر رقبای طراحی قالب جلو تر حرکت می کند.

wordpress-theme-updates1

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس چارچوب یا فریمورک قالب (Frameworks)

برای گسترش قابلیت های تم های خود، توسعه دهندگان تم چارچوب هایی را برای قالب در نظر می گیرند .این چارچوب ها برای توسعه دهندگان راحتی بروز رسانی را فراهم می کند و همچنین تیم جدید دیگر مشکلی با کد های توسعه دهندگان قبلی نخواهد داشت.

چارچوب های تم می توانند کتابخانه های کوتاه، انواع ویدجت ها، توابع سفارشی، ادغام کتابخانه اسکریپت و برخی از قابلیت های دیگر را داشته باشند.

 

چارچوب های تم ها بسیار سودمند می باشند، زیرا تم هایی که از آنها استفاده می کنند، اغلب دارای امکانات فراوانی هستند.

یکی از فریم ورک های معروف وردپرس  Genesis Framework می باشد.در ویدئو زیر می توانید درباره کارکرد آن بیشتر بدانید.

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس -سازگاری با قابلیت های مرورگر (Browser capability)

ممکن است تعجب کنید که بدانید که هر طراح قالب خود را در نسخه های مرورگر بزرگ تست نمی کند. در دسکتاپ و تلفن همراه، آنها گوگل کروم، اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، سافاری و اپرا هستند. طراحان اغلب مرورگرهای مشکوک مانند اینترنت اکسپلورر را نادیده می گیرند.

کاربران با مرورگر های مختلف وارد سایت شما می شوند. پس قالبی که تهیه می کنید باید با مرورگر های مختلف سازگاری کامل داشته باشد. سعی کنید قبل از خرید یک قالب وردپرس مناسب ، از فروشنده قالب خود حتما بپرسید که آیا قالبی که خریداری می کنم با تمامی مرورگر ها سازگاری دارد یا خیر؟! طراحان حرفه ای قالب های خود را با تست کننده های مختلف و مرورگر های مختلف بررسی می کنند تا بتوانند با خیال راحت ادعای browser compatibility بودن قالبشان را کنند.

browser_comparison

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس – وابستگی های پلاگین (Plugin dependencies)

اگر چند پلاگین داشته باشید که نمیتوانید بدون آن کار کنید، مهم است که بررسی کنید آیا تم از آنها پشتیبانی می کند یا خیر.اگر چه بسیاری از توسعه دهندگان به شما می گویند که قالب هایی که می سازند با تمام پلاگین ها کار می کند، این درست نیست.

همیشه یک افزونه وجود دارد که با قالب شما خوب کار نخواهد کرد. بنابراین قبل از انتخاب، اطمینان حاصل کنید که قالب جدید شما با پلاگین هایی که نیاز دارید، به خوبی کار خواهد کرد.اگر قالب رایگان باشد شما می توانید به سادگی تست سازگاری را انجام دهید . اما اگر بخواهید برای یک مورد را پرداخت کنید، دریغ نکنید و از توسعه دهنده برای اطلاعات بیشتر کمک بخواهید .از برنامه نویس برای اطلاعات بیشتر و تمایل خود برای کمک به مشکالت سازگاری احتمالی دریغ نکنید.

گاهی اوقات نیز وابستگی افزونه به یک افزونه دیگر است که برای خرید مجوز یک بار یا اشتراک دائمی نیاز می باشد .حتما این مورد را نیز در قالب بررسی نمایید

supportedplugins-1

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس – صفحه سازها (Page builders)

جدیدا بخش جدیدی به قالب های وردپرسی اضافه شده به نام صفحه ساز گرافیکی که با آن می توانید صفحات سایتتان را به خوبی بسازید و هر طرحی که دوست دارید را بدون کد نویسی برای خود ایجاد کنید. سعی کنید قالبی انتخاب کنید که از صفحه ساز اختصاصی استفاده کند و یا از ویژوال کامپوزر پشتیبانی کند.

برخی از تم ها هنگام مشاهده ظاهر سایت کاملا شگفت انگیز هستند.با این حال، هنگامی که یک صفحه را برای ویرایش باز می کنید، ممکن است برای ساختن صفحه، شما نیاز به یک سازنده صفحه اختصاصی یا شخص ثالث دارید.

Creative-Juice-Studio-2F-Jan-11-2019

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس – بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو ( optimized for Search Engine )

قالبی که سئوی مناسبی نداشته باشد و نتواند رشد ورودی گوگل را برای شما به همراه داشته باشد عملا وقت و سرمایه شما را گرفته و کار کردن روی آن بیهوده هست. قالب انتخابی شما باید کد نویسی خوب و مناسبی داشته باشد تا ورودی گوگل و سئوی سایت شما را افزایش دهد.

تجزیه و تحلیل تا حدی ممکن است به شما برای سئو کمک کند.اما حتما از ساختار و الگوی صفحات برنامه ریزی ش

ممکن است آنالیز یک مقداری بیشتر شده شده و یا برخی کمک های از یک حرفه ای داشته باشد.اما برنامه نویسی ساختار قالب صفحات سایت شما باید حیاتی باشند.

عناصر معنایی HTML5 مانند header، main، nav، article، section، side و footer می باشد که  این عناصر برای موتورهای جستجو برجسته هستند،زیرا آنها قادر به شناسایی محتوایی که روی آن تمرکز شده نسبت به عناصر بیرونی که حیاتی نیستند مانند ناحیه کناری (sidebar) ئ یا فوتر می باشند.پس از این تگ ها استفاده نمایید.

همچنین لازم است اطمینان حاصل شود که شما از تگ های عنوان (به ویژه h1، h2 و h3) در قالب خود بهینه و درست  استفاده می کنید. فقط باید یک تگ h1 را داشته باشید و سپس از برچسب های h2 و h3 به طور منطقی در سراسر محتوا استفاده کنید. برای شناسایی این استفاده، می توانید منبع صفحه (source) را با استفاده از مرورگر خود مشاهده کنید و سپس عناصر را جستجو کنید.

این ها همه به یک تیمی که مسلط به اینکار باشد نیاز دارد.

هدف اصلی شما برای ایجاد یک وب سایت برای کسب و کار این است که مشتریان بالقوه را  آسان تر بشناسید. بنابراین، یک قالبی  را انتخاب کنید که به این هدف کمک کند. از ابزارهای زیر استفاده کنید تا تست کنید.با استفاده از ابزار های  زیر می توانید نسخه ی نمایشی(demo) قالب را تست کنید تا به موتورهای جستجو برای درک محتوای وب سایت خود کمک کنید .

امن ترین گزینه برای بررسی بخش تم وردپرس است.تمام تم ها در این دایرکتوری توسط Team WPTRT ترسیم شده و فیلتر می شوند، تیمی از داوطلبان که تم ها وردپرس را برای کدهای مخرب بررسی می کند و تضمین می کند که تم ها با استانداردهای وردپرس مطابقت دارند.

اگر موضوع انتخاب شده توسط WPTRT مورد آزمایش قرار نگرفته باشد، می توانید از ابزار زیر استفاده کنید تا کیفیت کد آن را بررسی کنید

Toolچه کاری انجام می دهد؟
Google Structured Data Testing ToolGoogle Tool that tests a website’s structured data.

ابزار گوگل که ساختار داده وبسایت ها را بررسی می کند

Yandex Structured Data Validatorمعتبر سازی کد های معنایی یاندکس
Semantic inspectorChrome extension that analyzes a website’s microdata.

افزونه کروم برای آنالیز میکرودیتاها

MozBarیکی از بهترین ابزارهای رایگان برای آنالیز عناصر on-page

 

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس

 

 از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس -رتبه بندی، بازنگری ها و نظرات کاربران (Ratings, Reviews, and Comments)

اگر چه تعدادی از نصب های فعال ممکن است مهم باشند، رتبه بندی و بررسی ها باید در هنگام انتخاب یک قالب نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

این که آیا شما به دنبال قالب در یکی در دایرکتوری رسمی یا در بازار  هستید، باید گزینه رتبه بندی و بررسی را پیدا کرده که این گزینه  به شما کمک می کند تا کیفیت یک قالب را بهتر درک کنید.

عقل سالم می گوید که اگر نیمی از نظرات کاربران قالب را بد می دانند شما آن قالب را نخرید بهتر است.

مردم معمولا دوست دارند احساسات خود را در مورد محصولات بیان کنند، بنابراین قبل از خرید یک قالب ، رتبه بندی را در نظر بگیرید. بخش نظرات نیز مهم است زیرا مردم اغلب احساسات خود را در مورد آیتم مورد استفاده خود را برای مدتی بیان می کنند.

از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس-قیمت ( Price )

هر فروشگاهی دارای استراتژی قیمت گذاری برای حمایت از کسب و کار خود می باشد.فقط به قیمت نگاه نکنید بدانید که  کدام یک از قالب ها  برای کسب و کار شما مناسب می باشد.  اگر مدل کسب و کار شما پایدار باشد، حتما قالب را تجزیه و تحلیل کنید. اگر آن را خیلی ارزان خریداری کنید، پس از یک سال، زمانی که شما نیاز به پشتیبانی دارید، در دسترس خواهد بود؟

 

باید ها و نباید هایی که در انتخاب یک قالب

  • یک لیست از ویژگی هایی که می خواهید لیست نمایید

  • از یک قالب خراب و باگ دار استفاده نکنید

  • از یک قالب ریسپانسیو استفاده کنید

  • رنگ های قالب سایت خود را در نظر داشته باشید

  • تا حد امکان قالبی که باید هزینه پرداخت کنید را تهیه کنید

  • قالبی که خوانایی فونت هایش مشکل دارد را انتخاب نکنید

  • قالب را به صورت کامل تست کنید با ایزار های تست

در زیر شرکت هایی که قالب های با کیفیتی دارند را می آوریم

 

قالب های معروف وردپرس

Flash

Flash-Pro-most-flexible-best-wordpress-theme

Avada

 avada-best-selling-wordpress-theme

 

Divi

divi-best-wordpress-theme

 

ColorMag Pro

 ColorMag-best-wordpress-magazine-theme
در سایت  themegrill می توایند تمام قالب های خوب وردپرسی را بررسی نمایید.

 

 

 

با تشکر از شما کاربران گرامی سایت سئورب.در این قسمت سعی کردم تا بهترین موضوعاتی که یک قالب وردپرس را می توانید انتخاب کنید.از سیر تا پیاز انتخاب قالب وردپرس نیز همین بود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *