چگونگی تاثیر سرعت سایت بر سئو و رتبه بندی گوگل

چگونگی تاثیر سرعت سایت بر سئو و رتبه بندی گوگل


فهرست محتویات

زمان سرمایه گذاری روی خود : 41 دقیقه
5/5 - (1 امتیاز)

چگونگی تاثیر سرعت سایت بر سئو و رتبه بندی گوگل (راهنمای 2021 در خصوص سرعت بارگذاری صفحه)

سرعت بارگذاری صفحه بسیار مهم است. این اهمیت باعث شده است که گوگل آن را به یک عامل واقعی رتبه بندی، تبدیل نماید. با گذشت زمان، گوگل با ارائه مجموعه ای از ابزارها برای توسعه دهندگان و مدیران وب ، اقدام به بهبود سرعت بارگذاری صفحه ها کرده است. یکی از این ابزارها Google Lighthouse است.

اما چگونه این ابزار PageSpeed ​​Insights از گوگل، کار می کند؟ و مهمتر از همه، آیا سرعت بارگذاری صفحه بر سئو تأثیرگذار است؟ در این مقاله هر چیزی که مایل به دانستن آن هستید، پیدا خواهید کرد.

چگونگی تاثیرگذاری سرعت بارگذاری صفحه برسئو و رتبه بندی گوگلچگونگی تاثیرگذاری سرعت بارگذاری صفحه برسئو و رتبه بندی گوگل

 ابزار PageSpeed ​​Insights در گذشته بسیار خوب نبود. بسیاری از اطلاعات آن را میتوان نسبتا آسان  در جاهای دیگر یافت و خود سرعت بارگذاری صفحه را کاملا نشان نمی دهد. با این حال، گوگل به تازگی این ابزار را به روزرسانی کرده است و بسیار بهتر شده است. متأسفانه، درک آن نیز بسیار سخت تر است.

با این حال، این ابزار از طریق PageSpeed ​​Insights  که در واقع توسط  Lighthouse پشتیبانی می کند ، در بین سئو ها محبوب شده است اما اطلاعات را در قالب پیگیری آسان ( در صفحه وب) ارائه می دهد.

Google PageSpeed ​​Insights چیست؟

1.1 موبایل در مقابل دسکتاپ

2.1  در واقع سرعت بارگذاری صفحه چیست؟

  1. آیا PageSpeed ​​Insights بر سئو تأثیرگذار است؟ آیا نمره 100/100 ضروری است؟

  2. معیارهای Insights PageSpeed

1.3 داده های میدانی و آزمایشگاهی (معیارهای عملکرد)

2.3 فرصت ها و تشخیص ها

  1. نمره PageSpeed ​​Insights چگونه محاسبه می شود؟

  2. نکات کلیدی در بهبود نمره PageSpeed ​​Insights

1.5 زمان پاسخگویی سرور

2.5 فشرده سازی تصویر

3.5 ساختار HTML و CSS

4.5 کوچک سازی و فشرده سازی اسکریپت

5.5 خط مشی  حافظه پنهان

6.5  قالب و افزونه های سبک

  1. نحوه بررسی انبوه نمره PageSpeed ​​Insights

  2. 7. سایر ابزارهای اندازه گیری و افزایش سرعت سایت

7.1 پینگدوم

7.2 GT-Metrix

mod_pagespeed   7.3

Google AMP 7.4 ( صفحات شتاب یافته و سریع تلفن همراه)

Google PageSpeed Insights چیست؟

Google PageSpeed Insights  یک ابزار آنلاین است که توسط گوگل ارائه می شود و برای شناسایی موضوعات عملکرد وب در سایت ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگرچه بیشتر مربوط به موضوعات سئو فنی است ، اما این ابزارها همچنین سایت را از نظر تجربه کاربر و نقطه نظر دسترسی،  مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد. شما می توانید با مراجعه به https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ به آن دسترسی پیدا کنید.

تاثیر سرعت سایت بر سئو - PageSpeed InsightsPageSpeed Insights

شما می توانید URL را در آنجا وارد کنید و پس از چند ثانیه این ابزار به صفحه ای با نتایج مربوط به عملکرد وب سایت شما باز می گردد. در بالا، نمره کلی وجود خواهد داشت که میانگین عوامل متعددی است. در زیر اطلاعات دقیق در مورد آنچه واقعا بر سرعت بارگذاری صفحه شما تأثیرگذار است را مشاهده خواهید نمود.

با این حال، این تنها ابزار PageSpeed ​​نیست که از سوی گوگل ارائه می شود. همچنین  ابزارmod_pagespeed   وجود دارد که ماژول سروری است که برای حل اینگونه مشکلات مربوط به سرعت بارگذاری صفحه مورد استفاده قرار می گیرد و ابزار  full fledged Lighthouse ( یک ابزار تجزیه و تحلیل سایت است که به همه چیز قدرت می دهد) ، در خود Chrome موجود است. همچنین تعدادی افزونه های مربوط به کروم مربوط به Google’s PageSpeed Insights وجود دارد.

ما در طول این مقاله به طور مختصر در مورد همه آنها بحث خواهیم کرد، اما ما عمدتا بر PageSpeed ​​Insights تمرکز می کنیم زیرا به نظر می رسد این ابزار، دم دست ترین ابزار بیشتر سئوها (جستجوگرها) هنگام بررسی وب سایت است.

موبایل در مقابل دسکتاپ

وقتی صفحه ای را برای آزمایش آن وارد می کنید، گوگل دو نمره می دهد: یک نمره برای نسخه موبایل و دیگری برای نسخه دسکتاپ.

در ابتدا ، ابزار PageSpeed  فقط یک نمره برای نسخه دکستاپ داد. اما اخیرا استفاده از تلفن همراه رواج بیشتری یافته است. از سال 2018، بیش از 50 درصد از کاربران موتورهای جستجو، با تلفن  های همراه به جستجو می پردازند. با حرکت گوگل به mobile first index، در ابتدا آزمایش سرعت نسخه های تلفن را منطقی می سازد.

نمره سرعت بارگذاری صفحه موبایل در مقابل دکستاپنمره سرعت بارگذاری صفحه موبایل در مقابل دکستاپ

با این حال، اگر طراحی واکنشگر (responsive design ) دارید ، ممکن است فکر کنید که این نسخه ها عمدتا یکسان هستند.

اگر چنین است، چرا نمرات آنها متفاوت است؟

موبایل: وقتی از ابزار PageSpeed ​​Insights استفاده می کنید، اولین نتیجه ای که بدست می آورید سرعت بارگذاری صفحه در تلفن همراه است. این بدان معناست که وب سایت شما در رابطه با اتصال ( کانکت شدن) به تلفن همراه ( احتمالا با اتصال 4G  ) آزمایش شده است، زیرا به نظر می رسد حداقل رایج ترین سرعت بارگذاری صفحه در ایالات متحده است.

پوشش شبکه تلفن همراه https://www.uscellular.com/coverage-map/voice-and-data-maps.htmlشکل 4 – پوشش شبکه تلفن همراه https://www.uscellular.com/coverage-map/voice-and-data-maps.html

با این حال، به خاطر داشته باشید که بسیاری از کاربران تلفن های همراه در سراسر جهان هنوز فقط سیگنال 3G دریافت می کنند و اگرچه سرعت اتصال آنها کندتر است، اما همچنان انتظار دارند که وب سایت سریع لود ( بارگیری شود).

و مشکل اینجاست که این مسئله همیشه مربوط به سایت شما نیست، بلکه بیشتر مربوط به سرعت اتصال است. ممکن است به نظر برسد که سایت شما کند است در حالی که در واقعیت سرعت اتصال کند است.

دسکتاپ: در دسکتاپ، نمره بالاتر است زیرا سرعت اتصال بیشتر است. این فقط مربوط به نور و فیبر نوری است. البته مگر اینکه در انگلستان زندگی کنید و دارای اینترنت رشته ای و کاپی باشید.

بنابراین وب سایت از همین آزمایش عبور می کند، اما بیشتر سرعت اتصال متفاوت است.

به همین دلیل تلفن همراه در اولویت است زیرا دستگاه های تلفن همراه معمولا اتصالات کندتری دارند. ممکن است با 5G همه چیز تغییر کند، اما تا آن زمان، از تمرکز خود بر بهبود سرعت سایت خود برای دستگاه های تلفن همراه ، اطمینان حاصل کنید.

سرعت بارگذاری صفحه دقیقا چیست؟

بنابراین ما می دانیم این ابزار چه کاری انجام می دهد: این ابزار کار نمره دهی را بر اساس سرعت سایت شما انجام می دهد.  اما سرعت بارگذاری صفحه دقیقا چیست؟

سرعت بارگذاری صفحه، سرعتی است که یک صفحه در وب سایت شما لود ( بارگذاری) می شود. صفحات مختلف به دلیل عواملی مانند تصاویر و اسکریپت ها می توانند سرعت بارگذاری صفحه متفاوتی داشته باشند.

اما سرعت بارگذاری صفحه نسبی است. این امر به عوامل زیادی مانند عملکرد وب سایت، عملکرد سرور، صفحه وب خاصی که در آن هستید، نوع اتصال، ارائه دهنده خدمات اینترنتی کاربر، بسته اینترنت، قدرت پردازش دستگاه، مرورگر، نوع کاری که کاربر در آن لحظه انجام می دهد، تعداد برنامه های در حال اجرا و موارد دیگر بستگی دارد.

با این حال، ما فقط می توانیم با آنچه که می توانیم کار کنیمیعنی وب سایت و سرور مان کار کنیم. ما واقعا کنترل بقیه را در دست نداریم.

تاثیر سرعت سایت بر سئو

به همین دلیل است که ابزار  Google PageSpeed Insights در گذشته چندان خوب نبود. این اطلاعات کاملا در مورد سرعت بارگذاری صفحه شما در اختیار شما قرار نداد. فقط این ابزار نمره را مشخص می کند.

به همین دلیل است که نسخه جدید بسیار خوب است. این نسخه همه چیز را در مورد آنچه که باید در مورد سرعت بارگذاری صفحه، واقعی بدانید را ضمن حفظ موارد خوب نسخه قدیمی  به شما می گوید.

البته در زمان بارگیری نقاط مختلف مورد علاقه وجود دارد. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید برخی از اسکریپت ها را تا انتها اجرا کنید، زیرا در ابتدا نیازی به استفاده از آنها وجود نداشت.

ممکن است زمان زیادی برای اتمام بارگیری طول بکشد، بنابراین کل زمان بارگیری می تواند بیشتر باشد. اما اگر سایت تا آن زمان قابل استفاده باشد، مشکل بزرگی نیست.

سرعت بارگذاری سریع وب سایت سرعت بارگذاری سریع وب سایت

برای مثال، فرض کنید می خواهید یک اسکریپت پاپ آپ قصد خروج را اجرا کنید. بارگیری آن اسکریپت 5 تا 10 ثانیه طول می کشد. با این حال، شما می خواهید آن را تنها پس از حدود 20-30 ثانیه به کاربر نشان دهید.

اگر بلافاصله اسکریپت خود را اجرا کنید، ممکن است بارگذاری سایر عناصر مهم را به تعویق بیندازید ، مانند اولین چیزی که کاربر باید مشاهده کند: موارد فوق در قسمت بالا. این خیلی بد است، مخصوصا اینکه شما قرار نیست در آینده تا حدود 20-30 ثانیه از آن اسکریپت استفاده کنید.

بنابراین می توانید بارگیری اسکریپت را پس از بارگذاری های مهم و حیاتی به تعویق بیندازید تا تجربه بهتری را به کاربر ارائه دهید.

با این حال، اگر اسکریپتی دارید که باعث می شود منو کار کند یا برای کاربرد وب سایت حیاتی است، ممکن است نخواهید آن را تا انتها بارگذاری کنید. این کار تجربه را خراب می کند زیرا کاربر نمی تواند قبل از بارگیری سایر موارد به آن عملکرد دسترسی پیدا کند.

آیا سرعت بارگذاری صفحه بر سئو تاثیر می گذارد؟ آیا نمره 100/100 pageSpeed Insights ضروری است؟

پاسخ ساده این است که سرعت بارگذاری صفحه بر سئو تأثیر می گذارد. سرعت بارگذاری صفحه یک عامل رتبه بندی مستقیم است ، حقیقتی که از زمان به روزرسانی سرعت الگوریتم گوگل حتی بهتر شناخته شده است. با این حال، سرعت بارگذاری صفحه همچنین می تواند بطور غیر مستقیم بر رتبه بندی از طریق افزایش نرخ پرش و کاهش زمان ماندن در صفحه (reducing dwell time) ، تأثیر بگذارد.

در گوگل ، کاربران حرف اول را می زنند. مطالعات انجام شده توسط گوگل نشان می دهد که سرعت بارگذاری صفحه، متوسط ​​3G بسیار کند است. آنها همچنین نشان می دهند که کاربران پس از حدود 3 ثانیه سایت را ترک می کنند. این بدان معناست که تجربه آنها بد است و گوگل از رتبه بندی سایتهایی که تجربه کاربری بد ارائه می دهند ، خوشش نمی آید.

آیا سرعت بارگذاری صفحه بر سئو تاثیر می گذارد؟ آیا نمره 100/100 pageSpeed Insights ضروری است؟

تاثیر سرعت سایت بر سئو

آنچه باید به خاطر داشته باشید این است که سرعت بارگذاری صفحه به ثانیه اندازه گیری می شود و نه در بازه 0 تا 100. در حالی که PageSpeed ​​Insights ابزاری است که به شما در بهبود سرعت بارگذاری صفحه کمک می کند، نمره ی آنجا لزوما در دنیای واقعی معنایی ندارد..

با این وجود، بهبود نمره سرعت بارگذاری صفحه بسیار مهم است.

چرا؟ زیرا در مورد گوگل ما به طور قطعی نمی دانیم که آیا نمره وجود دارد یا از آن به عنوان عامل رتبه بندی استفاده نمی شود. آیا گوگل از ثانیه استفاده می کند؟ آیا از نمره استفاده می کند؟ واقعا کسی نمیدونه …

با این حال، من سایت هایی را دیدم که با اینکه نمره کامل سرعت بارگذاری صفحه ها  را دارند اما نمره رتبه بندی آنها کم است  و وب سایت هایی را  با نمره کمتر از 50  را هم دیده ام که رتبه بسیار خوبی دارند(#youtube).

با این حال، باید نحوه انجام این آزمایشها توسط گوگل را در نظر بگیرید. ما نمی دانیم آزمایشات بر روی چه حسابی انجام می شود. آیا سرور شما از رومانی است و گوگل آن را با اتصال 3G در ایالات متحده آزمایش می کند؟ خوب ، مطمئنا می توانید انتظار سرعتهای کم را داشته باشید. اما فقط به خاطر کاربر، زمان بارگذاری را در اولویت قرار دهید و فقط از PageSpeed ​​Insights برای آزمایش آن استفاده نکنید. اگر تا انتها من را دنبال کنید ،چند ابزار را به شما نشان می دهم که می توانید از آنها برای آزمایش سرعت بارگذاری صفحه خود در مکان های مختلف استفاده کنید.

متن

به عنوان مثال، Google PageSpeed Insights ، Google Analytics script render blocking را در نظر می گیرد، به این معنی که باید بعدا آن را در پاورقی بارگذاری کنید. با این حال، Google Analytics  به وضوح مشخص می کند که اسکریپت باید در قسمت <head> وب سایت شما قرار گیرد، در غیر این صورت به درستی کار نمی کند و در ابتدا به عنوان یک نصب ( اینستال) معتبر پذیرفته نمی شود.

بنابراین با انجام آنچه گوگل می گوید … فقط به شما گفته می شود که نباید چنین کاری را انجام دهید … توسط گوگل یک نمره کمی در PageSpeed ​​Insights کسب می کنید. متوجه نکته می شوید ( مطلب را گرفتید).

همچنین، نمی توانید اسکریپت را به درستی ذخیره کنید مگر اینکه فایل analytics.js را در سرور خود ذخیره کنید. این بدیهی است  این چیزی که  Google Analytics توصیه نمی کند. این نیز برای نگهداری  خوب نیست، زیرا هر زمان که فایل جاوا اسکریپت Google Analytics به روز می شود ، باید آن را در سایت خود نیز به روزسانی کنید.

البته این امر فقط با ابزارها و اسکریپت های گوگل اتفاق نمی افتد، بلکه با هر اسکریپت شخص ثالثی که کنترلی بر روی آن ندارید اتفاق می افتد.

در دفاع ما، حتی  یوتوب که متعلق به گوگل است و از نظر تئوریک باید نمونه باشد، حداقل در زمان نگارش این مقاله نمره بسیار پایینی از نظر PageSpeed ​​Insights دارد.

نمره یوتوب از نظر PageSpeed ​​Insightsنمره یوتوب از نظر PageSpeed ​​Insights

اما این بدان معنا نیست که بارگذاری سایت کند است. می توانید مشاهده کنید که داده های میدانی (که مقدار زیادی از آنها وجود دارد ، مانند YouTube  ) می گوید که سایت تقریبا در 4 ثانیه بارگذاری می شود، که در واقع این سرعت بارگذاری بد نیست، البته با در نظر گرفتن این مطلب که اخیرا YouTube پیش نمایش ویدیو را در تصاویر کوچک ارائه می دهد.

همچنین می توانید سایت خود را با https://www.thinkwithgoogle.com/intl/en-gb/feature/testmysite/  امتحان کنید تا توضیح ساده تری درباره سرعت بارگذاری سایت خود دریافت کنید !

آزمایش سرعت موبایلآزمایش سرعت موبایل

همانطور که در بالا مشاهده می کنید، وب سایت تجاری دیگر ما یعنی BrandMentions در اتصال 4G در کمتر از 2 ثانیه بارگیری می شود و این امر به خوبی قابل مشاهده است.  مطمئنا همیشه جایی برای پیشرفت وجود دارد. طبق استانداردهای گوگل… متوسط ​​است.

با این حال، به نظر می رسد که گوگل سرعت وب سایت cognitiveSEO  ( نوعی وبلاگ) را کند می داند ، هرچند که در بیش از 3 ثانیه بارگیری می شود، که با توجه به میزان ابزارهای شخص ثالثی که استفاده می کنیم، هنوز بسیار سریع است.

cognitiveSEO  ( نوعی وبلاگ)cognitiveSEO  ( نوعی وبلاگ)

توجه داشته باشید که برای اینکه سریع محسوب شوید باید  در کمتر از 1 ثانیه وقت بگذارید! برای انجام این کار، احتمالا به یک سایت بسیار ساده بدون افزونه های شخص ثالث یا پنجره های بازشو فانتزی احتیاج دارید. اگر واقعا می خواهید بازاریابی دیجیتال انجام دهید، کار آسانی نیست.

بنابراین ، سرعت بارگذاری صفحه برای سئو مهم است، اما در مورد نمره کامل PageSpeed ​​Insights اینطور نیست. تا زمانی که وب سایت شما در عرض 3 ثانیه لود می شود، از نظر اکثر کاربران خوب محسوب می شوید.

معیارهای Insights PageSpeed

از آنجا که موارد زیادی می توانند بر سرعت سایت تأثیر بگذارند، گوگل برای درک بهتر مسائل، همه چیز را در دسته بندی های مختلف در ابزار PageSpeed ​​Insights تقسیم می کند.

اینکار بسیار مفید و کمک کننده است زیرا گوگل با انجام اینکار نوعی اولویت بندی را ارائه می دهد و به شما نشان می دهد که دقیقا چه چیزی بر سرعت حداکثری تاثیرگذار است.

داده های میدانی و آزمایشگاهی

اینها معیارهای جدیدی هستند که در واقع مفید هستند. آنها به دو دسته تقسیم می شوند: داده های میدانی و آزمایشگاهی.

داده های میدانی آن چیزی است که در دنیای واقعی مهم است، زیرا داده هایی است که توسط گوگل از کاربران واقعیاز طریق Chrome یا سایر ارائه دهندگان داده استخراج شده است. مطمئنا این داده ها یک میانگین است و گوگل هنوز اطلاعات کافی در اختیار ندارد که به شما اطلاع می دهد.

Origin Summary  میانگین سرعت کلی سایت را نشان می دهد. به این ترتیب می توانید در مورد مقایسه صفحه خود با سایت و نحوه مقایسه سایت با سایر سایتها در گزارش تجربه کاربری Chrome ایده ای داشته باشید.

داده های آزمایشگاهی، اگرچه هنوز مفید هستند، اما می توانند از اهمیت کمتری برخوردار باشند زیرا از یک محیط کنترل شده جمع آوری می شوند. این بدان معناست که از طریق یک اتصال واحد و نه از طریق حمع آوری داده های چند کاربر آزمایش می شود.

داده های آزمایشگاهی چیزی است که در واقع نمره سرعت بارگذاری صفحه گوگل را ایجاد می کند.

با توجه به این واقعیت که گوگل همیشه داده های میدانی ندارد، از داده های آزمایشگاهی که در محل انجام می شود برای تجزیه و تحلیل سایت شما استفاده می کند.

First Contentful Paint  نشان دهنده لحظه ای است که کاربران برای اولین بار چیزی را در صفحه وب شما می بینند. اگر به مجموعه تصاویر نگاه کنید، در واقع می توانید ظاهر آن را تشخیص دهید:

اولین رنگ محتوا اولین رنگ محتوا

همانطور که می بینید، صفحه به طور کامل ارائه نشده است، یک چیزی در آنجا نمایش داده شده است.

اولین رنگ معنی دار با در نظر گرفتن نتایج بالا به عنوان مثال، مرحله دوم است. این نشان دهنده نقطه ای است که در آن کاربر می تواند اولین قسمت محتوا را درک کند. به عنوان مثال ، برخی از متن ها یا تصویر قابل خوانش به جای رنگ ها و پس زمینه ها نمایش داده می شوند.

شاخص سرعت بارگذاری صفحه معیار پیچیده تری است. این شاخص به اندازه گیری میزان قابل مشاهده بودن عناصر وب می پردازد. هرچه سریعتر ظاهر شوند ، بهتر است. شما در اینجا به دنبال نمره پایین تری هستید، زیرا  به ثانیه نیز اندازه گیری می شود.

اولین CPU Idle نشان دهنده نقطه ای است که در آن سایت اطلاعات کافی را بارگذاری کرده است تا بتواند اولین ورودی کاربر را اداره کند. به عنوان مثال، اگر سایت اطلاعات مربوطه کافی را بارگذاری نکرده باشد، ممکن است کاربر روی عناصر ضربه بزند یا به پایین اسکرول کند اما هیچ اتفاقی نیفتد.

زمان تعامل سطح بعدی است که در آن وب سایت کاملا تعاملی است. این بدان معناست که هر چیزی در حافظه دستگاه بارگذاری شده است و حالا آماده استفاده است.

حداکثر تأخیر ورودی بالقوه، تأخیری است که کاربر از نقطه ای که با مرورگرها در ارتباط است تا جایی که مرورگر پاسخ می دهد تجربه می کند. این تنها معیار عملکرد است که بر نمره سرعت بارگذاری صفحه تأثیر گذار نیست.

فرصت ها و تشخیص ها

بخش فرصت ها اطلاعاتی در مورد مواردی که می توانید در سایت خود بهبود بخشید را ارائه می دهد. همچنین برآوردی از میزان تأثیر هر مسئله بر زمان بارگذاری شما و نحوه اولویت بندی وظایف تان را به شما می گوید. گذراندن تک تک آنها بیش از حد حوصله سر بر خواهد بود. با این حال، تحت هر معیاری ، یک پیکان کوچک دارید که می توانید از آن برای گسترش بخش استفاده کنید.

فرصت هافرصت ها

در آنجا اطلاعات مربوط به هر توصیه و نحوه رفع مشکل برای بهبود سرعت سایت خود را خواهید یافت. متوجه خواهید شد که عناصری که موجب بزرگترین مشکلات می شوند، به طور کلی، تصاویر و اسکریپت های شخص ثالث هستند.

بخش ممیزی های گذرانده ،لیستی از کارهایی است که قبلا در صفحه وب خود به خوبی انجام داده اید. اساسا، عناصری از هر دو بخش فرصت ها و تشخیص را نشان می دهد که در پارامترهای گوگل متناسب است.

هرچه تعداد این لیست بیشتر باشد، بهتر است!

نمره PageSpeed ​​Insights چگونه محاسبه می شود؟

اگرچه ممکن است موارد زیادی را در PageSpeed ​​Insights Tool مشاهده کنید، اما در واقع نمره فقط با استفاده از ثانیه ها در بخش داده های آزمایشگاهی  محاسبه می شود. اگر دقیق بخوانید، در واقع می توانید پیام “این معیارها به طور مستقیم بر نمره عملکرد تأثیر نمی گذارد” را مشاهده کنید. تحت فرصتها و تشخیص ها.

معیارهای موجود در داده های آزمایشگاهی ، معیارهای عملکرد نامیده می شوند. 6 مورد از آنها وجود دارد و ما آنها را در بالا ارائه دادیم. هر متریک از 0 تا 100 نمره می گیرد. هر متریک وزن متفاوتی در محاسبه نمره دارد.

3- اولین رنگ پر محتوا

1-  اولین رنگ معنی دار

2- اولین cpu idle

5-زمان تعامل

  • شاخص سرعت
  • تاخیر ورودی تخمینی

به ترتیب اهمیت، آنها به شرح زیر فهرست می شوند: زمان تعامل، شاخص سرعت، اولین رنگ محتوا، اولین CPU Idle ، اولین رنگ معنا دار و تأخیر ورودی برآورد شده، که در واقع هیچ تاثیری بر نمره ندارد.

نمرات بر اساس الگوریتم های Log-normal distribution است، بنابراین اجازه ندهید زیاد در سوراخ خرگوش فرو برویم. اگر مایل به دانستن بیشتر هستید، می توانید این صفحه را بخوانید.

گوگل همچنین یک فایل Sheet قرار داده است که در واقع می توانید از آن برای مشاهده نحوه ایجاد نمره استفاده کنید. اگر عملکردهای Excel را می شناسید، می توانید نحوه عملکرد همه چیز را مهندسی معکوس کنید. شما می توانید این فایل را در اینجا بارگیری کنید، اما قبل از ویرایش، باید کپی خود را (فایل    کپی خود را داشته باشید) تهیه کنید. همچنین نسخه ای برای Lighthouse v5 وجود دارد.

ماشین حساب نمره سرعت بارگذاری صفحهماشین حساب نمره سرعت بارگذاری صفحه

به بیان ساده تر، اولین رنگ محتوا بر نمره بیشتر از اولین رنگ معنادار تأثیر می گذارد و غیره.

چرا؟ خوب، احتمالا به این دلیل که اگر چیزی روی صفحه نمایش داده نشود، احتمال اینکه کاربر وب سایت شما را ترک کند، بیشتر است. اگر چیزی را نمایش دهید، مدتی برنده خواهید شد تا بقیه چیزها را بدست آورید.

نمرات در نهایت به 3 دسته آهسته (0-49) ، متوسط ​​(50-89) و خوب (90-100) تقسیم می شوند. سپس میانگین به عنوان نمره نهایی برای وب سایت شما در نظر گرفته می شود.

به طور کلی، اگر زیر 50 سال دارید، مشکلاتی دارید که باید برطرف شود! اما باز هم، اگر سایت شما در حدود 3 ثانیه بارگیری می شود، ناراحت نشوید.

نکات کلیدی در بهبود نمره PageSpeed ​​Insights

هضم همه اینها کار سختی است. به احتمال زیاد، شما نمی توانید همه چیز را حل کنید! ما قبلا گفتیم که کسب نمره 100 مهم نیست. با این حال، در اینجا عناصر کلیدی وجود دارد که باعث می شود سایت شما سریعتر بارگذاری شود.

هشدار:  قبل از درگیر شدن  در این بهبودها، از فایل ها و پایگاه داده خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. آنها می توانند وب سایت شما را خراب کنند و شما باید مطمئن شوید که می توانید به نسخه قبلی بازگردید!

زمان پاسخگویی سرور

سرور چیزی است که شما واقعا نمی توانید آن را بهبود بخشید. شما یا یک سرور خوب دارید یا یک سرور بد. برای بهبود آن، یا باید بار روی آن را به میزان قابل توجهی کاهش دهید، یا سخت افزار آن را بهبود بخشید، در حالی که شما کنترل هر دو اینها را در دست ندارید، مگر اینکه صاحب ماشین فیزیکی باشید.

بنابراین در وهله اول داشتن یک سرور خوب مهم است. اما چگونه می توان یک سرور خوب انتخاب کرد؟ خوب، هر شرکت میزبانی که رتبه خوبی در گوگل دارد باید خدمات شایسته ای ارائه دهد. با این حال، شما باید آزمایش کنید. بهترین توصیه؟ اگر بیشتر بر سئو محلی تمرکز کرده اید ، یک سرور محلی انتخاب کنید. به عنوان مثال، اگر بیشتر مخاطبان شما در ایتالیا زندگی می کنند، سروری با مرکز داده در ایتالیا انتخاب کنید. اگر مرکز داده در ایالات متحده است، اطلاعات قبل از رسیدن به مخاطب موردنظر باید مسافت زیادی را طی کنند.

شما همیشه می توانید وب سایت ارائه دهنده میزبانی را با PageSpeed ​​Insights آزمایش کرده و TTFB (زمان تا اولین بایت) یا زمان پاسخ سرور آنها را جستجو کنید. اگر در بخش حسابرسی های پشت سر گذاشته است ، می دانید که خودتان یک ارائه دهنده میزبانی خوب دارید.

سرور سریع TTFBسرور سریع TTFB

با این حال ، اگر کسی را بشناسید که مشتری واقعی ارائه دهنده میزبانی است که بتوانید سرعت بارگذاری صفحه را در آنجا آزمایش کنید، بهتر است.

در واقع، وب سایت خود میزبان احتمالا در یک سرور اختصاصی قرار دارد، در حالی که سایت شما در یک بسته میزبانی مشترک قرار دارد. این بدان معناست که شما CPU کامپیوتر و پهنای باند اینترنت را با سایر وب سایت ها به اشتراک می گذارید. اگر می توانید یک سایت واقعی از مشتری را آزمایش کنید، بسیار عالی است. ممکن است بتوانید نظرات را مرور کرده و مشتری پیدا کنید یا از تیم پشتیبانی بخواهید تا یکی از آنها را ارائه دهد. فشرده سازی تصویر

به طور کلی، تصاویر بزرگترین مشکل وب سایت ها هستند. آنها بزرگ هستند و بارگیری آنها زمان زیادی نیاز دارد.

در مورد تصاویر دو نوع مشکل وجود دارد. اولین مورد اندازه صفحه نمایش در مقایسه با اندازه واقعی تصویر به پیکسل است و دومی اندازه دیسک است.

اندازه دیسک: هرچه فضای فیزیکی یک تصویر روی هارد دیسک یا SSD بیشتر شود ، بارگیری آن بیشتر طول می کشد. 100 کیلوبایت سریعتر از 1000 کیلوبایت (1 مگابایت) بارگیری می شود. اگر 10 تصویر مشابه در پست وبلاگ خود دارید، انتظار داشته باشید که سایت شما بسیار کند بارگیری شود.

برای بهینه سازی تصاویر خود می توانید از WP Smush استفاده کنید. این افزونه ای است که تصاویر را بدون از دست دادن کیفیت فشرده می کند. این بدان معناست که شما می توانید یک تصویر 1000 × 1000 پیکسل را از 200 کیلوبایت به 150 کیلوبایت کوچک کنید( بدون توجه به تفاوت کیفیت ) بنابراین 25٪ سریعتر بارگیری می شود.

اندازه صفحه نمایش: اندازه صفحه نمایش اندازه ای است که یک تصویر در آن نمایش داده می شود. به عنوان مثال، تصویر زیر در اندازه 300 × 300 پیکسل نمایش داده می شود.

برای بارگذاری سریعتر تصاویر، ابتدا باید مطمئن شوید که از تصویری بزرگتر از آنچه که قرار است نمایش داده شود استفاده نمی کنید. برای مثال، اگر یک بخش HTML دارید که دارای CSS با ابعاد 300 × 300 پیکسل است ، اما یک تصویر 1000 × 1000 پیکسل را در منبع بارگذاری می کنید، اختلاف بارگذاری دو تصویر باندازه یک تصویر با ابعاد 700 × 700 پیکسل است. دلیل این امر این است که مرورگر باید تصویر 1000 × 1000 پیکسل را بارگیری کرده و سپس آن را به 300 × 300 پیکسل کاهش دهد. این کار هم برای بارگیری و هم برای کوچک شدن زمان بیشتری نیاز دارد. شما می توانید با بارگذاری تصاویر خود با همان عرض و ارتفاع که در آنها نمایش داده می شود، این مشکل را مرتفع کنید.

وردپرس این کار را با ایجاد چندین نمونه از تصویر هنگام بارگذاری به صورت خودکار انجام می دهد. به همین دلیل است که پسوند 300 × 300 یا 150 × 150 را در انتهای مسیر فایل تصویر مشاهده خواهید کرد. به همین دلیل می توانید اندازه ها ی (بزرگ ، متوسط ​​، تصویر کوچک) را انتخاب کنید. اگرچه کامل نیست، مخصوصا اگر اندازه تصویر را به صورت دستی با کلیک و کشیدن تغییر دهید و فضای بیشتری را بر روی سرور شما اشغال میکند، اما به سرعت بارگیری کمک می کند.

انتقال عکس ها کار دیگری است که می توانید برای بهبود زمان بارگذاری انجام دهید. این بدان معناست که شما می توانید آنها را پس از پیمایش پائین کاربر در صفحه وب بارگیری کنید. بعد از یک لحظه کوتاه تصاویر قابل مشاهده نیستند اما در نهایت یکی پس از دیگری ظاهر می شوند.

این به مرورگرها کمک می کند تا بر بخش مهمی تمرکز کنند که کاربران آن را مشاهده می کنند.

افزونه های زیادی وجود دارد که می تواند به شما در انجام این کار کمک کند. با این حال، بسیاری از آنها دارای اشکال هستند یا فقط در شرایط خاص تصاویر را منتقل می کنند،، به عنوان مثال اگر توسط WordPress یا WooCommerce ایجاد شده اند، اما نه زمانی که توسط افزونه های با محبوبیت کمتر، ایجاد یا درج شوند. مطمئنا افزونه هایی برای CMS های دیگر مانند Joomla یا Magento وجود دارد. فقط کافی است آنها را در گوگل جستجو کنید. اگر از سیستم مدیریت محتوا محبوب مانند وردپرس استفاده نمی کنید، انتقال تصاویر را می توان با jQuery انجام داد، اما مطمئنا به توسعه دهنده ای برای آن احتیاج دارید، اگر خود شما یکی از آنها نیستید.

فرمت های تصویر نسل بعدی توسط گوگل توصیه می شود. آنها مخصوصا هنگام بارگیری وب سایت از دستگاه تلفن همراه، بسیار مفید هستند. با این حال، دلیلی وجود دارد که هنوز بسیاری از افراد از آنها استفاده نمی کنند.

فرمت های تصویر نسل بعدی هنوز توسط همه مرورگرهای اصلی پشتیبانی نمی شوند. این بدان معناست که شما باید به صورت پویا فرمت های مختلف را برای مرورگرهای مختلف ارائه دهید.

اگر شما می توانید از افزونه ای در CMS خود استفاده کنید که ممکن است آسان باشد، اما اگر از یک پلتفرم سفارشی استفاده می کنید ، باید همه چیز را از ابتدا توسعه دهید که هزینه زیادی در بر دارد. در اینجا لیستی وجود دارد که مرورگرها از فرمت WebP پشتیبانی می کنند.

اگر تصاویر خود را به درستی سایز بندی و بهینه کنید، سودی که شما از تبدیل آنها به فرمت های تصویر نسل بعدی مانند JPEG2000 یا WebP  بدست می آورید، ممکن است از نظر زمان و هزینه ارزش نداشته باشد.

با این وجود، اگر وقت و بودجه دارید، حتما این کار را انجام دهید. با استفاده از این ابزار می توانید بررسی کنید که آیا مرورگرهایی که کاربران شما بیشترین  وقت خود را صرف آن می کنند پشتیبانی می شوند یا خیر. WebP یا JPEG2000 را جستجو کنید.

ساختار HTML و CSS

ساختار HTML صفحه وب شما نحوه بارگیری را تعیین می کند. مرورگرها یک صفحه را از بالا به پایین می خوانند و عناصر را به همان شیوه بارگذاری می کنند. این بدان معناست که اگر می خواهید چیزی ابتدا بارگیری شود ، باید آن را در صفحه خود بالاتر قرار دهید.

به طور کلی، مسائل مربوط به HTML نیست بلکه مربوط به CSS است. اگر CSS خود را به صورت آشفته بنویسید، زمان بارگیری کندتر و تجربه کاربری بدی در پی خواهد داشت.

بیایید مثال بزنیم. اکثر وب سایت ها ( اگر نه همه) از این ساختار HTML پیروی می کنند:

head> body> footer

اگر فایل CSS من،  ابتدا پاورقی را استایل کند، سپس پاورقی شکل ظاهری را دریافت می کند، اگرچه قبل از تا زدن است. در همین حال، سر و بدنه ممکن است صاف باقی بمانند.

همچنین ایده خوبی است که ابتدا استایل موبایل خود را اضافه کنید، زیرا دستگاه های تلفن همراه کندترین آنها هستند. ممکن است برای درک این سلسله مراتب به حداقل یک آموزش اولیه CSS نیاز داشته باشید و بتوانید به تنهایی مشکلات مربوط به کد را شناسایی کنید.

در مورد رندر بلاکینگ جاوا اسکریپت هم همینطور است. اسکریپت هایی که حیاتی نیستند را به تعویق بیندازید. آنها را به فوتر اضافه کنید تا برای آخرین بار بارگذاری شوند.

با این حال، اگر اسکریپت‌های مهمی مانند Analytics دارید که باید در اسرع وقت اجرا شوند، آن‌ها را در هدر نگه دارید و مطمئن شوید که به درستی اجرا می‌شوند، حتی اگر این ممکن است منجر به کاهش امتیاز سرعت بارگذاری صفحه ​​شود.

کوچک سازی و فشرده سازی اسکریپت

کوچک‌سازی، فرآیند کوچک‌تر کردن یک فایل با حذف اطلاعات غیر ضروری از آن است.

به عنوان مثال، هنگام نوشتن جاوا اسکریپت و CSS، بیشتر و نه همه کدنویس ها، دوست دارند از فاصله استفاده کنند تا کد خود را تمیز و خوانا نگه دارند. با این حال، این فضاهای اضافی اضافه می شوند، به خصوص اگر یک قطعه کد طولانی داشته باشید.

جاوا اسکریپت و CSS

تاثیر سرعت سایت بر سئو

یکی دیگر از روش‌های کوچک‌سازی کد، ترکیب عناصر مشابه است. به عنوان مثال، اگر قسمت بخش های هد و پاورقی من یکسان بود، به جای نوشتن آنها به این صورت:

body {
font-size: 16px;
}
footer {
font-size: 16px;
}

I could write:

body, footer {
font-size: 16px;
}

روش دیگر کوچک سازی کد ترکیب عناصر مشابه است..

به عنوان مثال، اگر بخش سر و پاورقی من یکسان بود، به جای نوشتن آنها به این صورت:

body {
font-size: 16px;
}
footer {
font-size: 16px;
}

I could write:

body, footer {
font-size: 16px;
}

فشرده سازی فرایند کوچک کردن پرونده ها با جایگزینی دنباله های تکراری اطلاعات با یک اشاره واحد به آن دنباله خاص است.

بنابراین، برای مثال، اگر کد زیر را داشته باشم: 123 4 123 123 123 123 4 123 123 ، می توانم 123 را با 1 جایگزین کرده و نسخه فشرده ای مانند این را دریافت کنم: 1 4 1 1 1 4 1 1. البته ، بسیار پیچیده تر از آنچه ارائه کرده ام است.

این به طور کلی در سمت سرور اتفاق می افتد و رایج ترین آن فشرده سازی Gzip نام دارد. سرور،  نسخه فشرده را ارسال می کند. بعد از اینکه مرورگر فایل فشرده را دریافت کرد، با وارونه کردن فرایند آن را از حالت فشرده خارج می کند تا محتویات واقعی آن را بخواند.

این تقریبا شبیه WinRAR عمل می کند. احتمالا همه ما آن را می دانیم، زیرا از همیشه از آن به صورت رایگان استفاده می کنیم.

اگر از CMS محبوب استفاده می کنید، مطمئنا افزونه ای برای فشرده سازی و کوچک سازی پیدا خواهید کرد. به عنوان مثال ، افزونه W3 Total Cache کارهای زیادی را انجام می دهد، از جمله هر دوی این موارد ( اگر آن را به درستی تنظیم کنید).

به یاد داشته باشید که فشرده سازی بستگی به راه اندازی سرور دارد. اگر سرور شما از Gzip پشتیبانی نمی کند ، نمی توانید فایل ها را فشرده کنید. اگر سرور Apache دارید ، مطمئن شوید mod_deflate را نصب کرده اید.

می توانید از ارائه دهنده سرور خود بپرسید که آیا میزبانی شما از آن پشتیبانی می کند یا خیر. 99.9 درصد مواقع جواب آری است. اگر قبلا آن را نصب نکرده اید، باید آن را به صورت رایگان نصب کنید، چون خیلی بدردبخور است.

اگر از CMS محبوب استفاده نمی کنید، می توانید فشرده سازی Gzip را از طریق فایل htaccess  (سرورهای Apache  ) با افزودن کد زیر، تا زمانی که mod_deflate نصب است. فعال کنید.

گاهی اوقات، می توانید اسکریپت ها را نیز ترکیب کنید..  افزونه هایی وجود دارند که این کار را انجام می دهند، مانند Autoptimize که قبلا ارائه کرده ام. ترکیب اسکریپت ها دقیقا همان چیزی است که می گوید. به جای داشتن دو فایل، آنها را در یک فایل ترکیب می کنید. به این ترتیب به جای چندین درخواست، تنها یک درخواست به سرور ارسال می شود.

با این حال، ترکیب اسکریپت ها می تواند بارها باعث ایجاد اشکال شود، بنابراین مطمئن شوید که قبلا از همه چیز نسخه پشتیبان را تهیه کرده اید.

سیاست Cache

Cache کردن،  فرآیند ذخیره سازی فایل ها در مرورگر مشتری است تا بتوانید برای بار بعد، به سرعت به آنها دسترسی پیدا کنید. به عنوان مثال، اگر کاربری برای اولین بار به وب سایت شما بیاید، لوگوی شما باید دانلود شود. با این حال، اگر یک سیاست Cache موثر داشته باشید، آن فایل در مرورگر کاربر ذخیره می شود. هنگامی که کاربر برای بار دوم به سایت شما دسترسی پیدا می کند، مجبور نیست آن فایل را دوباره دانلود کند زیرا فورا از رایانه او بارگیری می شود.

عناصر پویا (خط مشی Cache کوتاه): عناصر پویا عناصری در وب سایت شما هستند که مرتبا تغییر می کنند. به عنوان مثال، ممکن است به اضافه کردن پست های جدید در یک نوار لغزنده در صفحه اصلی ادامه دهید.

در این مورد، HTML عنصر پویا است، بنابراین اگر برای شما مناسب است، یک خط مشی Cache کوتاه تنظیم کنید. 30 دقیقه ممکن است کافی باشد، فقط در صورتی که کاربر در همان جلسه به آن صفحه بازگردد. در برخی موارد، ممکن است اصلا نخواهید آن عناصر را در حافظه پنهان نگه دارید، اگر سرعت برای کاربران شما مهم است، مانند وب سایت های خبری.

منابع استاتیک (سیاست Cache طولانی): منابع استاتیک فایل هایی هستند که به ندرت تغییر می کنند. این ها معمولا تصاویر و فایل های CSS یا JS هستند، اما می توانند فایل های صوتی، فایل های ویدئویی و غیره نیز باشند.

می‌توانید زمان Cache طولانی‌تری را برای تصاویر و فایل‌های CSS تنظیم کنید، زیرا می‌دانید که زیاد آنها را تغییر نمی‌دهید. حتی می توانید تا یک سال هم بروید، اما معمولا 3 ماه کافی است.

ابزارهای شخص ثالث: شما واقعا کنترلی بر ابزارهای شخص ثالث ندارید، بنابراین اگر احساس می‌کنید ابزاری که در جای دیگری میزبانی می‌شود باعث می‌شود وب‌سایت شما بسیار کند کار کند، بهتر است یک جایگزین پیدا کنید یا از آن دست بکشید.

راه حل این است که فایل ها را روی سرور خود میزبانی کنید و آنها را Cache کنید. با این حال، ممکن است این کار چندان سازنده نباشد و توصیه نمی‌شود، زیرا به محض انتشار نسخه‌های جدید باید دائما آن فایل‌ها را به‌روزرسانی کنید، در غیر این صورت ابزار یا برنامه به درستی کار نمی‌کند.

پلاگین های Cache:

افزونه های زیادی وجود دارند که پروتکل های Cache مورد نیاز برای یک تجربه کاربری خوب را به درستی مدیریت می کنند. اگر از وردپرس استفاده می کنید، یکی از این افزونه ها W3 Total Cache است. با این حال، اگر می‌خواهید به سراغ گزینه بهتری بروید، WP Rocket نیز بسیار محبوب است، اما چند صد دلار به شما باز می‌گرداند.

فقط افزونه Cache / توسعه / ماژول + پلتفرم خود را در  گوگل جستجو کنید تا آنچه را که نیاز دارید پیدا کنید. به بررسی ها نگاه کنید تا بهترین را انتخاب کنید.

 .htaccess file cache  :

اگر وب سایت خود را بر روی یک CMS محبوب اجرا نمی کنید، می توانید یک هدر کنترل Cache از فایل htaccess. خود در سرور Apache نیز تنظیم کنید.

راه های متعددی وجود دارد:

## EXPIRES CACHING ##
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg “access 1 year”
ExpiresByType image/jpeg “access 1 year”
ExpiresByType image/gif “access 1 year”
ExpiresByType image/png “access 1 year”
ExpiresByType text/css “access 1 month”
ExpiresByType text/html “access 1 hour”
ExpiresByType application/pdf “access 1 month”
ExpiresByType text/x-javascript “access 1 month”
ExpiresByType application/x-shockwave-flash “access 1 month”
ExpiresByType image/x-icon “access 1 year”
ExpiresDefault “access 1 month”

</IfModule>
## EXPIRES CACHING ##

Or you can also use this code:

# One year for image files
<filesMatch “.(jpg|jpeg|png|gif|ico)$”>
Header set Cache-Control “max-age=31536000, public”
</filesMatch>

# One month for css and js
<filesMatch “.(css|js)$”>
Header set Cache-Control “max-age=2628000, public”
</filesMatch>

اعداد در ویژگی max-age بر حسب ثانیه هستند، بنابراین 3600 به معنای یک ساعت، 86400 یک روز و غیره است.

ری ست حافظه پنهان: هنگامی که تغییراتی در یک صفحه وب ایجاد می‌کنید، اگر نسخه قدیمی‌تری قبلا ذخیره شده است، می‌خواهید حافظه پنهان را ری ست کنید. با این حال، شما فقط می توانید Cache روی سرور خود را ری ست کنید.

این بدان معناست که کاربرانی که نسخه قبلی یک فایل خاص را دانلود کرده‌اند، پس از دسترسی مجدد به وب‌سایت، همچنان آن نسخه قدیمی را از رایانه خود بارگیری می‌کنند. فایل پس از مدت زمان تعیین شده در خط مشی Cache کردن شما یا اگر کاربر به صورت دستی Cache مرورگر خود را ری ست کند، بازخوانی می شود.

اگر در طراحی سایت یا کد خود خطای حیاتی دارید، می توانید نام فایل فایل خود را تغییر دهید. به این ترتیب می توانید مطمئن شوید که Cache آن فایل خاص ری ست می شود.

گاهی اوقات، ری ست Cache کروم ممکن است دشوار باشد. گاهی اوقات، روترها و دیتاسنترها بین کلاینت و سرور نیز ممکن است فایل‌ها را در حافظه پنهان نگه دارند، بنابراین، اگر تغییرات را مشاهده نکردید، چند ساعت به آن فرصت دهید.

تم و افزونه سبک وزن

هرچه بیشتر وب سایت خود را با افزونه ها بارگذاری کنید، سنگین تر می شود و کندتر اجرا می شود. موضوع یک وب‌سایت بزرگترین «افزونه» سایت است. اکثر مضامین موجود با سازندگان شخص ثالث سنگین و کتابخانه‌های بزرگ افزونه‌ها ارائه می‌شوند که همگی باعث می‌شوند سایت کندتر کار کند.

به عنوان مثال، پلاگین های اسلایدر به طور کلی کد JS اسلایدر را به همه صفحات اضافه می کنند، اگرچه احتمالا فقط در صفحه اصلی یا صفحه فرود استفاده می شود. این کد سنگینی است که باید در هر صفحه بارگذاری شود! ناگفته نماند که هیچکس آنها را دوست ندارد و نرخ تبدیل را پایین می آورند. بنابراین هنگامی که به دنبال یک موضوع هستید، سعی کنید تمی بدون انیمیشن، لغزنده، عملکرد و غیره زیاد پیدا کنید. اگر به وب‌سایت‌های بزرگ نگاه کنید، خواهید دید که به طور کلی، آنها بسیار ساده هستند.

یک موضوع خوب که من توصیه می کنم GeneratePress است. سبک است و بسیار سریع بارگیری می شود. شما می توانید عناصر را فعال یا غیرفعال کنید تا سایت خود را تا حد امکان تمیز نگه دارید.

ترکیب آن با یک افزونه بهینه سازی مانند WP Rocket (پرداخت شده) یا ترکیبی از افزونه های رایگان مانند Autoptimize + Fastest Cache، آن را سریع می کند! همچنین می‌توانید از W3 Total Cache استفاده کنید، افزونه‌ای که تقریبا همه کارهای ذکر شده در بالا را به خوبی انجام می‌دهد.

وقتی افزونه های جدید را نصب می کنید، به این فکر کنید که چقدر برای وب سایت شما اهمیت دارند. پس از نصب آنها، امتیاز و سرعت بارگذاری خود را تست کنید. آیا این افزونه سایت شما را کندتر می کند؟ اگر بله، آیا حفظ افزونه حیاتی است؟ شاید به دنبال جایگزین بهتری باشید یا آن را به طور کامل حذف کنید.

نحوه بررسی انبوه نمره PageSpeed ​​Insights

بخش آزاردهنده در مورد PageSpeed ​​Insights این است که فقط یک صفحه وب را در یک زمان بررسی می کند. بررسی همه صفحات وب سایت شما، بسته به اندازه آن، تا ابد طول می کشد. با این حال، راهی برای بررسی انبوه نمره PageSpeed ​​Insights وجود دارد. هنوز حدس زده اید؟

این CognitiveSEO Tool Site Audit است. هنگامی که تجزیه و تحلیل فنی سئو را با حسابرسی سایت تنظیم کردید، به کمپین – حسابرسی سایت –  عملکرد –  سرعت بارگذاری صفحه ​​بروید.

بررسی انبوه نمره گوگل PageSpeed ​​Insightsبررسی انبوه نمره گوگل PageSpeed ​​Insights

البته، شما می توانید کارهای بیشتری با این ابزار انجام دهید، از بهبود سئو فنی و محتوا گرفته تا نظارت بر رتبه بندی و تلاش برای ایجاد لینک.

همچنین یک جایگزین تا حدی رایگان وجود دارد که یک افزونه Chrome است. با این حال، آنچه در واقع انجام می دهد این است که لیستی از URL ها را بخواهید و سپس آنها را به عنوان برگه های جدید در ابزار آنلاین PageSpeed ​​Insights باز کنید.

بررسی انبوه افزونه PageSpeed ​​Chromeبررسی انبوه افزونه PageSpeed ​​Chrome

این بدان معناست که اگر شما دارای CPU رایانه متوسط ​​تا بالا هستید، این روند برای حدود 10 تا 20 زبانه مناسب است. با بیشتر از این تعداد زبانه،  مرورگر ممکن است خراب شود. هنوز هم بسیار ناخوشایند است.

سایر ابزارهای سئو برای اندازه گیری و افزایش سرعت سایت

البته  ابزار PageSpeed ​​Insights گوگل تنها ابزار برای بررسی و بهبود سرعت بارگذاری صفحه نیست. ما واقعا نمی دانیم که آزمایشات از کجا انجام می شود. اگر سایت شما در سروری در اروپا میزبانی می شود و گوگل آزمایشات خود را از ایالات متحده انجام می دهد، طبیعی است که سرعت سایت کندتر خواهد بود.

با این حال، ابزارهایی وجود دارد که مشخص می کند آزمایش از کجا انجام می شود.

پینگدوم

Pingdom Speed ​​Test  یک ابزار عالی است که سرعت بارگذاری صفحه وب شما را اندازه گیری می کند. پس از اتمام آزمایش، حداقل از نظر بصری به برخی از نتایج مشابه ابزار گوگل خواهید رسید.

تست سرعت Pingdom

تست سرعت Pingdom

نکته جالب این است که شما می توانید انتخاب کنید که آزمون از کجا انجام می شود. مطمئنا، گزینه ها محدود هستند، اما هنوز هم بهتر از ندانستن آن است.

Pingdom Speed Test

تاثیر سرعت سایت بر سئو

همچنین ایده خوبی است که چندین آزمایش را از مکان های مختلف انجام دهید(فقط در صورت داشتن مخاطب بین المللی).

می توانید ابزارهای مشابه بیشتری با Pingdom پیدا کنید.

GT-Metrix

در ادامه تاثیر سرعت سایت در سئو به یکی دیگر از ابزار های بررسی سرعت سایت می پردازیم به نام جی تی متریکس.GT Metrix  یکی از ابزارهای تست سرعت مورد علاقه من بوده است. اگرچه فقط از ونکوور کانادا آزمایش می شود ، اما بینش هایی که ارائه می دهد بسیار مفید است.

GT Metrix

تاثیر سرعت سایت بر سئو

نکته سریع: اگر یک حساب کاربری رایگان با آنها ایجاد کنید، مجبور نخواهید بود تا زمان زیادی برای انجام آزمایش منتظر بمانید. برای کاهش بار روی سرورهای خود، هنگامی که درخواست های زیادی وجود دارد، آنها شما را در یک صف قرار می دهند. با این حال، کاربران ثبت نام شده دارای اولویت هستند.

mod_pagespeed

mod_pagespeed یک افزونه سرور از گوگل است. هدف آن رفع هرگونه مشکل مربوط به سرعت بارگذاری صفحه در سطح اصلی، مستقیما از طرف سرور است. این بدان معناست که حتی اگر تصاویر بهینه نشده را اضافه کنید، mod_pagespeed به طور خودکار آنها را فشرده ، بهینه کرده و به فرمت های تصویر نسل بعدی تبدیل می کند. اگر سرور شما از قبل آن را دارد یا می دانید چه کار می کنید، بروید و آن را نصب کنید. با این حال، همیشه بهتر است به جای تلاش برای سرپوش گذاشتن بر همه چیز، ابتدا یک سایت سریع داشته باشید. به هر حال، این حالت بار را روی سرور شما افزایش می دهد زیرا هر بار که یک تصویر غیر بهینه را بارگذاری می کنید ، برای تبدیل آن باید از قدرت پردازشی استفاده کنید.

با این حال، نصب mod_pagespeed قطعا فنی تر از پرداختن به همه چیز در وردپرس است.

Google AMP  ( صفحات شتاب یافته تلفن همراه)

اگر می خواهید سایت شما در جستجوهای تلفن همراه واقعا سریع باش ، همیشه می توانید Google AMP

پیاده سازی کنید.

Google AMP یا صفحات شتاب یافته موبایل،  نوع خاص از HTML است که از عناصر بارگیری سنگین و کندتر محروم است.

علاوه بر این، صفحات AMP در مرورگر کروم تلفن همراه پیش بارگذاری می شوند،  همانطوریکه کاربر در نتایج جستجو حرکت می کند و منجر به بارگیری سریع صفحه با لمس عنوان توسط کاربرمی شود.

صفحات AMP

تاثیر سرعت سایت بر سئو

معایبی نیز وجود دارد. شما از هر جهت محدود هستید، اگرچه اوضاع هر روز بهتر و بهتر می شود. همچنین ، طراحی سایت شما باید آسیب ببیند و تقریبا شبیه هر سایتی است که از AMP استفاده می کند، باشد.

نشانی وب نیز متعلق به شما نیست، زیرا گوگل نسخه ذخیره شده سایت شما را در آدرس های اینترنتی خود بارگذاری می کند. با این حال، توسعه دهندگان گوگل قول داده اند که آدرس های اصلی را در AMP وارد کنند.

در وردپرس و سایر CMS ها ، می توانید AMP را از طریق یک افزونه به وب سایت خود اضافه کنید. برای وب سایت های سفارشی ، باید با توسعه دهنده خود تماس بگیرید و این لینک را به آنها بدهید.

سرعت سایت در سئو چقدر است؟

میانگین بین 5 تا 7 ثانیه در اکثر سایت های وردپرسی خوب است.اما هرچه کمتر شود بهتر است

تاثیر سرعت هاست روی سایت

یکی از مواردی که باید بدانید این است که هاست مستقیما روی سرعت تاثیر گذار است.بهتر است یک هاست مناسب برای کار خود تهیه کنید و قبل از خرید حتما شرکت های مختلف را بررسی کنید

نتیجه گیری

بهبود سرعت سایت برای رتبه بندی بهتر جستجوها مهم است. PageSpeed ​​Insights مجموعه ای از بهترین شیوه ها و بهبودهای احتمالی را ارائه می دهد که بر اساس تأثیر آنها بر سرعت، سایت شما اولویت بندی می شوند.

در حالی که نمره  به خودی خود نباید شما را نگران نماید، ایده خوبی است که سعی کنید حداقل نمره بیشتر از 50 بگیرید. با این حال، روی زمان بارگیری تمرکز کنید که به ثانیه اندازه گیری می شود. یک وب سایت خوب باید در عرض 3 ثانیه بارگیری شود. یک دستگاه واقعا سریع باید در 1 ثانیه بارگذاری شود.

داشتن یک سرور خوب، فشرده سازی تصاویر و تمیز و ساده نگه داشتن موارد در کد شما، در مورد سرعت وب سایت بیشترین سود را برای شما خواهد داشت. در حالی که سایتهای کوچکتر بیشترین بهره را از سرور مشترک خواهند داشت، اما اگر کسب و کارهای بزرگتری هستید، میزبانی سایت شما بر روی سرورهای برج سفارشی یک انتخاب توصیه شده است. اگر به مشاغل اجازه دهید سایت خود را ویرایش و نگهداری کنند، یک سرور خصوصی انعطاف پذیری و قابلیت اطمینان را در مواقعی که بیشترین نیاز را دارند ارائه می دهد. نمره PageSpeed ​​Insights شما چقدر است؟ آیا بعد از بهبود سرعت بارگذاری وب سایت خود رتبه های بهتری را مشاهده کرده اید؟ تجربه خود را در قسمت نظرات زیر با ما به اشتراک بگذارید!

منبع:

cognitiveseo.com

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *