دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس

دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس


زمان سرمایه گذاری روی خود : 7 دقیقه
5/5 - (2 امتیاز)

در این مقاله مبحث دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس رو به راحتی اضافه کن به شما آموزش داده خواهد شد. در پلتفرم وردپرس به راحتی می توانید برای موضوع بلاگ خود دسته بندی مناسب انتخاب نمایید. همچنین می توانید برای هر کدام از دسته بندی های خود زیر دسته بندی های مختلفی انتخاب کنید. کاربرد صحیح دسته بندی و زیر دسته بندی بسیار مهم می باشد، زیرا از طریق روش دسته بندی کاربران می توانند به محتوای مورد نظر خود در سایت شما به راحتی دست یابند.

کاربرد صحیح دسته بندی مقالات می تواند در رتبه بندی سایت شما و بهبود سازی سئو نقش مهمی ایفا کند. بدین ترتیب سایت شما از دید سئو رتبه بهتری را کسب خواهد نمود. در مقاله پیشرو کارشناسان ما در سئورب راهنمای گام به گام استفاده از روش دسته بندی ها را در اختیار شما قرار خواهند داد.

دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس رو به راحتی اضافه کن
دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس رو به راحتی اضافه کن

شرح دسته بندی و زیر دسته بندی (پدر و فرزند) در سایت وردپرس

دسته بندی ها در پلتفرم وردپرس یکی از بهترین ابزارها شناخته می شوند. با استفاده از این روش نه تنها محتوای خود را گم نمی کنید بلکه ساختار صفحه خود را به شکلی صحیح و معنادار طبقه بندی خواهید کرد. این نکته ابزاری برای سئو وردپرس بسیار اهمیت دارد. حال ممکن است سوالی پیش بیاید که چه زمانی و چرا بایستی از زیر دسته ها که به عنوان فرزند دسته بندی شناخته می شود استفاده شود؟

در نظر بگیرید که مقاله ای در خصوص جهانگردی و مسافرت به اکثر کشورها travel blog انتشار داده اید و می خواهید که کاربر سایت به 2 موضوع دسته بندی از جمله City و County دست یابد. اگر بخواهیم مثال گفته شده را شرح دهیم می توانیم به این موضوع اشاره کنیم که می خواهیم مطلبی درباره best waterparks in the united states داشته باشیم. در مقاله مذکور از United states به عنوان‌ category یا دسته‌ بندی اصلی استفاده می کنیم. همچنین ممکن است مقالاتی در خصوص سایر کشورها از جمله New York، chicago و یا سایر کشورها داشته باشیم که در چنین حالتی نام هر یک از شهرها به عنوان subcategories یا زیر دسته استفاده خواهد شد.

subcategories
subcategories

به این نکته توجه داشته باشید که در هر مقاله نیاز به هر 2 دسته بندی و ریز دسته بندی نخواهد بود. بلکه در بسیاری از موارد تنها دسته بندی در یک بخش کافی خواهد بود. همچنین اگر مقاله شما در زیر دسته بندی یا child category قرار بگیرد و بدون دسته بندی اصلی category انتشار یابد، بدین ترتیب مقاله شما در بخش archive قرار می گیرد. این موضوع بسیار مهم بوده و از انتشار محتوای مجدد duplicate content جلوگیری خواهد شد.

بخش دسته بندی در سایت وردپرس رو به راحتی اضافه کن

در این بخش روش اضافه کردن دسته بندی جدید را در پلتفرم وردپرس بررسی می نماییم. این روش در وردپرس بسیار آسان خواهد بود. در بخش document در قسمت راست صفحه، بخش categories tab را باز کنید. سپس به راحتی می توانید بر روی add new category که یک لینک آبی رنگ است کلیک کنید و دسته بندی جدیدی برای محتوای خود ایجاد کنید.

پس از کلیک بر روی لینک آبی رنگ add new category، بخش های دیگری برای شما به نمایش گذاشته خواهد شد. در بخش اول دسته بندی را مشخص نمایید. در بخش دوم در صورت نیاز دسته بندی اصلی یا زیر دسته بندی را مشخص کنید.

بخش دسته بندی در سایت وردپرس رو به راحتی اضافه کن
بخش دسته بندی در سایت وردپرس رو به راحتی اضافه کن

پس از وارد نمودن نام دسته بندی بر روی add new category کلیک کنید. بدین ترتیب دسته بندی مورد نظر بر روی محتوای شما مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در صورتی که مورد پسند و سازگار با محتوای شما نبود می توانید دسته بندی خود را تغییر دهید و نام دیگری برگزینید.

add new category
add new category

همچنین می تونید بدون نیاز به ادیت بلاگ خود، دسته بندی جدید اضافه کنید. در این روش در پلتفرم وردپرس خود به بخش posts و دسته بندی categories بروید. بدین ترتیب می توانید به صورت دستی قبل از تولید محتوا برای مقالات خود دسته بندی تعیین نمایید. در این روش می توانید URL یا صفحه اینترنتی خود را نیز تغییر دهید. امکان حذف و نوشتن مجدد دسته بندی نیز وجود دارد. حتی می توانید توضیحاتی نیز در بخش description اضافه کنید.

دسته بندی categories
دسته بندی categories

بخش زیر دسته بندی در سایت وردپرس

در مبحث دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس رو به راحتی اضافه کن، بخش زیر دسته بندی نیر همانند بخش دسته بندی یا parent category می باشد. هنگامی که پست یا مقاله ای را ادیت می کنید، بخش categories را باز کنید و نام زیر دسته بندی را از اسامی از پیش تعیین شده انتخاب نمایید.

بخش زیر دسته بندی در سایت وردپرس
بخش زیر دسته بندی در سایت وردپرس

در بخش زیر دسته بندی هم می توانید وارد بخش posts و قسمت categories شوید و کادرهای مربوطه را پر کنید.

categories
categories

هر کدام از زیر دسته بندی ها می توانند شامل زیر دسته بندی های دیگری نیز باشند. به عنوان مثال می توانید در مورد کشوری مقالات مختلفی ارائه دهید و این کشور دارای شهرهای مختلفی نیز می باشد. این شهرها می توانند در بخش زیر دسته بندی نیز قرار گیرند.

هر کدام از زیر دسته بندی ها
هر کدام از زیر دسته بندی ها

نکته مهمی که بایستی در نظر داشته باشید این است که دسته بندی یا parent category تنها یک بخش بوده و نمی توانید به 2 بخش تقسیم بندی در دسته بندی اصلی داشته باشید.

نقش سئو را در دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس

آدرس اینترنتی در بخش دسته بندی وب سایت شما بدین صورت خواهد بود:

  • http://example.com/category/united-states/new-york-city/

این نوع آدرس اینترنتی معنادار بوده و به موتورهای جستجو کمک می کند تا بدین وسیله کاربر بتواند موضوع صفحه وب سایت شما را درک کند. همچنین می توانید کلیدواژه خود را به آدرس صفحه اینترنتی خود بیافزایید. زیرا از طریق این فرآیند می توانید محتوای خود را در جستجو گوگل بیابید. پلتفرم وردپرس این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که category/prefix صفحه آدرس اینترنتی خود را تغییر دهید یا به سادگی حذف کنید. در این خصوص به بخش setting بروید و وارد بخش premalink شوید و بر روی بخش category base کلیلک کنید.

نقش سئو را در دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس
نقش سئو را در دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس

در این بخش می توانید به راحتی prefix را وارد کنید و پس از انجام تغییرات دکمه ذخیره را بزنید. بخش category prefix که به بخشی از آدرس اینترنتی صفحه خدمات افزوده می شود تاثیر به سزایی بر روی سئو نخواهد داشت. همچنین می توانید از طریق نصب افزونه FV Top level categories از این بخش کناره گیری کنید. به سادگی افزونه مورد نظر نصب نمایید و آدرس اینترنتی صفحه خود را به شکل زیر در آورید:

  • http://example.com/united-states/new-york-city/

سایدبار دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس

در نظر داشته باشید که با استفاده از ابزارک ها می توانید به بخش sidebar یا footer سایت وردپرسی خود ویژگی هایی را بیافزایید. بدین ترتیب به بخش dashboard وردپرس خود بروید و ابتدا وارد بخش appearance و سپس widgets شوید.

dashboard
dashboard

بدین ترتیب می توانید از بخش دسته بندی ها ابزارک ها را به شکل دلخواه خود تغییر دهید. در غیر این صورت بایستی به وسیله drag and drop بخش دسته بندی یا category را به سایدبار خود اضافه کنید.

drag and drop
drag and drop

به طور کلی لیستی از پیش تعیین شده طبق ترتیب حروف الفبا A-Z در اختیار شما قرار خواهد داد.

حروف الفبا A-Z
حروف الفبا A-Z

همچنین می توانید زیر دسته بندی ها را در مجموعه دسته بندی ها قرار دهید. همچنین می توانید از طریق ابزارک بخش ساده show hierarchy را بررسی بفرمائید. همچنین در انتها بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید.

show hierarchy
show hierarchy

با استفاده از ابزارک ها می توانید ویژگی های دیگری را به منوی خود اضافه کنید. بدین ترتیب امکان انتقال این منو به بخش header, footer، sidebar و یا سایر منوها را خواهید داشت. در مقاله دسته بندی و زیر دسته بندی در سایت وردپرس ، کارشناسان ما در سئورب آماده اطلاع رسانی به شما در خصوص اطلاعات بیشتر خواهند بود.

پیشنهاد مقاله:

پیشنهاد میشود مقاله عملکرد قالب وردپرس چگونه است و چگونه موجب سهولت بیشتر در طراحی وب‏سایت می‌شود؟ را هم مطالعه کنید.

منبع خبر:

https://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-add-categories-and-subcategories-to-wordpress/

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *