فهرست محتویات

زمان سرمایه گذاری روی خود : 49 دقیقه
5/5 - (1 امتیاز)

با سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت سئورب. در این قسمت به آموزش سئو 2017 می‌پردازیم.

این مقاله مقدمه‌ی آموزش سئو 2017 می‌باشد.

با توجه به حجم وسیع اطلاعات منتشر شده در فضای اینترنت، تلاش برای پی بردن به رازهای عملکرد گوگل، کاری بیهوده است. بعید است که با دنبال کردن توصیه­‌ی وبلاگ‌های نامعتبر بتوان وضعیت وب سایت را بهبود داد، این درحالی است که  استفاده از این توصیه‌ها، ریسک جریمه شدن سایت را بالا می­‌برد.

مقاله‌های مربوط به آخرین به‌ روزرسانی‌‌ها، تکنیک‌‌ها و اطلاعات محرمانه در حوزه‌ی سئو را اغلب کارورزان، دستیاران یا حتی نویسندگان گمنامی می­‌نویسند که شغل آن‌ها تهیه­‌ی محتوا است. در واقع این مطالب به‌ ندرت توسط متخصصین سئو با سابقه­‌ی فعالیت در حوزه­‌ی سئو نوشته می‌شود.

آموزش سئو 2017

پس بهتر است قبل از رجوع به این  اطلاعات این سوال را از خودتان بپرسید که  آیا می ‌توان از کسی که نمی ‌داند باید این کار را چگونه انجام دهد، چیزی یاد گرفت؟

بهتر است بدانید با توجه به درصد پایین اطلاعات صحیح، نباید پس از مطالعه­‌ی هر نوشته‌ای نسبت به انجام آن اقدام کنید و بهتر است از منبع نوشتاری آن اطلاعات مطمئن شوید.

یکی از کارهای دشوار، تمایز برای انتخاب نوشته‌های خوب و مفید از نوشته‌‌های نادرست است. در ادامه­ ی این سری از مطالب، با ارائه­‌ی تصورهای اشتباه در مورد سئو، نشان می­‌دهیم، چگونه می ‌توانید این نوشته­‌های اشتباه را شناخته و وضعیت سایت خود را نسبت به به ­روزرسانی‌های گوگل ارتقا دهید.

در قسمت بعد به منظور شناخت نحوه­ ی عملکرد گوگل، به معرفی تاریخچه­‌ی این موتور جستجو می‌پردازیم.

با ما همراه باشید.

دلایل گوگل برای به‌روزرسانی

گوگل پانزده سال پیش فعالیت خود را به عنوان یک موتورجستجوی هوشمند آغاز نمود. جستجوگری که منجر به ایجاد تجربه ای بهتر برای کاربران دنیای اینترنتی می شد، گوگل خود را متعهد کرد تا مرتبط ترین نتایج را برای کاربران خود فراهم کند. در نتیجه کاربران اینترنت به سادگی و با تایپ موضوع مورد جستجوی خود در گوگل و بینگو توانستند به جای بررسی هزاران صفحه، موضوع مورد نیاز خود را بیابند. و این افزایش سریع کاربران گوگل را در پی داشت.

دلایل گوگل برای به‌روزرسانی
دیری نگذشت که کاربران باهوش توانستند با هک کردن گوگل در رتبه ی برتر گوگل قرار گیرند. چنانکه با توجه به اهمیت کلمات کلیدی برای وب مستران آنها می توانستند با استفاده از بیشترین کلمات کلیدی در یک صفحه، رتبه‌ی سایت را برای تقریبا هر کلمه یا عبارتی ارتقا دهند. در نتیجه فضای رقابتی برای استفاده از بیشترین کلمات کلیدی در صفحه شکل گرفت. در این حالت، صفحه‌ای در صدر نتایج جستجوی گوگل قرار می گرفت که دارای بیشترین تکرارکلمات کلیدی باشد.
بدیهی به نظر می رسد که اسپمرها بیش از همه اهمیت این موضوع را دریافتند و تعهد گوگل برای ارائه ی مرتبط ترین اطلاعات را به چالش کشاندند. وب‌مستران و اسپمرها برای پنهان کردن صدها کلمه ی کلیدی در یک صفحه، روش های زیرکانه ای پیدا کردند.
به این صورت که وقتی مادربزرگ در حال جستجو برای تعطیلات در فلوریدا است، به طور تصادفی و در نهایت تعجب با سایتی درمورد ویگارا مواجه می‌شود.
اما وقتی وب مستران و اسپمرها منجر به پنهان شدن نتایج مرتبط با جستجو در پایین‌ترین رتبه می شوند، گوگل چگونه می تواند وضعیت خود به عنوان مرتبط‌ترین موتور جستجو را حفظ کند ؟
این مسئله باعث شد تا گوگل نخستین به‌روزرسانی خود را در نوامبر سال 2003 و با استفاده از کدی به نام فلوریدا با هدف متوقف ساختن فعالیت اسپمرها اجرایی کند. این به‌روز رسانی باعث بی فایدگی در استفاده از کلمات کلیدی بیشتر شد و برابری استفاده از کلمات کلیدی را اجباری کرد.
در نهایت این به‌روزرسانی با دشوار کردن سیستم برای اسپمرها و همینطور پیچیده تر کردن رتبه‌بندی گوگل برای همه ، آغاز شد.

گوگل به دنبال چیست ؟

پانزده سال حضور گوگل به عنوان موتور جستجو، مثل برق و باد گذشت به گونه ای که قرار گرفتن در رتبه بندی گوگل تبدیل به یکی از موضوعات پیچیده و رقابتی شد.
امروزه همه دوست دارند تا در فهرست نتایج گوگل قرار بگیرند. این در حالیست که گوگل می کوشد نسبت به تعهد خود برای ارائه ی محتوای مرتبط پایبند باشد. چنانکه گوگل برای تحقق این هدف نیازمند تغییر مستمری است تا تعهد خود نسبت به کاربران را عملی سازد. یکی از پیامدها توجه به این مسئله، انباشتگی کلمات کلیدی است، چنانکه در نهایت وب مستران با یافتن روش استفاده از انکر تکست (متن لینک ) ، راه جدیدی برای بازی با سیستم پیدا کردند. اصطلاح متن لینک، به معنای متنی دارای لینک‌های خارجی و هدایت کننده به صفحه است. با وجود نیت خیرخواهانه ی صاحبان کسب و کار و تجار از این تاکتیک برای به دست آوردن رتبه‌‌ی برتر در نتایج جستجو ، اما استفاده از متن لینک باعث ایجاد یک راه گریز جدید برای اسپمرها شد.

در سال 2012، گوگل به‌روزرسانی جدیدی به نام پنگوئن ارائه داد. این به‌روزرسانی با حذف کامل سایت‌های دارنده‌ی تعداد لینک‌های مشکوک و متن لینک راهنما به صفحه از نتایج جستجو ، آنها را جریمه کرد. بسیاری از کسب وکارهای متکی به ترافیک ناشی از موتورجستجو در طی یک شب ، تنها به دلیل ادعای گوگل نسبت به غیرعادی بودن وجود تعداد لینک بسیار و حاوی یک عبارت در سایت، تمام فروش خود را از دست دادند. گوگل معتقد بود که تعداد این لینک ها می تواند شاخص اطمینانی درمورد قابلیت فریب دادن سیستم گوگل توسط صاحب سایت باشد.

بنابراین توصیه می کنیم در صورتیکه این تغییرات را هشداردهنده می‌دانید، از انجام آن صرف نظر کنید. در ادامه ترمیم این تغییرات و جلوگیری از جریمه شدن ناشی از به‌روزرسانی‌های جدید، تشریح خواهد شد. با توجه به خلاصه‌ ی به‌روزسانی‌های مهم گوگل، می‌توانیم دو درس موثر در کسب رتبه‌بندی‌های برتر گوگل را شناسایی کنیم:

  1. بهتر است در صورت تمایل به حفظ رتبه ی برتر در گوگل، تنها به یک تاکتیک اکتفا نکنید.
  2. بهتر است مطمئن شوید، استراتژی های مورد استفاده ی موتور جستجو بر پایه‌ی بهترین شیوه های سئو هستند.

برای آموزش سرفصل های  آموزش سئو میتوانید به پروفروش ترین کتاب آمازون در حوزه ی سئو کتاب سئو2017، یادگیری بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده استراتژی های بازاریابی هوشمند مراجعه کنید.
نویسنده : آدام کلارک
مترجم : الهام سادات یاسینی
انتشارات ناقوس

لینک خرید کتاب
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1486961

مراکز فروش :
– انتشارات ناقوس
– کتابفروشی الیاس
– کتابفروشی گلریزان

 سه استراتژی موثر در سئو

نسخه ی اصلی گوگل در طی سالهای بین 1993 تاکنون دست خوش تغییرات بسیاری شده است. این تغییرات به مرور زمان و با ایجاد عوامل تعیین کننده به وجود آمده است، هم راستا با این موضوع، یکبار Eric Schmidt، مدیر اجرایی سابق گوگل اعلام نمود که گوگل برای تعیین جایگاه سایت‌ها در رتبه‌ی بالاتر نتایج ، به بیش از 200 عامل توجه می‌کند. چنانکه گوگل برای انتخاب رتبه ی سایت ها باید به پردازش اطلاعاتی مانند سنجش و ارزیابی تعداد لینک‌های نشانگر به سایت، میزان موثق بودن لینک‌ها، تعداد تذکرهای اجتماعی از یک برند، میزان ارتباط صفحه‌، سال‌های فعالیت سایت، میزان سرعت بارگذاری سایت و غیره بپردازد.
آیا این فعالیت ها، کسب رتبه‌ی برتر در گوگل را غیر ممکن بودن و دشوار می کند؟
خیر. در حقیقت، از هر کدام از این عوامل می توان به عنوان یک مزیت برای کسب رتبه برتر استفاده کرد. در واقع لازم نیست برای فهمیدن چگونگی عملکرد گوگل، یک دانشمند طراحی موشک باشید. در واقع می توانید با در نظر داشتن سه اصل، اعتماد، اعتبار و ارتباط این الگوریتم را به یک الگوریتم ساده تبدیل کنید. با استفاده از این سه اصل و مقایسه ی علت قرار گرفتن سایت ها در رتبه ی برتر می توان وضعیت سایت را نسبت به وضعیت رتبه ی سایت های رقیب بهبود داد.
این اصول از موثرترین استراتژی های مورد استفاده‌ی متخصصین سئو برای کسب مزیت برای رسیدن به رتبه‌ی برتر در موتور جستجو ی گوگل است.
این سه اصل اساسی عبارتند از :

  • اعتماد
  • اعتبار
  • ارتباط

اعتماد
درچندین سال گذشته این اصل در مرکز تغییرات و به‌روزرسانی های مهم گوگل قرار گرفته است. گوگل در صدد است تا با حذف سایت‌هایی با کیفیت پایین و غیرقابل اعتماد، سایت‌های با کیفیت بالا و معتبر را در رتبه‌بندی برتر قرار دهد. محتوای با کیفیت و بک¬لینک ¬های موثر، با افزایش قابلیت اعتماد، سایت را در رتبه¬¬ی برتر نتایج جستجو قرار می¬دهد.

اعتبار
اصل اعتبار به عنوان محبوب ترین و موثرترین استراتژی سئو شناخته می‌شود، ایم اصل در کنار دو اصل دیگر، دارای بهترین نقش کاربردی است. این اصل،به عنوان نقطه‌ی قوت سایت در بازار شکلی از بازی با اعداد است، چنانکه یک سایت با هزاران دنبال‌کننده و بک‌لینک در مقایسه با سایت¬های رقیب با نصف این تعداد، از رتبه¬بهتری برخوردار می¬شود.

ارتباط
گوگل با بررسی ارتباط مفهومی سایت، با اختصاص رتبه‌بندی برتر به سایت های مرتبط، آنها را تشویق می‌کند. این کار تا حدی موجب برابری شرایط می¬شود. احتمالا این مهم می¬تواند توضیحی برای بالاتر قرار گرفتن یک سایت محلی در مقایسه با مقاله‌¬ی ویکی پدیا باشد. برای کسب چنین مزیتی بهتر است از محتواهای مرتبط برای سایت استفاده کنید همچنین می¬توانید از تکنیک‌های سئو داخلی که در ادامه¬ی سلسله مباحث سئو به آن می¬پردازیم، استفاده نمایید.

آموزش سئو 2017، 10 عامل برتر رتبه بندی گوگل

تعدادی از پیشگامان صنعت سئو با اطلاع از اهمیت این موضوع، یافته‌هایشان را به طور منظم بر روی اینترنت منتشر می‌کنند. با مطالعه ی این مطالب می‌توان از عوامل مورد استفاده‌ی گوگل در رتبه‌بندی سایت‌ها و دانش کاربردی مربوط به آن مطلع شد. با وجود به‌ روزرسانی سالیانه ی این نظرسنجی ها، اما این عوامل اغلب تغییر نمی‌کنند، و با شناخت حوزه‌های مهم و تمرکز بر آنها می توان از این نظرسنجی‌ها بهره مند شد.

فهرست مختصری از مهم‌ترین عوامل مربوط به رتبه‌بندی‌های برتر عبارتند از :

  • وجود کلمات کلیدی مرتبط بر روی صفحه
  • کلمات کلیدی در لینک‌های داخلی
  • علائم کاربر ( نسبت کلیک به نمایش، زمان طی شده روی سایت، نرخ خروج)
  • قابلیت رویت دامنه‌ی سئو
  • جستجوی تعداد نام دامنه
  • تعداد کل بک‌لینک‌ها
  • تعداد کل دامنه‌های وابسته ( سایت‌های منحصر به فرد لینک شده به سایت)
  • فعالیت شبکه‌ی اجتماعی گوگل پلاس
  • فعالیت شبکه‌ی اجتماعی فیس بوک

در صورت برخورداری رقبا از ویژگی‌های بیشتر، ممکن است آنها در رتبه‌ی بالاتری نسبت به سایت مورد نظر‌شما قرار بگیرند و همینطور بالعکس. ترکیب این شناخت با آخرین به‌روزرسانی های گوگل، منجر به ایجاد آگاهی نسبت به مقدار زمان مورد نیاز برای دستیابی به رتبه‌ی برتر خواهد شد. عوامل فوق مربوط به عوامل رتبه‌بندی معیارهای جستجوی گوگل و منتشر شده در سال 2015 است. از این رو مطالعه‌ی معیارهای جستجو، فراهم کننده ی نگاه عمیقی در مورد عوامل رتبه‌ی برتر گوگل هستند. همچنین با یک نگاه عمیق‌تر می‌توان با مشاهده‌ی لینک زیر، به بررسی گزارش کاملی دست یافت.

معیارهای جستجو: عوامل رتبه‌بندی گوگل در ایالات متحده
http://www.searchmetrics.com/knowledge-base/ranking-factors/

موز ( MOZ ) ، که سابقا سئو موز نامیده می‌شد، قدرت شناخته شده‌ای در صنعت سئو به شمار می رود و با ترکیب داده‌های نظرسنجی از سوی رهبران جهانی سئو، با انتشار یک نظر سنجی دو سالانه، به ارائه ی تحلیلی جزئی‌تر پیرامون چگونگی کارکرد کنونی گوگل می پردازد. قابل ذکر است که موز به انتشار این به صورت رایگان می پردازد.

نظرسنجی عوامل رتبه‌بندی موز
https://moz.com/search-ranking-factors

آموزش سئو 2017 ، حفظ رتبه ی برتر

گوگل با انتشار به‌روزرسانی‌های مخفیانه کسب و کار تمام صنایع را تحت تاثیر قرار می دهد. از این رو اطلاع از آخرین اخبار مربوط به به‌روزرسانی‌های گوگل، مسئله‌ای مهمی در پرورش استعدادهای سئو و اطمینان از نبودن سایت در فهرست سیاه گوگل به شمار می رود. خوشبختانه، به محض انتشار یک به‌روزرسانی مهم، این موضوع از طریق جامعه‌ی داخلی سئو اعلام می‌شود، و در ادامه به صورت عمومی توسط کارکنان گوگل مورد بحث و تایید قرار می‌گیرد. اطلاع از این مسئله برای هر فرد مبتدی یا حرفه‌ای در حوزه‌ی سئو، امری با اهمیت و ضروری تلقی می‌شود.
بنابراین می‌توانید با استفاده از این منابع نسبت به تغییرات این حوزه مطلع شوید، چراکه اغلب اطلاعات مرتبط با به‌روزرسانی های آتی، از قبل اطلاع رسانی می‌شوند.

به‌روزرسانی‌های گوگل از طریق Search Engine Round Table
این وب‌سایت یکی از اصلی‌ترین وب‌سایت‌ها در صنعت سئو است که دربالای صفحه‌ی آن می‌توانید به مطالعه¬ی آخرین مقاله‌هایی منتشر شده توسط یک مقام اصلی در مورد به‌روزرسانی بپردازید.

وب‌سایت موز ( MOZ )

وب‌سایت موز به عنوان معتبر ترین سایت درمورد سئو، درصورت انتشار خبر درمورد به‌روزرسانی گوگل، آن را اطلاع رسانی می‌کند.

آموزش سئو قسمت هفتم، جستجوی کلمات کلیدی

اهمیت جستجوی کلمات کلیدی

به دو دلیل جستجوی کلمات کلیدی ، مهم‌ترین گام در هر پروژه‌ی سئو محسوب می‌شود :

  1. شما در صورت رتبه بندی برتر سایت با کلمات کلیدی اشتباه، زمان و تلاش بسیاری را صرف یافتن کلمات کلیدی می‌کنید که هیچ ترافیکی در پی نخواهند داشت.
  2. در صورت عدم تحقیق درمورد رقابت‌پذیری کلمات کلیدی، صرفا برای فهمیدن میزان رقابت‌پذیری یک کلمه، حتی برای قرار گرفتن در صفحه‌ی نخست، زمان و تلاش بسیاری را صرف یک کلمه‌ی کلیدی خاص می‌کنید.

اغلب تصمیم‌گیرنده‌ی نهایی، برای تصمیم‌گیری در مورد میزان موفقیت هر پروژه‌ی سئو با این دو ریسک مواجه می‌شود. برای جلوگیری از وقوع این ریسک‌ها و همینطور یافتن بهترین کلمات کلیدی، نخست باید به تعریف دقیق کلمه‌ی کلیدی بپردازیم.

تعریف کلمه ی کلیدی

هر عبارتی که درصدد هستید سایت با آن کلمه در نتایج جستجوی گوگل رتبه‌بندی شود، کلمه ی کلیدی نامیده می شود، می‌تواند به صورت تک‌کلمه‌ای یا ترکیبی از کلمات باشد. لازم به ذکر است که اگر به دنبال انتخاب یک تک کلمه هستید، بهتر است بدانید تک‌کلمه‌‌ها، کلمات کلیدی بسیار رقابتی هستند و استفاده از آنها برای قرار گرفتن در رتبه‌بندی برتر، کار مشکلی است.

در ادامه برخی از کلمات کلیدی متفاوت آورده شده است :

  • کلمات کلیدی با دنباله‌ی طولانی ( Long-tail keywords ) : کلمات کلیدی با سه یا بیش از سه عبارت، مانند فیلم های lassic Akira Kurosawa .
  • کلمات کلیدی هدایتی(Navigational keywords ) : کلمات کلیدی مورد استفاده برای تعیین یک برند یا وب سایت. فیس بوک، یوتیوب یا جی‌میل نمونه هایی از این کلمات هستند.
  • کلمات کلیدی اطلاعاتی: کلمات کلیدی مورد استفاده برای یافتن یک موضوع خاص. این دسته، کلمات کلیدی را در بر می‌گیرند که با ” چگونه… ” یا ” کدامیک بهترین هستند؟” آغاز می‌شوند.
  • کلمات کلیدی تجاری(Transactional keywords ): کلمات کلیدی وارد شده در گوگل توسط مشتریانی که خواهان کامل کردن یک فعالیت تجاری هستند، مانند خرید آنلاین ژاکت.

در بیشتر موارد، انتخاب کلمات کلیدی اصلی یا هدایتی برای برندهای دیگر یک موضوع رقابتی محسوب می‌شود و ارزش صرف زمان و تلاش را ندارد. به‌طور کلی با وجود ترافیک بالا، وجود آنها منجر به فروش نخواهد شد. از سویی دیگر، برای بیشتر پروژه های سئو کلمات کلیدی با دنباله‌‌ی طولانی، اطلاعاتی و تجاری ،کلمات کلیدی مناسبی هستند. به طوریکه منجر به افزایش بازدید مشتریان می‌شوند.

آموزش سئو قسمت هشتم، فهرست کلمات کلیدی

ایجاد فهرست کلمات کلیدی

راه های بسیاری برای یافتن کلمات کلیدی صحیح، وجود دارد. قبل از یافتن کلمات کلیدی با بار ترافیکی در گوگل، نخست باید فهرستی از کلمات کلیدی قابل قبول و مرتبط با کار خود پیدا کنید. در اینجا، مرتبط بودن کلمات کلیدی با موضوع سایت اهمیت بسیاری دارد. در صورت صرف زمان بسیار برای طراحی یک صفحه گسترده‌، انتخاب کلمات کلیدی نامرتبط، بازدید از وب سایت را غیرممکن می کند.

برای مثال، کلمات کلیدی زیر می‌تواند نمونه هایی از کلمات کلیدی مرتبط برای یک خرده فروش آنلاین ژاکت ورزشی باشد:

  • خرید ژاکت ورزشی
  • خرید آنلاین ژاکت ورزشی
  • فروشگاه آنلاین ژاکت ورزشی

همینطور کلمات‌کلیدی نامرتبط به صورت زیر خواهند بود:

  • تصاویر ژاکت ورزشی
  • چگونگی دوخت ژاکت ورزشی برای خودتان
  • کارخانه‌های ژاکت ورزشی
  • چگونگی طراحی ژاکت ورزشی

دو مجموعه ی فوق نشان می دهد که نخستین مجموعه از کلمات کلیدی دارای بیشترین ارتباط بازدیدکنندگان با هدف سایت و دومین مجموعه با وجود مرتبط بودن اما فاقد قابلیت جذب مشتریان خواهد بود. با ایجاد ارتباط ذهنی، فهرستی از ترکیب‌های کلمات کلیدی ممکن را ایجا کنید، پس از تهیه ی این فهرست می‌توانید با میزان مطلوبی از ترافیک ماهیانه در گوگل، این روند را ادامه و بهترین کلمات کلیدی را بیابید.

آموزش سئو قسمت نهم، استراتژی های انتخاب کلمه کلیدی

در ادامه دو استراتژی مهم در انتخاب کلمه ی کلیدی آورده شده است

1. سرقت کلمات کلیدی از رقبا

در صورت حیله گری، می‌توانید این امکان را به رقبای خود بدهید تا آنها این‌کار دشوار را برای شما انجام دهند، بدین معنا که از کلمات کلیدی سایت آنها استفاده کنید. ابزارهای بسیاری برای این هدف ساخته شده‌اند. برای مثال تحلیلگر کلمات کلیدی سئوبوک ، ابزار ی ساده و رایگان است که برای این هدف طراحی شده است. اگر با استفاده از این ابزار برای چند ثانیه وارد یک صفحه شوید، فهرستی از کلمات کلیدی بدست می‌آورید که رقبای شما آنها را در صفحه‌ی خود بهینه‌سازی کرده‌اند. بنابراین شما می‌توانید از این فهرست به منظور جمع آوری فهرست کلمات کلیدی خود استفاده کنید.

تحلیلگر کلمات کلیدی سئو بوک

درحالیکه تحلیلگر کلمات کلیدی سئوبوک، ابزاری عالی و ساده برای پیدا کردن کلمات کلیدی بهینه‌ی شده‌ در صفحه‌ی رقبا است، اما ابزار جستجوی اصلی و تحلیل دامنه‌ی اس ایی ام راش ، یکی دیگر از ابزارهای تاثیرگذار در این حوزه است. این ابزار برآورده‌ کننده‌ی کلمات کلیدی است که بیشترین میزان ترافیک را به وب سایت رقبای شما می‌فرستند. از لحاظ منطقی این برآوردها، برآوردهای صحیحی هستند و می‌توانند مرجع ارزشمندی برای جمع آوری فهرست کلمات کلیدی باشند.

با وجود اینکه برآوردهای semrush، ارائه ی دهنده ی مفاهیم موثری هستند اما استفاده از آنها منوط به پرداخت هزینه است. شما می‌توانید 10 کلمه‌ی کلیدی نخست را به صورت رایگان مشاهده کنید اما در صورت نیاز به داده‌های بیشتر باید از طرح های این تحلیل گر استفاده کنید، برای کاربران حرفه‌ای این طرح ‌ها از مبلغ ماهیانه 69.95 دلار آغاز می‌شود.

تحلیل دامنه‌ی semrush

2. استفاده از تکنیک طوفان مغزی برای جمع‌بندی فهرست اصلی

با فرض جستجوی موشکافانه‌ی رقبا یافتن کلمات کلیدی، اما این استراتژی همیشه بهترین استراتژی نیست. با بهره‌گیری از تکنیک طوفان مغزی در ترکیب‌ کلمات کلیدی، می‌توانید فهرست بسیار طولانی از کلمات کلیدی ممکن ایجاد کنید. برای انجام این کار، شبکه ای از کلمات احتمالی مورد استفاده‌ توسط مشتری هدف را استخراج کنید.سپس این کلمات را به صورت پسوندها و پیشوندهای متفاوت جدا و با استفاده از ابزار رایگان مرج‌وردز آنها را در فهرستی طولانی قرار دهید. با این استراتژی می‌توانید به سرعت و به سادگی‌فهرستی طولانی از کلمات کلیدی مرتبط بسازید.

mergewords

آموزش سئو قسمت دهم، کلمات کلیدی با ترافیک بالا

اکنون فهرستی از کلمات کلیدی در اختیار دارید که باید بفهمید این کلمات کلیدی در گوگل، چه میزان ترافیکی دریافت می‌کنند. می‌توانید بدون بررسی داده های ترافیکی، کلمات کلیدی را که جستجو نمی شوند، پیدا کنید و با حذف آنها، کلمات کلیدی را بهینه کنید. با استفاده از دانش کاربردی می‌توانید کلمات کلیدی را انتخاب کنید که به صورت ماهیانه دارای صدها یا حتی بیش از صدها بازدیدکننده‌ی بالقوه هستند.

نخست، باید با استفاده از لینک ارائه شده در زیر، در گوگل ادوردز یک حساب کاربری ایجاد کنید. البته برای ورود به حساب کاربری نیاز به ابزاری به نام کی ورد پلنر است.
پس از ایجاد حساب کاربری می توانید وارد حساب کاربری خود شوید، روی ابزارها در منوی بالا کلیک و سپس با انتخاب کی ورد پلنر، بر روی ” Get search volume data and trends” کلیک ، وپس از کپی کردن کلمات کلیدی، آنها را در کادر بچسبانید. در ادامه کشور خود را انتخاب و بر روی دکمه‌ی آبی رنگ ” Get search volume ” کلیک کنید.

پس از اتمام این کار، داده هایی درمورد میزان زمان صرف شده در گوگل برای جستجوی هر کلمه‌ی کلیدی به دست خواهید آورد.

داده های جدید، دادهایی هستند که ما به آن ها نیاز داریم.

اکنون می‌دانیم کدام کلمات کلیدی در مقایسه با سایر کلمات بیشتر جستجو شده‌اند و مهم‌تر از همه می‌دانیم کدام کلمات کلیدی هرگز جستجو نشده‌اند. با استفاده از این داده ها می‌توانید روی کلمات کلیدی که برای سایت ترافیک ایجاد می‌کنند، تمرکز کنید.گوگل ادوردز

آموزش سئو قسمت یازدهم، نحوه ی یافتن کلمات کلیدی برای رتبه‌ بندی‌

اکنون باید میزان رقابت‌پذیری کلمات کلیدی مطلوب را مورد توجه قرار دهید. با درک میزان رقابت‌پذیری کلمات‌کلیدی مطلوب، می‌توانید کلمات کلیدی را پیدا کنید که سایت با استفاده از آنها می تواند به صورت کاربردی در گوگل رتبه‌بندی شود. فرض کنید یک فروشنده‌‌ی کتابهای دست دوم  هستید و هدف  ” فروشگاه کتاب آنلاین” است. بعید به نظر می‌رسد، بخواهید بهتر از آمازون ، بارونز  و نوبل باشید. با این حال احتمالا گوهر مخفی در فهرست تان وجود دارد، چیزی شبیه ” فروشگاه آنلاین کتاب قدیمی” که تعداد بسیارکمی از افراد به دنبال آن هستند. در صورتیکه رقبا درمورد کلمات کلیدی مورد هدف و انتخابی شما  فکر نکرده باشند، از یک مزیت نسبی برخوردار می­ شوید. در نتیجه برای داشتن شانس قرارگرفتن در رتبه­ بندی بهتر نسبت به رقبا ،  باید سئو بهتری برای سایت خود فراهم کنید. پس نیاز است تا با استفاده از یک روش، این فهرست را موردبازبینی قرار دهید، چنانکه از بین کلمات کلیدی ساده که هیچ کس به آن فکر نمی‌کند، به جداسازی کلمات کلیدی رقابتی و خنده دار بپردازید.

تصورات بسیاری درمورد  نحوه‌ی انجام این کار وجود دارد. در ادامه محبوب‌ترین شیوه های جستجوی رقابت‌پذیر و تصور خودم نسبت به هر کدام از آنها ارائه خواهد شد.

  1. این فهرست را به صورت دستی آزمون  و رتبه‌بندی آنها را  مشاهده کنید، سپس ظاهر شدن صفحات با کیفیت پایین در نتایج بالای صفحه را مورد بررسی قرار دهید. این روش مناسبی برای مرور سریع میزان رقابت‌پذیری یک بازار است. با این وجود، به دلیل غیرقابل اعتماد بودن این روش، باید نتایج آن را با داده های واقعی،  تکمیل کنید.
  2. تعداد نتایج موتور جستجو برای کلمات کلیدی انتخابی در گوگل را بررسی کنید.
    پس از نوشتن کلمه‌ی کلیدی، تعداد نتایج جستجو برای این کلمه در زیر کادر جستجو نمایان می‌شود . این تاکتیک ، روشی رایج اما غیرقابل اعتماد در دوره‌‌های آموزشی آنلاین و سطح پایین سئو است. به همین دلیل ، این استراتژی از نظر من دارای کمترین مطلوبیت است. به این علت که احتمالا برای یک کلمه‌ی کلیدی خاص، تعداد صفحات رقابتی بسیارکمی وجود دارد، این درحالی است که سایت‌های رتبه‌بندی شده در بالای نتایج می‌توانند بی نظیر باشند.
  1. استفاده از امتیاز رقابتی با ابزار جستجوی کلمات کلیدی ادوردز گوگل
    وسوسه نشوید، این ابزار، یک ابزار معمولی است و در اینترنت به عنوان روشی ساده به منظور قضاوت در مورد رقابت‌پذیری سئو برای کلمات کلیدی، پیشنهاد شده  اما واقعا این کار را  انجام نمی دهد!  امتیاز رقابتی موجود در ابزار جستجوی کلمات کلیدی ادوردز گوگل، تنها برای ادوردز در نظر گرفته شده است. این امتیاز شاخصی برای تعیین  میزان رقابت‌پذیری یک کلمه‌ی کلیدی خاص از طریق تبلیغات است. در واقع این موضوع، موضوعی کاملا نامرتبط با سئو محسوب می‌‌شود.
  2.  استفاده از یک ابزار تحلیل رقابتی، مانند ابزار دشواری کلمه‌ی کلیدی موز[1]
    به منظور درک مفهومی واقع‌ بینانه از شانس تان در رتبه‌بندی بالا برای یک کلمه‌ی کلیدی خاص، باید نسبت به نقاط قوت صفحات قرار گرفته در ده رتبه­ ی برتر اطلاع پیدا کنید.

ابزار دشواری کلمه‌ی کلیدی موز، یک ابزار عالی برای این منظور است .

با استفاده از آن می‌توانید به سادگی کلمات کلیدی را وارد ابزار خود کنید،  در ادامه‌ “check difficulty [2]” را انتخاب  و سپس بر روی” [3]view serp analysis reports”کلیک کنید، در نتیجه این ابزار آمارهای مهم مربوط به صفحات ظاهر شده در ده رتبه­ی  برتر را  نمایش می‌دهد.

مهم‌ترین این  آمارها  مربوط به هشتگ دامنه‌های اصلی لینک شده به صفحه  و هشتگ دامنه‌های اصلی لینک شده به دامنه‌ی اصلی است.  این دو آمار اطلاعات مربوط به تعداد سایت‌های منحصر به فردی است که به رتبه‌بندی صفحه‌ای خاص اشاره می‌کنند و تعداد سایت های منحصر به فرد لینک شده به هر قسمتی از سایت را در اختیار شما قرار می‌دهد.

پس از آن، در صورت وارد کردن وب سایت خود  در ابزار اکسپلورر اوپن سایت موز[4]، می‌توانید آمارهای مشابه از سایت خود را در آن مشاهده و در نتیجه نسبت به تعداد لینک‌های مورد نیاز برای برتری نسبت به رقبا مطلع شوید.

با داشتن  این دانش، می‌توانید کلمات کلیدی ساده با رقابت‌پذیری ضعیف را جستجو و به منظور قرارگرفتن در فهرست برتر، اهدافی را برای تعداد لینک های مورد نیاز تنظیم نمایید.

همچنین می‌توانید با ورود به نمونه‌ی آزمایشی رایگان و سی روزه‌ی ابزار دشواری موز، از این ابزار استفاده کنید. با توجه به تجربه‌ی من، تعداد گزینه های کمی در زمینه‌ی انتخاب ابزارهای کلمه‌کلیدی وجود دارند که  از سطح دقت مطلوبی برخوردار باشند،  با این وجود، از نظر من Market Samurai، ابزار مفید دیگری است که گزارش‌هایی مشابه با گزارشهای موز را ارائه می­دهد.

Moz – Keyword Difficulty Tool

https://moz.com/researchtools/keyword-difficulty

Moz – Open Site Explorer

https://moz.com/researchtools/ose/

Market Samurai

http://www.marketsamurai.com/

[1] Moz’s Keyword Difficulty tool

[2] بررسی دشواری

[3] مشاهده‌ی گزارش های تحلیل صفحه‌ی نتایج موتور جستجو ( صفحه‌ی نتایج موتور جستجو : Search Engine Results Page : SERP)

[4] Moz’s Open Site Explorer tool ابزار بررسی آزاد سایت موز

آموزش سئو قسمت دوازدهم، سئو داخلی

چگونه گوگل از موضوع صفحه‌ی شما مطلع می­شود.

سئو داخلی، فرایند ایجاد از اطمینان نسبت به قابل خواندن بودن سایت برای موتور جستجو است. یادگیری صحیح سئو داخلی نه تنها موضوع با اهمیتی در ایجاد اطمینان برای برگزیدن کلمات کلیدی از سوی گوگل است بلکه فرصتی برای کسب موفقیت ­های ساده و بهبود عملکرد کلی سایت است.

 سئو داخلی در برگیرنده­ی ملاحظات زیر است:

  1. ایجاد اطمینان نسبت به قابل مشاهده بودن محتوای سایت برای موتورهای جستجو.
  2. ایجاد اطمینان نسبت به عدم مسدود بودن  سایت در برابر موتورهای جستجو.
  3. ایجاد اطمینان نسبت به انتخاب کلمات کلیدی مورد نظر از سوی موتورهای جستجو.

در صورت برخورداری از تجربه ­ی مقدماتی در مواجه با سایت‌ها ، قادر خواهید بود خودتان بیشتر مسائل مربوط به سئو داخلی را انجام دهید.

اگر از نظر تکنیکی، فرد مستعدی نیستید، لطفا از بخش های تکنیکی آموزش های مربوط به سئو داخلی نکته برداری کنید.  به خواندن مطالب ادامه دهید تا دریابید چه کارهایی باید برای کسب رتبه‌بندی در گوگل انجام شود، پس از دانستن مدت زمان لازم برای دستیابی به رتبه ­بندی برتر،  به سادگی می­توانید  خودتان تکنیک­های سئو بعدی را اجرا و یا انجام آنها را به یک طراح یا توسعه‌دهنده‌ی وب واگذار کنید.

آموزش سئو قسمت 13، ساختاربندی سایت

بهترین شیوه‌های ارائه شده، تضمین می­کنند که ساختاربندی سایت موجب شناسایی بهتر سایت از سوی گوگل و دیگر موتورهای جستجو خواهد شد. 

  1. URL[1]های مورد پسند موتور جستجو [2]

آیا  تا به حال صفحه گسترده‌ای و نشانی وبی شبیه به نمونه‌ی زیر دیده‌اید :

http://www.examplesite.com/~articlepage21/post-entry321.asp?q=3

چقدر بد است !

 این مدل از نشانی­ های وب، روش سریعی برای گیج کردن موتورهای جستجو و کابران وب سایت به شمار می­ رود. این درحالی است که  نشانی وب­ های مناسب، دارای شکلی منطقی‌تر ، کاربرپسند و مورد پسند موتورجستجو هستند.

مثال زیر،  نمونه‌ای از یک URL مناسب است.

http://www.examplesite.com/football-jerseys

این مورد در مقایسه با مورد قبلی، خیلی بهتر است.

با نگاه اجمالی به نتایج موتور جستجوی گوگل  متوجه خواهید  شد، نسبت بسیار زیادی از سایت های قرار گرفته در ده رتبه­ی برتر دارای URL های مناسب و قابل خواندنی مانند نمونه‌ی فوق هستند. و البته منظور از نسبت بسیار زیاد، یک اکثریت قابل توجه است.

اکثر سیستم­های مدیریت محتوای سایت،از نشانی ­های وب مورد پسند موتورجستجو برخوردار هستند که در درون سایت ساخته شده­ اند و اغلب به قابلیت ساده‌ای ازاین گزینه‌ در تنظیمات سایت مربوط می­شوند. بنابراین زمان آن رسیده است تا در صورت عدم برخورداری سایت از URL مورد پسند موتورجستجو و به منظور برطرف کردن این مسئله، گپ دوستانه‌ای با توسعه‌دهنده‌ی وب داشته باشید.

  1. نویگیشن ( Navigation ) داخلی[3]

هیچ محدودیتی درمورد ساختار نویگیشن سایت وجود ندارد و این موضوع می‌تواند به عنوان یک موهبت یا بلا تلقی شود.

برخی از افراد، بازدیدکنندگان را مجبور می‌کنند، قبل از دسترسی به سایت انیمیشن یا مقدمه‌ای را تماشا کنند. در این میان، برخی از سایت­ها کار را برای بازدیدکنندگان دشوار و موجب گیج­ کنندگی انتخاب محتوای سایت از سوی موتورهای جستجو، می ­شوند. سایت های دیگر، با داشتن یک منوی دائمی در بالا یا پایین سمت چپ صفحه‌ی مرورگر، موجب ساده­سازی این ساختار می­شوند. برای بیشتر سایت ها، انجام این کار تا حدی تبدیل شدن به یک استاندارد صنعتی است.  با پیروی از این استاندارد، درک سایت برای بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو، ساده می­شود. اگر هدف شکستن این عرف باشد، بهتر است مطلع باشید که این کاراحتمالا باعث دشواری  انتخاب تمام صفحات موجود بر روی سایت خواهد شد.

براساس یک قانون کلی می­توان گفت ساده ­سازی کار برای کاربران، موجب سادگی کار برای جستجوگر گوگل خواهد شد. به غیر از موارد بیان شده‌ی فوق، نویگیشن وب سایت باید از لینک های متنی واقعی ساخته شده باشد نه از تصاویر. در صورت طراحی نویگیشن سایت ­اصلی از تصاویر، بهتر است پس از توبیخ طراح وب سایت‌، هم اکنون آن را به متن تغییر دهید! در صورتیکه نویگیشن اصلی فاقد ترکیب متنی باشد ، تقریباً صفحات داخلی وب سایت برای گوگل و دیگر موتورهای جستجو غیرقابل دیدن خواهد بود. برای تقویت بیشتر سئو، لینک های مربوط به صفحاتی را که می‌خواهید برای موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان قابل دیدن باشد، بر روی صفحه‌ی اصلی قرار دهید.

با جایگذاری لینک‌ها بر روی صفحه‌ی اصلی، موتور جستجوی عنکبوتی گوگل می تواند با نفوذ در سایت به سرعت از بین صفحات موجود در سایت، صفحات مهم و ارزشمند برای نمایش در نتایج برتر را پیدا کند.

[1]  نشانی وب

[2] Search engine friendly URLs

[3] Internal navigation

آموزش سئو قسمت 14 ، انتخاب کلمات کلیدی مورد نظر گوگل

تصورات  غلط بسیاری در مورد آنچه که باید و نباید انجام  شود و همچنین در مورد بهینه‌سازی کلمات  کلیدی در صفحه‌ی سایت،  وجود دارد. برخی از نویسندگان وبلاگ­ ها به خوانندگان خود توصیه می­ کنند تا هرگز کلمات کلیدی را در محتوای صفحات مورد هدف خود قرار ندهند. این  نویسندگان که نمی‌خواهم اسم آنها را ذکر کنم،  نیت‌‌‌های قابل احترامی دارند و واقعا نگران تعیین اسپم گوگل برای سطح بعدی هستند.اما باید گفت که این موضوع دیوانگی کامل تلقی می­شود.

نداشتن کلمه‌ی کلیدی ، تقریبا تطبیق صفحه‌ با کلمه‌ی کلیدی که می‌خواهید به خاطر آن رتبه‌بندی شوید، را برای گوگل غیر ممکن می‌کند. در صورتیکه گوگل  وجود کلمات کلیدی در صفحه را بی‌ارزش بداند، می­توان نتیجه گرفت که یک موتور جستجوی ناموثر است.

در مورد این موضوع فکر کنید. اگر در حال جستجوی ”  Ford Mustang 65 Auto Parts  ” باشید، بعید به نظر می‌رسد در صورت یافتن صفحه­ ای فاقد کلمات جستجو بتوانید آن چیزی را پیدا کنید که به دنبال آن  بوده­اید.

گوگل  باید کلمات کلیدی روی صفحه‌ی شما را بیابد و همچنین  این کلمات باید در معرض دید کاربران باشد. به طور طبیعی، ایجاد محتوا در مورد کلمات کلیدی یا ترکیب کلمات کلیدی در صفحه ، از رویکردهای ساده ­ای به شمار می‌رود. البته منظور من صفحه­ای مانند مثال زیر نیست.

” به فروشگاه پیراهن کشباف  NFL خوش آمدید. ما در اینجا پیراهن‌های کشباف  NFL بسیاری داریم که با تنوع  گسترده‌ای از پیراهن های کش‌باف  NFL مانند پیراهن های کشباف زنانه‌ی  NFL ، پیراهن های کشباف مردانه‌ی  NFL و پیراهن های کشباف  بچه‌گانه‌ی NFL و …دارند.”

این رویکرد ده سال پیش  موثر بود اما اکنون چنین چیزی نمی­تواند تاثیرگذار باشد. کلمات کلیدی باید به صورت طبیعی در صفحه ظاهر شوند. بنابراین تلاش احمقانه برای ساختن کلمات کلیدی به نظر کاری ناگوار است، چنانکه احتمالا منجر به آغاز فیلترهای اسپم در موتورهای جستجو خواهد شد. کلمات کلیدی را به صورت طبیعی در کل محتوا به کار ببرید. چندین بار تکرار کلمات کلیدی، کاری غیر ضروری و بیش از اندازه است.

واقعا این کار به همین سادگی است.

در گام بعدی، باید مطمئن شوید که صفحه دارای تعداد کمی کلمات کلیدی  LSI است.عبارت LSI مخفف شاخص معنایی پنهان[1]  است. از وجود این اصطلاح  تکنیکی دلسرد نشوید، کلمات کلیدی LSI، یک اصطلاح سئو در مورد عبارات مرتبط است. گوگل معتقد است، اگر یک صفحه شامل کلمات کلیدی مناسب و مرتبط با عبارات اصلی باشد، نشان می دهد این صفحه به صورت عادی  نوشته شده و از زمینه­ی بالاتری برای کیفیت خوب و مرتبط بودن برخورداراست.

 برای موفقیت آمیز بودن  بهینه­ سازی یک صفحه باید آن صفحه از کلمات کلیدی اصلی و مرتبط برخوردار باشد، بنابراین بهتر است دو یا سه کلمه‌ی کلیدی مرتبط با کلمه‌ی کلیدی اصلی را بیابید و  هر بار این کلمات را برای دو یا سه مرتبه در صفحه تکرار کنید. ابرسجست[2] ، ابزار فوق‌العاده‌ای برای یافتن کلمات کلیدی است که  گوگل آنها را مرتبط با کلمات کلیدی اصلی شما در نظر می‌گیرد بدین معنا که این ابزار این کار را از طریق بیرون کشیدن پیشنهادت از کادر پیشنهاد اتوماتیک گوگل انجام می‌دهد. به منظور تعیین  فهرستی از مرتبط‌ترین کلمات کلیدی، از ابزار ابرسجست و جستجوی کلمات کلیدی استفاده کنید.

 Ubersuggest – Free

http://ubersuggest.org

قسمت هایی که شما می‌توانید کلمات کلیدی را در صفحه ترکیب کنید.

  • تگ های چند توصیفی یا چند عنوانی
  • نویگیشن پیوند متن
  • عناوین ( تگ های  h1,h2,h3 وh4)
  • محتوای متن
  • متن بولد شده و مورب
  • پیوندهای داخلی در یک محتوا
  • تصویر نام فایل، تصویر الت تگ[3] و تصویر عنوان تگ[4]
  • ویدیو نام فایل ، عنوان ویدیو

[1] Latent Semantic Indexing

[2] Ubersuggest

[3] alt tag

[4] title tag

آموزش سئو قسمت 15 ، چگونه افراد بیشتری روی سایت شما کلیک می کنند

چگونه افراد بیشتری در گوگل بر روی رتبه بندی شما کلیک می‌کنند.

متاتگ‌ها[1] به صورت کاملا نادرست  به عنوان قطعات مبهمی از کد­های تخصصی سئو و رازی برای کسب رتبه­ ی برتر تعریف شده­ اند که  نمی‌تواند از حقیقت به دور باشد. وظیفه‌ی متا تگ ها، واقعا ساده است. متاتگ‌ها، بیت های کد سایت هستند که چگونگی ظاهر شدن سایت در گوگل را کنترل می‌کنند. در صورت عدم تکمیل فیلد مربوط به متا­تگ­ها، گوگل برای ایجاد فهرست جستجوی سایت، این کار رابا استفاده از یکی از متن های سایت و به صورت اتوماتیک انجام خواهد داد. دقیقا به همین علت است که دارندگان وب­ سایت نمی ­خواهند گوگل این کار را انجام  دهد، چرا که این کار شبیه به کلمات نامفهومی خواهد شد! بنابراین بهتر است این تگ‌ها را به طورصحیح پر کنید، در نتیجه می‌توانید تعداد افرادی را که با استفاده از نتایج موتور جستجو بر روی سایت کلیک می‌کنند، افزایش دهید.

 در ادامه مثالی از کد متاتگ‌ها آورده شده است.

<title>Paul’s NFL Jerseys</title>

<meta description=”Buy NFL jerseys online. Wide range of colors and sizes.”/>

<meta name=”robots” content=”noodp, noydir”/>

در ادامه مثالی آورده شده است که  چگونگی ظاهر شدن یک صفحه با متاتگ فوق در نتیجه‌ی موتور جستجو را نشان می­دهد.

Paul’s NFL Jerseys

Buy Paul’s NFL jerseys online. Wide range of colors and sizes.

http://www.yoursite.com

 موافقید که این بسیار ساده است؟

عنوان تگ دارای یک حد کاراکتری است که تقریبا در گوگل برابر با 70 کاراکتر است. استفاده بیش از 70 کاراکتر موجب خواهد شد تا  گوگل عنوان تگ را در نتایج موتور جستجو، کوتاه کند.

 متا تگ توصیفی نیز دارای یک حد کاراکتری،  تقریبا 155 کاراکتر است و همانند تگ عنوان، در صورتیکه بیش از 155 کاراکتر در تگ باشد،  گوگل فهرست‌ نویسی را کوتاه خواهد کرد.  آخرین عنوان تگ، یعنی متاتگ روبات تمایل  شما نسبت به نحوه­ی کنترل ظاهر شدن فهرست نویسی در نتایج جستجو را به گوگل نشان می­دهد. قابل  ذکر است که در صورت  عدم بیان این نکته، احتمالاً گوگل این­تگ ها را نادیده خواهد گرفت و در عوض از موارد فهرست شده بر روی راهنماهای دیگر مانند Project Open Directory و    Yahoo Directory استفاده می‌کند.

 به‌منظور تغییر این تگ ها در سایت، سه گزینه در اختیار دارید:

  1. از نرم‌افزاری استفاده کنید که سایت برروی آن ساخته شده است. به این دلیل که بیشتر سیستم های مدیریت محتوا دارای گزینه‌هایی برای تغییر این تگ‌ها هستند. در غیر اینصورت، باید برای تغییر این تگ‌ها، یک افزونه[2] نصب کنید.
  2. با طراح وب یا توسعه‌دهنده‌ی وب صحبت کنید تا این متاتگ‌ها را به صورت  دستی تغییر دهد.
  3. در صورتیکه یک فرد بسیار تکنیکی و آشنا به  html هستید، می‌توانید این  تگ ها را در کد خودتان تغییر دهید.

[1]Meta tags

[2] Plug in : افزونه

آموزش سئو قسمت 16 ، سرعت بارگذاری سایت

میزان سرعت بارگذاری‌های سایت، عامل دیگری است که  گوگل به آن در هنگام تصمیم‌گیری برای رتبه‌بندی صفحه‌ در نتایج جستجو توجه می‌کند.

مت کاتز[1]، یکی از کارکنان شناخته شده‌ی گوگل، به صورت عمومی تصدیق کرد که بارگذاری سریع، یک عامل مثبت در رتبه‌بندی است.

در صورتیکه سایت به اندازه‌ی یک حلزون مرده، آهسته بارگذاری ‌شود، امکانی برای حضور سایت در نتایج موتورهای جستجو وجود ندارد. اما در صورت متوسط بودن سرعت بارگذاری سایت، می­توان گغت که بهبود سرعت بارگذاری، فرصتی مناسب برای تقویت ساده‌ی سئو سایت است. نه تنها، سرعت بارگذاری، عاملی مشترک برای کسب رتبه‌بندی برتر در گوگل است، بسیاری از گزارش‌های صنعتی اصلاح هر ثانیه‌ای سایت را نشان می­دهند که افزایش میانگین هفت­درصدی برای نرخ تبدیل سایت محسوب می­شود. به عبارت دیگر، بارگذاری سریع­تر سایت، شانس تکمیل فروش و یا پر کردن فرم برای افراد را افزایش می­دهد. به طور مشخص، این موضوعی نیست که سایت بخواهد از بهبود  آن صرف­نظر کند.

 خوشبختانه ابزارهای مفیدی وجود دارند که موجب ساده­ سازی در ارتقا سرعت سایت می­شوند.

  1. Google Page Speed Insights

این ابزار، ابزاری رایگان  و عالی درگوگل است که به بارگذاری صفحه‌ی سایت یک امتیاز صفر تا 100 می‌دهد. می‌توانید میزان مطلوبیت سرعت بارگذاری سایت خود را در مقایسه با سایت های دیگر مشاهده کنید. همچنین می‌توانید میزان مطلوبیت بارگذاری‌های سایت خود بر روی موبایل و دسکتاپ را مشاهده کنید. امتیازهای نزدیک‌تر به 100، تقریبا عالی هستند. پس از اجرای این  آزمون بر روی سایت، این ابزار به منظور بهبود،  فهرستی ازحوزه‌های دارای اولویت  بالاتر، متوسط و پایین را ارائه می­دهد که می‌توانید به منظور افزایش سرعت سایت، این  فهرست را برای توسعه‌دهنده‌ی وب سایت خود بفرستید و یا در صورت آشنایی مقدماتی نسبت به مسائل فنی، برای برطرف کردن این موارد تلاش کنید.

  1.  Pingdom Tools

ابزارهای پینگ‌دم، ابزارهای فوق‌العاده‌ای برای بررسی تعیین مدت زمان بارگذاری سایت در نواحی مختلف جهان و همچنین جدا کردن سریع فایل‌ها و منابعی است که باعث کاهش سرعت سایت می­شوند. پس از تکمیل این آزمون، اگر به سمت پایین صفحه بیایید، فهرستی از فایل‌ها را مشاهده خواهید نمود که هر بازدیدکننده باید در هر بار مشاهده‌ی سایت شما، آن را دانلود کند. در صورت یافتن فایل هایی با اندازه­ی کم، می‌توانید سرعت بارگذاری سایت خود را  افزایش دهید.

 تصاویر بزرگ، یکی از اهداف ساده برای افزایش سرعت  محسوب می‌شوند. به طوریکه اگر سایت دارای تصویری با اندازه‌ی بیش از 200kb باشد، معمولا می‌توان بدون کاهش کیفیت عکس،  اندازه­ی تصویر را بهینه  و به کسری از اندازه تبدیل کرد.  این فایل ها را یادداشت و آنها را برای توسعه‌دهنده یا طراح وب سایت خود بفرستید سپس از آنها درخواست کنید تا این فایل‌ها را به یک فایل با اندازه‌ی کوچک‌تر تبدیل کنند.

[1] Matt Cutts

آموزش سئو قسمت 17 ، دو جاسوس سایت ، نقشه های سایت و روبات ها

نقشه‌های سایت. xml

موتورهای جستجو به‌صورت خودکار بر روی هر سایت ، یک فایل خاص  به نام فایل  نقشه‌های سایت.  Xml  را جستجو می‌کنند. داشتن  این فایل بر روی سایت، یک ضرورت درجهت ساده‌ سازی پیدا کردن صفحات سایت برای موتورهای جستجو است. نقشه‌های سایت، اساسا یک نقشه‌ی بسیار بزرگ برای تمام صفحات سایت است.  خوشبختانه، ساختن و بدست آوردن  این فایل بر روی سایت، فرآیند آسان تلقی می­شود.

بیشتر سیستم ‌های مدیریت محتوا دارای یک فایل نقشه‌های سایت هستند که به صورت خودکار ایجاد شده است. سیستم‌هایی مانند وردپرس، مگینتو، شاپی‌فای، نمونه‌هایی از این سیستم‌ها هستند. در صورتیکه سایت مورد نظر بر روی این سیستم‌ها ساخته نشده باشد، احتمالا باید با نصب یک افزونه‌، از ابزار رایگان ایجاد‌کننده‌ی نقشه‌های سایت [3] XML استفاده کرد. این ابزار به صورت خودکار یک فایل نقشه‌های سایت.xml را ایجاد می­کند.

XML Sitemaps Generator

http://www.xml-sitemaps.com

پس از انجام این کاراز توسعه‌دهنده یا طراح وب بخواهید تا آن را در دایرکتوری اصلی سایت آپلود کند و یا در صورت  دسترسی به  FTP، خودتان این کار را انجام دهید. هنگامیکه که  این فایل آپلود شد، این فایل باید با آدرسی مانند مثال زیر، قابلیت دسترسی عمومی پیدا کند.

  http://www.شما سایت .com/sitemaps.xml

پس از انجام این کار، باید نقشه‌ی سایت مربوط به سایت خود را در حساب کاربری کنسول سرچ گوگل[4] قرار دهید.

در صورتیکه در کنسول سرچ گوگل، حساب کاربری ندارید، می توانید مقاله‌ی نوشته‌شده‌ی گوگل را مطالعه کنید که  با ارائه­ ی یک دستورالعمل ساده‌ای نحوه ­ی تنظیم آن را برای توسعه‌دهندگان یا طراحان وب توضیح داده است.

به کنسول سرچ گوگل، یک سایت اضافه و آن را تایید کنید.

http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=34592

وارد حساب کاربری خود شده  و بر روی سایت خود کلیک کنید. زیر کلمه‌ی “[5] site configuration” ، بر روی” sitemaps[6] ” کلیک کنید و در کادر متنی ، آدرس کامل سایت خود را وارد کنید.

روبات‌ها. txt

وجود  یک فایل روبات‌ها. txt، ضرورت دیگری برای هر سایت محسوب می‌شود. این فایل باید در مکانی مشابه با فایل نقشه‌های سایت.xml قرار گیرد. آدرس مربوط به این فایل نیز باید شبیه به آدرسی مانند زیر باشد:

 http://www.سایت‌شما.com/robots.txt

فایل روبات‌ها. txt،  فایل ساده‌ای است که با وجود آن می‌توانید قسمتهایی از سایت را که نمی‌خواهید گوگل آنها را در فهرست نتایج موتور جستجو قرار دهد، مشخص نمایید.

هیچ افزایش واقعی درمورد در اختیار داشتن فایل روبات‌ها. txt، بر روی سایت وجود ندارد. بررسی اطمینان  از عدم وجود  فایل روبات‌ها. txt در مورد قسمت هایی که می‌خواهید موتورهای جستجو آن‌ها را پیدا کنند، امری ضروری است.

فایل روبات‌ها. txt، تنها  یک سند متنی ساده است، که  محتوای آن  باید چیزی شبیه زیر باشد:

# robots.txt good example

# robots.txt مثال خوب

عامل کاربری:*

عدم پذیرش:/ ادمین

عامل کاربری:*

عدم پذیرش: / کاربران[7]

در صورت تمایل برای  اعلام عدم جستجوی سایت  به موتورهای جستجو باید سند متنی این روبات مانند مثال بعدی باشد، اگر نمی خواهید کل سایت مسدود شود، باید مطمئن شویدکه این سند متنی شبیه مثال زیر نباشد. این کار همیشه‌، ایده‌‌ای خوب برای بررسی مضاعف است و درواقع تنها به منظور اطمینان از  اینکه سایت به این صورت تنظیم نشده، انجام می­شود.

# robots.txt – blocking the entire site

# robots.txt – مسدود کردن کل سایت

عامل کاربری:*

عدم پذیرش:/

خط مورب بعدی در این مثال، به موتورهای جستجو اعلام می‌کند، نرم‌افزارهای آنها نباید دایرکتوری اصلی را ببینند.

به منظور ایجاد فایل روبات‌ها. txt، در صورت استفاده از سیستم عامل ویندوز، با استفاده از ( Notepad ) و در صورت استفاده از سیستم‌‌عامل مکینتاش  با استفاده از تکست ادیت ( textedit)، به سادگی یک سند متنی آشکار[8] بسازید. مطمئن شوید که این فایل به  عنوان  یک سند متنی آشکار ذخیره شده است و از” روبات‌ها.txt مثال خوب” ، به عنوان یک شاخص وضعیت ظاهری آن استفاده کنید. نسبت به فهرست کردن دایرکتوری مانند پرونده‌های داخلی کارکنان، قسمت های مربوط به ادمین و قسمت‌های بک- اِند[9] ِCMS ، و غیره که نمی‌خواهید موتورجستجو آن را ببینید، با احتیاط عمل کنید.

اگر هیچ قسمتی برای مسدود کردن وجود ندارد، می‌توانید تماما از فایل روبات‌ها.txt جهش کنید، اما مانند مثال فوق، عدم وجود قسمتهای مهم و مسدود شده سایت را مجددا بررسی کنید.

[1] sitemaps.xml

[2] robots.txt

[3] XML Sitemaps Generator

[4] Google Search Console

پیکره‌بندی سایت [5]

نقشه‌های سایت [6]

[7] logs

[8] plain text documentسند متنی رمزنگاری نشده :

[9] back-end

آموزش سئو قسمت 18 ، محتوای تکراری – تگ‌ های متعارف

گوگل با استفاد از ابزاری به نام پاندا سایت هایی با محتوای تکراری را جریمه می‌کند.  متاسفانه، گاهی اوقات بسیاری از سیستم‌های مدیریت محتوای سایت ها، به صورت خودکار از یک صفحه چندین صفحه می‌سازند. برای مثال، فرض کنید سایت دارای یک صفحه‌ درمورد محصول آچار لوله‌ای است، به دلیل نوع سیستمی که سایت براساس آن ساخته شده است، می‌توان  از چندین URL و  از چندین قسمت مختلف سایت ، به یک صفحه‌ دست یافت:

 http://www.سایت‌شما.com/محصولات.aspx?=23213

http://www.سایت‌شما.com/آچار لوله‌ای

http://www.سایت‌شما.com/جعبه ابزار/آچار لوله‌ای

از نگاه موتورهای جستجو، این صفحات بسیار گیج‌کننده هستند و چندین نسخه از این صفحه محتوای تکراری محسوب می­شوند. برای بر طرف کردن این موضوع، همیشه باید نسبت به وجود یک تگ‌خاص، اطمینان حاصل کنید به ­طوریکه این تگ در هر صفحه از سایت قرار گرفته و تگ لینک متعارف[1] نامیده می‌شود.

تگ لینک متعارف،  نسخه‌ی اصلی یک صفحه‌ی وب برای موتورهای جستجو را نشان می‌دهد. با اعلام اینکه این صفحه به  عنوان نسخه‌ای ” حقیقی” از صفحه­ ی درون تگ است، می‌توانید برای گوگل مشخص کنید کدام صفحه را در نتایج جستجو فهرست‌نویسی کند. نشان ی­ابی را انتخاب کنید که  دارای بیشترین مفهوم به کاربران است و از بهترین سئو برخورداراست، این انتخاب باید معمولا نشانی وبی باشد که مانند انگلیسی ساده خوانده می‌شود.

برای مثال اخیر درمورد آچار لوله‌ای، با استفاده از تگ زیر، احتمالا گوگل  بهترین نسخه از صفحه را در نتایج موتور جستجو، نمایش خواهد داد.

<link rel=”canonical ” href=”http://www.سایت‌شما.com/آچارلوله‌ای”/>

 به عنوان یک قانون کلی، این تگ  بر روی هر صفحه از سایت به‌طور مختصر قبل از تگ  </head> (<موضوع />)  و در کد قرار می‌گیرد.

[1] rel canonical tag

آموزش سئو قسمت 19 ، قابلیت استفاده – تشریح سئو جدید

اعتماد و مرتبط بودن سایت‌ها به اهمیتی روز افزون برای گوگل  تبدیل شده است. سهم بازار برای کاربران اینترنتی تبلت و موبایل در سال 2015 به بیش از 29% افزایش یافته،  بدین معنا که گوگل برای  ایجاد تجربه‌ای‌خوب در بین تمام کاربران دستگاهای متصل به به اینترنت ارجحیتی را برای  سایت‌های ارائه‌دهنده‌ی تجربه‌ی کاربری خوب قائل می‌شود. قابلیت استفاده به عنوان یک نتیجه، اهمیت زیادی را در صنعت سئو به خود اختصاص داده است، چنانکه متخصصین سئو دریافتند، شما می‌توانید با ساده کردن استفاده از سایت‌، می­توان برای سایت مزیت  ایجاد کرد.

 برای مثال، فرض کنید یک کاربر موبایل در اواخر شب مشغول جستجو برای یافتن یک رستوران سرویس دهنده­ ی پیتزا است در همین حال سایت محلی با بک لینک­های بسیار وجود دارد که فاقد سیستم پشتیبانی کاربران موبایل است.  از همین رو، عدم متناسب‌سازی خودکار سایت محلی با صفحه‌ی گوشی کاربر و همینطور کوچک بودن متن راهنما و دشواری در استفاده از آن بر روی صفحه‌ی لمسی،  جستجوی سایت برای کاربر را مشکل می­کند.

این درحالی است که یک کسب و کار محلی دیگر با وجود بک‌لینک‌های محدود، اما به دلیل  سیستم پشتیبانی از کابران موبایل، طراحی سایت مبتنی بر متناسب­ سازی سایت با صفحه‌ی گوشی کاربر و قابلیت راهنمایی خاص، جستجوی سایت برای کاربران را ساده­ تر کرده است.

در بسیاری از موارد، سایت دوم برای کاربران موبایل، در رتبه‌ای بالاتر از سایت اول قرار خواهد گرفت. این تنها یک مثال از  کیفیت قابلیت استفاده است که می‌تواند تاثیر چشمگیری بر رتبه‌بندی سایت داشته باشد.

با وجود مبهم بودن  اصطلاح قابلیت استفاده از لحاظ مفهومی، بهتر است برای بهبود قابلیت استفاده و تقویت سئو سایت، به گام‌های کابردی زیر توجه کنید:

  1. ایجاد قابلیت دسترسی به سایت برای تمام دستگاه­ های متصل به اینترنت
    قابلیت دسترسی و سادگی در استفاده را  برای تمام کابران، دسک‌تاپ، موبایل و تبلت فراهم کنید. روش ساده­ی ایجاد این  امکان، اطمینان از قابیت واکنشی بودن سایت است  به طوریکه در هنگام ورود  کاربر به سایت، به صورت خودکار،  اندازه ی سایت را با  دستگاه مورد استفاده ­ی کاربر تنظیم می ­کند، همچنین دارای یک نشانگر موبایل پسند بودن سایت برای کاربران موبایل است. جزئیات بیشتر مربوط به پشتیبانی در بخش به‌روز رسانی سئو موبایل، در فصل پاداش دو آورده شده است،  با این حال می‌توانید با واراد کردن سایت در ابزار زیر ، ثبت موبایل پسند بودن سایت  از سوی گوگل را مشاهده کنید.
    آزمون موبایل پسند بودن وب سایت
    https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/
  2. افزایش کیفیت محتوای سایت
    روزهایی بسیاری در هند صرف استخدام نویسندگان جمع آوری کننده­ی محتوا شده است.  این کار نیازمند تصحیح‌، ویراستاری محتوا است و هر چه میزان توجه به کیفیت محتوا بیشتر باشد، نتایج بهتری کسب خواهد شد. در صورت ارائه‌ی محتوای متقاعد‌کننده، کاربران زمان بیشتری را در سایت سپری می‌کنند و احتمال بازگشت به نتایج جستجو قبلی کاهش می­یابد. همچنین  احتمال اشتراک­گذاری سایت با دیگران، افزایش می­یابد. از این رو،گوگل با مشاهده­ی اشتراک­گذاری بیشتر سایت، رتبه‌بندی سایت را ارتقا می‌دهد.
  3. استفاده از کد ساده و مناسب در سایت
    به‌طرز شگفت آوری، تعداد زیادی سایت با کد فراری دهنده وجود دارند که خواندن آنها را برای موتورهای جستجو و مرورگرهای اینترنتی دشوار می‌کنند. در صورت وجود خطاهای کد  html در سایت و عدم کدنویسی سایت براساس بهترین شیوه، ممکن است که این طراحی مشاهده‌ی سایت بر روی مرورگرهای مختلف را مشکل کند  و یا بدتر از آن،  موجب گیج شدن موتورهای جستجو در هنگام پیشروی و  بررسی سایت می­شود. به منظور برطرف کردن این مشکل، سایت را از طریق  ابزار زیر اجرا و توسعه‌دهنده‌ی وب درخواست کنید ، خطاهای آن را برطرف کند.
    اعتباردهنده‌ی استانداردهای وب
    https://validator.w3.org/
  4. کاهش تبلیغات و پاپ‌آپ‌های وب سایت
    اغلب در نتایج جستجو،  به سایت‌هایی که دارای تبلیغات مخرب و مهاجم هستند،  رتبه‌بندی پایین‌تری اختصاص داده می‌شود. متخصصین سئو به هیچ توافقی در زمینه‌ی میزان تبلیغاتی که منجر به جریمه از سوی گوگل می‌شود، دست نیافته‌اند، بنابراین بهتر است خودتان قضاوت کنید. اطمینان حاصل کنید که این تبلیغات محتوای سایت را تحت الشعاع قرار نمی‌دهند و بیشترین فضای صفحه را  به  خود اختصاص نمی‌دهند.
  5. بهبود قابلیت کاربردی سایت.
    آیا سایت بروی  وب ‌هاست ضعیفی قرار دارد یا دارای دسته‌‌ای از لینک‌ها و تصاویر خراب است؟ اشتباهات تکنیکی ساده شبیه این‌ها منجر به  ایجاد تجربه‌ی بد برای کاربر می‌شود. مطمئن شوید که سایت از یک شرکت وب هاست قابل اعتماد استفاده ‌می‌کند و در زمان اوج ترافیک دچار مشکل نمی‌شود. حتی بهتر است اطمینان حاصل کنید که سایت بر روی یک سرور در شهر محلی هاست شده باشد، به این دلیل که، استفاده از سایت را برای کاربران محلی سریع‌تر خواهد کرد.

گام بعدی بررسی تمام خطاهای 404 با همراهی توسعه‌دهنده‌ی وب است. خطاهای 404، خطاهایی هستند که با کلیک کاربران بر روی لینک‌های سایت آنها را به صفحه‌ی خالی هدایت می­کنند. از نگاه گوگل، وجود لینک‌های خراب و فرستنده­ی  کاربران به صفحات خطا، منجر به ایجاد تجربه‌ی بد برای کاربر می‌شود. اما خوشبختانه، می­توان به سادگی این خطاها را برطرف کرد.

برای یافتن خطاهای 404  می­توانید با ورود به حساب کنسول سرچ گوگل ، کلیک روی سایت مورد نظر و انتخاب گزینه­های  “crawl  ”  و  ” Crawl Errors [1] “، فهرستی ازخطاهای 404  را بیابید. با کلیک بر روی خطا و گزینه­ی” Linked From [2] می‌توانید صفحاتی با لینک‌های خراب را پیدا کنید.  برای برطرف کردن  این مشکل می­توانید خودتان  اقدام کنید و یا  با توسعه‌دهنده‌ وب سایت در مورد آن گفتگو کنید.

  کنسول سرچ گوگل

https://www.google.com/webmasters/tools/

در صورت علاقه­مندی برای استفاده از ابزارهای خارجی در جهت افزایش سرعت استفاده از سایت، این دو ابزار، می­تواند  ابزارهای مفیدی باشند.

براوزر استاک [3]– نسخه‌ی آزمایشی این ابزار رایگان است،  اما پس از استفاده ازنسخه­ ی آزمایشی، استفاده از برنامه های بعدی با پرداخت ماهیانه مبلغ 29 دلار ممکن خواهد بود.

https://www.browserstack.com

برازور استاک امکان آزمایش همزمان سایت بر روی بیش از 700 مرورگر را فراهم می­کند. به طوریکه می­توانید به صورت پیش­ نمایش  نحوه­ ی نمایش وب­سایت را بر روی دستگاه‌ی اتصال به اینترنت مانند موبایل و تبلت‌ها  و  همینطور تمام مرورگرهای مختلف  مانند کروم، فایرفاکس، سفاری، اینترنت اکسپلورر و غیره مشاهده کنید. این امکان  به منظور ایجاد اطمینان  از نمایش صحیح  وب سایت بر روی دستگاه های مختلف مفید خواهد بود.

ترای مای یو ای – نسخه‌ی آزمایشی این ابزار به‌صورت رایگان است، اما نتایج آزمایش اضافی با قیمت 35 دلار آغاز می‌شود.

http://www.trymyui.com

ترای مای یو ای ارائه ­دهنده­ ی ویدیوها، صداها و نظرسنجی‌های مربوط به تجربه‌ی کاربران از وب سایت و گزارش های مربوط به تمام مشکلاتی است که با آن  مواجه شده‌اند. آزمون های مربوط به قابلیت استفاده برای پروژه های بزرگتر که نیازمند به  بازخورد عینی از سوی کاربران عادی، مفید خواهد بود. نخستین  نتیجه‌ی این آزمون، رایگان است، برای شروع  می­توانید از آزمون  قابلیت استفاده­ی ترای مای یو آی، استفاده  کنید.

[1] خطاهای خزش

[2]  لینک‌ شده از

[3] BrowserStack

آموزش سئو قسمت 20 ، نمره خوانایی سایت

خوانایی یکی از قویترین عوامل رتبه‌بندی در زیر رادار است که همانند نادیده گرفتن یک فرصت طلایی با وجود اطلاع از آن، در چک­ لیست بهینه‌سازی بسیاری از متخصصین سئو نادیده گرفته می­شود.

گوگل  صراحتاً  خوانایی را  به عنوان یکی از  موضوعات مورد توجه و مهم برای وب­مستران مطرح می­کند. مت کاتز[1] به عنوان پادشاه اسپم سئو در شرکت گوگل، این موضوع را بیان کرده که محتوای دارای غلط املایی و جسجوی ضعیف، در رتبه‌بندی ضعیفی قرار می­گیرد و توجه باید بر وضوح و شفافیت  باشد. چنانکه خوانایی تنها  به معنای پرهیز از غلط­ های املایی نیست و محتوا باید با بهره ­گیری از ساد‌ه ترین زبان و ساختار جمله ‌بندی برای وسیع­ ترین دامنه­ ی ممکن از خوانندگان  قابل خواندن باشد.

نمایش همبستگی قوی بین سایت های دارای رتبه‌بندی بالا و سادگی در خواندن محتوا در  گزارش عوامل رتبه‌بندی معیارهای جستجوی[2] گوگل  باعث مطرح شدن خوانایی فلسچ[3] شد. گزارش رتبه‌بندی‌های معیارهای جستجو نشان داد، متوسط نمره ­ی خوانایی فلسچ سایت‌هایی که در 10 رتبه‌ی نخست قرار دارند، 76 است،  بدین معنا که دانش آموزان 13-15 سال به بالا می‌توانند محتوای این سایت ها را به سادگی بخوانند.

نگرانی گوگل نسبت به موضوع خوانایی کاملا منطقی است. به طوریکه گوگل با تشویق نتایج جستجو نسبت به ارائه­ ی خوانایی بیشتر برای دامنه ­ی وسیع­ تری از بازدیدکنندگان، درآمدهای تبلیغاتی این سایت­ها را افزایش می‌دهد. در صورت تشویق گوگل برای ایجاد نتایج پیچیده که تنها برای  جمعیت محدودی از افراد  با تحصیلات دانشگاهی جذابیت دارد، جذابیت عمومی گوگل و سهم بازار آن کاهش می­یابد.

 همچنین می‌توانید با ایجاد محتوای قابل خواندن برای دامنه ­ی وسیعی از بازدیدکنندگان و افزایش تعهد آنها،  سئو داخلی سایت را ارتقا دهید. با استفاده از آزمون خوانایی فلسچ،  محتوای سایت را بررسی کنید. این نرم‌افزار کاربرد لغات و جمله‌های محتوا را بررسی و با توجه به خوانایی محتوا، نمره ه­ایی را به آن اختصاص می‌دهد. نمره‌های بین 90-100 به معنای سادگی در فهم محتوا برای یک دانش آموز 11 ساله، نمره‌ی 60-70 به معنای سادگی در فهم دانش آموزان 13-15 ساله، و 0-30 به معنای بهترین ادراک از متن توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است. می‌توانید با هدف نمره­ی خوانایی بین 60-100، از این  ابزار رایگان استفاده کنید. برای بهبود این نمره، بهتر است محتوای مورد نظر را با هدف کاهش تعداد کلمات هر جمله و استفاده از کلمات با تعداد سیلاب­ های کمتر، ویرایش نمایید.

نمره‌ی خوانایی

https://readability-score.com

[1] Matt Cutts

[2] Searchmetrics

[3] Flesch

آموزش سئو قسمت 21 ، افزایش ترافیک و رتبه‌ بندی با استفاده از محتوای جدید

یکی از استراتژی‌های موثر در سئو داخلی مربوط به افزودن محتوا‌های منحصر به فرد و جدید به سایت است که نادیده گرفته می­شود. افزایش منظم صفحات جدید به سایت موجب افزایش ترافیک سایت می­شود. در حقیقت،  با این کار نه تنها می‌توانید موجب افزایش ترافیک سایت شوید بلکه می‌توانید با انتشار محتوای بیشتر، شاهد افزایش قابل توجه ی در ترافیک سایت باشید.

با فکر کردن به این موضوع ،  به سادگی آن پی می­برید و این همان علتی است که وبلاگ‌ها و سایت‌های خبری با  انتشار منظم خبرها، به نتایج خوبی در موتورها جستجو دست می‌یابند. محتوای بیشتر به معنای رتبه‌بندی بالاتر، بازدیدکنندگان بیشتر و فروش بیشتر است. بنابراین با افزودن محتوای جدید ، مسیر ارتقا ترافیک سایت را آغاز کنید.

  1. قرار دادن محتوای جدید بر روی سایت براساس یک زمانبندی منظم

در صورت تمایل برای افزودن محتوای جدید به سایت ، باید در مورد زمانبندی و الصاق کردن محتوا تصمیم‌گیری کنید. این موضوعی کاملاً  بدیهی است اما تعجب ­آور است که بسیاری از صاحبان کسب و کار در مورد راه‌اندازی سایت صحبت می‌کنند اما هرگز فرصت انجام آن را ندارند. این درحالی است که با استفاده از فهرست منظمی از افزودن محتوا می­توان شاهد افزایش رتبه‌بندی‌های جستجو، عملکرد کلی موتور جستجو  و رشد تعداد بازدیدکنندگان وفادار سایت بود. و این مهم هرگز بدون استفاده از فهرست یا برنامه‌ی زمانبندی اختصاصی انجام نخواهد شد.

در صورتیکه استعداد کافی در زمینه­ ی تولید محتوا ندارید و یا با کمبود بودجه‌ برای استخدام دستیار بازاریابی تمام وقت و مسئول تولید محتوا مواجه هستید، استخدام یک سایه نویس[1] پیشنهاد می­شود. چنانکه با مبلغی بین 25 – 75 دلار برای هر مقاله می­توان نویسندگان با کیفیت را در سایت مرجع و به به طور منظم با تولید محتوای جدید، آن را به محتوای اصلی سایت ضمیمه کرد. می‌تواند با برقرار ارتباط با نویسندگان با استعداد مانند هیئت کاری پروبلاگر[2] یا تکست بروکر[3] می­توانید خدمات مطلوب و مورد نظر را دریافت کنید.

Textbroker

https://www.textbroker.com

Problogger Job Board

http://jobs.problogger.net

  1. استفاده از قدرت نفوذ شبکه های اجتماعی.

نیازی به بیان این موضوع وجود ندارد اما باید از قدرت نفوذ رسانه‌های اجتماعی  درجهت هدایت پست‌های جدید و صفحات افزوده شده به سایت، استفاده شود. بلافاصله پس از قرار دادن محتوای جدید روی سایت، این محتوا را به تمام شبکه های اجتماعی ارسال کنید و چند روز بعد نیز همان مطلب را مجددا ارسال کنید، با این کار محتوا در معرض نمایش بخش های متفاوتی از افراد قرار می­گیرد. و در نتیجه‌ی افزایش این فعالیت اجتماعی، سایت در رتبه‌بندی بالاتری قرار می­گیرد.

  1. پیوند سایت با بلاگ اگریگتورها[4]

بلاگ دایرکتوری‌ها، با ایجاد قابلیت دسترسی برای تمام افراد سایت، فرصت ساده‌ای برای ایجاد بک‌لینکهایی با کیفیت بالا فراهم می­کنند. اعتبار زیاد بلاگ دایرکتوری‌ها موجب پذیرش محتوای سندیکا و ثبت سایت می­شود به طوریکه به عنوان فرصتی برای ایجاد ترافیک ارجاعی در نظر گرفته می­شود. برای شروع  و قبل از وارد کردن سایت، نسبت به وجود سطح اولیه­ای از محتوا مطمئن شوید. قابل ذکر است که تایید یک لینک به وب سایت ممکن است در حدود یک تا دو هفته به طول انجامد.

وب سایت­های زیر وبلاگ دایرکتوریهای با کیفیت  و کاربردی هستند که ثبت ­نام را پذیرفته‌اند:

http://www.technorati.com

http://www.alltop.com

http://www.blogarama.com

http://blogs.botw.org

[1] Ghostwriter

[2] Problogger

[3] Textbroker

[4] blog aggregators

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *