راهنمای جامع ایجاد استراتژی سئو

راهنمای جامع ایجاد استراتژی سئو


زمان سرمایه گذاری روی خود : 16 دقیقه
5/5 - (1 امتیاز)

راهنمای جامع ایجاد استراتژی سئو در سال 2021

یک کلیشه بین بازاریابان دیجیتال رواج یافته و آن این است که سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو، تفاوت زیادی با گذشته کرده است. با این حال نکته‌ای که وجود دارد و اغلب افراد اطلاعی از آن ندارند، این است که استراتژی سئو در سال 2022 دیگر بر روی کلمات کلیدی متمرکز نیست.

امروزه اکثر مشاغل و کسب و کارها مفاهیم سئو و اهمیت این علم را درک کرده‌اند. اما زمانی که صحبت از توسعه و بهینه سازی وبسایت می‌شود، صاحبین کسب و کار تنها به تولید محتوا برای کلمات کلیدی پر بازدیدی که کاربران جستجو می‌کنند، فکر می‌کنند، در حالی که این کار می‌تواند کاملا اشتباه باشد.

در این راهنما می‌خواهم به این موضوع بپردازم که خلق استراتژی در سئو شامل چه فاکتورهایی می‌شود و چگونه می‌توانید یک استراتژی مناسب برای دستیابی به اهداف بازاریابی محتوا ایجاد کنید.

استراتژی سئو چیست?

استراتژی
استراتژی

استراتژی در سئو شامل فعالیت‌هایی است که با سازماندهی محتوای وبسایت منجر به افزایش احتمال نمایش صفحات در نتایج جستجو می‌شود. در واقع این روش شامل مجموعه فعالیت‌هایی می‌باشد که شما با پیروی از آن‌ها می‌توانید حداکثر ترافیک ارگانیک را از موتورهای جستجو کسب کنید.

داشتن یک استراتژی برای بهینه سازی موتورهای جستجو بسیار حائز اهمیت است، چرا که به شما کمک می‌کند تا در حین ایجاد محتوا در مسیر درستی حرکت کنید. به عبارت ساده‌تر، به جای این که محتوایی خلق کنید که فکر می‌کنید کاربران به دنبال آن هستند، محتوایی خلق خواهید کرد که تضمین می‌کند کاربران آن را جستجو می‌کنند.

برای بازایابان محتوا، آغاز سئو با استراتژی بخش مهمی از پازل می‌باشد، چرا که نشان می‌دهد چگونه محتوای شما در مرحله اول در نتایج جستجو نمایش داده خواهد شد. چنانچه محتوای وبسایت شما پراکنده و آشفته باشد، ربات‌های موتور جستجو برای نمایش صفحات زمان بیشتری نیاز خواهند داشت، شناسایی حوزه کاری‌تان با مشکل مواجه خواهد شد و در رتبه بندی نیز نتایج خوبی کسب نخواهید کرد.

استراتژی سئو موبایل

استراتژی سئو موبایل
استراتژی سئو موبایل

سئو موبایل یک فاکتور مهم است که باید در حین خلق استراتژی کلی، توجه ویژه‌ای به آن کرد. بهینه سازی موبایل به این معناست که آیا سایت و محتوای آن از طریق گوشی‌های هوشمند برای کاربران به خوبی قابل دسترسی می‌باشد یا نه. توجه به سئوی موبایل اهمیت زیادی دارد و می‌تواند به اندازه سئو مرورگرهای دسکتاپ ارزشمند باشد.

اگر می‌خواهید بدانید که بهینه سازی نسخه‌های موبایل چقدر مهم است، بهتر است بدانید که گوگل آزمایش‌های ایندکس خود را روی نسخه‌های موبایل انجام می‌دهد. به عبارت دیگر موتور جستجوی گوگل برای رتبه بندی وبسایت‌ها، به جای خزیدن در نسخه‌های دسکتاپ سایت، از نسخه‌های موبایل استفاده می‌کند. از سوی دیگر آمارها حاکی از آن است که 61 درصد از جستجوهای گوگل در ایالت متحده از طریق گوشی‌های هوشمند انجام می‌شود. به همین دلیل اگر به فکر پیاده سازی سئو با استراتژی موثری روی وبسایت خود هستید، بدون توجه به نسخه‌های موبایل موفق نخواهید شد.

البته پروسه بهینه سازی موبایل برای موتورهای جستجو شامل معیارهای زیادی می‌شود:

  • نظارت بر سرعت لود صفحه
  • طراحی سایت واکنشگرا (ریسپانسیو)
  • سئو محلی
  • تولید محتوای با کیفیت (که البته در هر دستگاهی حائز اهمیت است)

سئو (SEO) چیست؟

 

سئو (SEO) چیست؟
سئو (SEO) چیست؟

بهینه کنندگان موتورهای جستجو (SEOs) افرادی هستند که با بهینه کردن وبسایت، به بهبود رتبه سایت و در نهایت افزایش ترافیک ارگانیک آن کمک می‌کنند. در واقع سئو یک استراتژی تخصصی است که به کسب و کارها فرصت می‌دهد تا به پرسش‌های کاربران پیرامون تجارت خود پاسخ دهند.

در کل 3 نوع سئو وجود دارد که یک استراتژیست باید روی هر یک از آن‌ها تمرکز کند:

  • سئو داخلی (on-page SEO): این نوع بهینه سازی بیشتر روی محتوای داخل سایت متمرکز است و به رتبه بندی بهتر در کلمات کلیدی مختلف کمک می‌کند.
  • سئو خارجی (off-page SEO): دومین بخش استراتژی در سئو نوع خارجی آن است. این بخش نیز روی لینک‌هایی که از خارج وبسایت به آن هدایت می‌شوند، تمرکز می‌نماید. تعداد بک لینک‌هایی که وبسایت شما از یک سایت خارجی معتبر دریافت می‌کند، اعتبار وبسایت شما را افزایش می‌دهد.
  • سئو فنی ( technical SEO): این بخش نیز بیشتر به ساختار بک اند و کدهای وبسایت می‌پردازد. گوگل به اندازه محتوا به تنظیمات فنی سایت اهمیت می‌دهد، بنابراین باید روی این بخش به صورت جدی کار کرد.

به یاد داشته باشید که هر کسب و کاری اهداف متمایزی دارد، از این رو علم سئو می‌تواند حوزه کاری شما را بررسی کند، مشخص کند که در حوزه شما مخاطبان به چه چیزهایی اهمیت می‌دهند و یک استراتژی سئو برای ارائه آن چه مخاطبین نیاز دارند، ایجاد کند.

در ادامه برخی از مراحلی که برای موفقیت در استراتژی باید طی کرد را بررسی می‌کنیم:

سئو با استراتژی برای محتوا

  1. لیستی از موضوعات را گردآوری کنید.
  2. بر اساس موضوعات مدنظر، لیستی از کلمات کلیدی دم بلند (long tail) تهیه کنید.
  3. برای هر موضوع یک صفحه ایجاد کنید.
  4. یک وبلاگ بسازید.
  5. یک برنامه بلاگ نویسی ثابت ایجاد کنید.
  6. یک برنامه برای لینک سازی خلق کنید.
  7. پیش از بارگذاری فایل‌های تصویری در سایت، آن‌ها را فشرده کنید.
  8. روش‌ها و اخبار به روز سئو را دنبال کنید.
  9. موفقیت محتوای خود را بسنجید.
  1. لیستی از موضوعات را گردآوری کنید.

کلمات کلیدی همواره قلب سئو هستند اما برای رشد ارگانیک سایت در اولین مرحله قرار ندارند، چرا که اولین مرحله تهیه لیستی از موضوعاتی است که می‌خواهید راجع به آن‌ها مطلب بنویسید.

برای شروع می‌توانید لیستی از 10 کلمه مرتبط با خدمات و محصولات خود تهیه کنید. برای تحقیق دقیق‌تر و همچنین یافتن حجم جستجوی هر کلمه می‌توانید از ابزارهای مختلف سئو مانندGoogle’s Keyword Tool Ahrefs ، SEMRush  و GrowthBar  استفاده کنید.

با این روش، شما موضوعات خود را با کلمات کلیدی کوتاه محبوب کاربران مرتبط می‌سازید، اما پست‌های وبلاگ را به این کلمات کلیدی اختصاص نمی‌دهید.

فرض کنید که یک کسب و کار مربوط به استخرهای شنا در حال تلاش است تا در کلمه استخرهای فایبرگلاس رتبه خوبی کسب کند. این کلمه ماهیانه 110000 بار جستجو می‌شود. این کیورد کوتاه می‌تواند موضوع اصلی ایجاد محتوا را نمایش دهد، اما تجارت نیازمند شناسایی کلمات کلیدی بیشتری است تا در مقاله از آن‌ها استفاده کند. مثلا انتخاب هزینه استخرهای فایبرگلاس یا قیمت استخرهای فایبرگلاس می‌تواند برای این کسب و کار گزینه مناسبی باشد.

با استفاده از دو پارامتر حجم جستجو و میزان رقابت باید لیستی از 10 الی 15 کلمه کلیدی دم کوتاه مربوط به کسب و کار خود را پیدا کنید که توسط مخاطبین هدف شما سرچ می‌شود. در ادامه باید این لیست را بر اساس حجم جستجو مرتب کنید.

هر یک از کلمات کلیدی شناسایی شده هدف اصلی شما خواهند بود و پشتوانه اصلی کلمات دم بلندی هستند که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

  1. بر اساس موضوعات مدنظر، لیستی از کلمات کلیدی دم بلند (long tail) تهیه کنید.

در این مرحله از استراتژی سئو نوبت به انتخاب کلمات کلیدی دم بلند می‌رسد. برای هر کلمه هدف می‌توانید از ابزارهای مورد علاقه خود استفاده کنید و حدود 5 تا 10 کلمه دم بلند مرتبط نیز پیدا کنید. این کلمات باید ارتباط تنگاتنگی با کلمه کلیدی هدف که در بخش قبل یافتیم، داشته باشند.

به طور مثال ما به طور مرتب محتوایی درباره سئو ایجاد می‌کنیم، با این وجود کسب رتبه خوب در گوگل در چنین کلمه پر محتوایی می‌تواند بسیار سخت باشد. بنابراین ما سعی می‌کنیم در ارتباط با کلمه کلیدی مدنظر خود صفحاتی زیادی برای رتبه گرفتن در گوگل ایجاد کنیم. ما محتواهایی درباره تحقیق کلمات کلیدی، بهینه سازی تصویر برای موتورهای جستجو و نحوه ایجاد استراتژی در سئو که در حال خواندن آن هستید و بسیاری از مطالب مرتبط دیگر با سئو ایجاد کرده‌ایم.

این امر به مشاغل کمک می‌کند تا نظر افرادی که علاقمندی‌ها و نگرانی‌های متفاوتی دارند، جذب کنند و در نهایت ورودی بیشتری با توجه به ارائه آنچه کاربران نیاز دارند، کسب کنند.

اکنون باید از کلمات کلیدی انتخابی برای ایجاد پست‌ها وبلاگ یا صفحات مختلف استفاده کنید. تمامی کلمات کلیدی دم بلند که پیدا کردید، در یک موضوع هدف دسته بندی می‌شوند. طبق الگوریتم‌های موتورهای جستجو این کلمات کلیدی شانس شما را برای رتبه گرفتن و نمایش به کاربر افزایش می‌دهند.

هرچه محتوای شما خاص‌تر باشد، نیازهای مخاطبان شما بهتر پاسخ داده می‌شود و احتمال اینکه بازدید کاربر را به نتیجه تبدیل کند، بیشتر است. به این ترتیب است که گوگل در وب سایت‌هایی که خزش می‌کند، صفحاتی که به بررسی یک موضوع کلی می‌پردازند را به عنوان بهترین پاسخ به پرسش افراد می‌شناسد و رتبه بالاتری به آن خواهد داد.

  1. برای هر موضوع یک صفحه ایجاد کنید.

زمانی که صحبت از وب سایت‌ها و رتبه بندی در موتورهای جستجو می شود، تلاش برای رتبه بندی یک صفحه تنها برای تعداد انگشت شماری از کلمات کلیدی تقریبا غیرممکن است.

در این مرحله از استراتژی سئو برای موضوعات هدفی که بدست آوردید، صفحه یا پست ایجاد کنید تا یک دید کلی از کلمات کلیدی دم بلند که در مرحله دوم بدست آوردیم، ارائه دهند. این صفحات ستون عموما می‌توانند یک جدول محتوا باشند، که در آن شرح موضوع اصلی را ارائه می‌دهند و خوانندگان را در مورد موضوعات فرعی که در پست‌های دیگر توضیح می‌دهید، با خبر کنند.

در نهایت، تعداد موضوعاتی که برای آنها صفحات ستون ایجاد می‌کنید باید با نیازهای تجاری شما مطابقت داشته باشند، مانند تعداد محصولات و پیشنهاداتی که دارید. این امر باعث می‌شود خریداران و مشتریان شما بدون توجه به کلمات کلیدی مورد نظرتان، شما را در موتورهای جستجو پیدا کنند.

برای هر موضوع یک صفحه ایجاد کنید
برای هر موضوع یک صفحه ایجاد کنید
  1. یک وبلاگ بسازید.

در قدم بعدی استراتژی سئو به ساخت وبلاگ می‌رسیم. وبلاگ نویسی می‌تواند یک راه شگفت انگیز در روند ایجاد استراتژی در سئو باشد، چرا که به رتبه بندی بهتر کلمات کلیدی و همچنین جذب کاربران کمک خواهد کرد. به هر حال هر پستی در یک وبسایت جدید می‌تواند راهی برای رتبه بندی در نتایج جستجو باشد. اگر کسب و کار شما در حال حاضر وبلاگی ندارد، ساخت آن را در استراتژی خود قرار دهید.

هنگام نوشتن هر پست وبلاگ و توسعه دسته بندی‌های خود، باید سه کار را انجام دهید:

  1. کلمات کلیدی دم بلند خود را بیش از 3 یا 4 بار در متن تکرار نکنید. گوگل مانند قبل کلمات کلیدی دقیق را مدنظر قرار نمی‌دهد. در واقع استفاده زیاد از کلمات کلیدی می‌تواند خط قرمز گوگل باشد، چرا که نشان می‌دهد شما فقط برای کسب رتبه این کلمات را وارد متن کرده‌اید. بنابراین با جریمه‌های سنگینی مواجه خواهید شد.
  2. همیشه به صفحه ستونی که برای موضوعات خود ایجاد کرده‌اید، لینک دهید. شما می‌توانید این کار را با برچسب در سیستم مدیریت محتوایا با انکر تکست در متن مقاله انجام دهید.
  3. پس از انتشار پست وبلاگ، آن را به صفحه ستون لینک دهی کنید. با این کار گوگل تشخیص می‌دهد که بین کلمات دم بلند و موضوع اصلی شما ارتباط موضوعی برقرار است.
  1. یک برنامه بلاگ نویسی ثابت ایجاد کنید.

هر پست وبلاگ لزوما نباید به یک دسته بندی تعلق داشته باشد. نوشتن محتواهای جانبی برای کسب ارزش توسط الگوریتم‌های گوگل بسیار مهم است.

با این وجود، حداقل هفته‌ای یکبار وبلاگ نویسی را در استراتژی سئو خود قرار دهید. به یاد داشته باشید که شما در درجه اول برای مخاطبان خود وبلاگ نویسی می‌کنید نه برای موتورهای جستجو، بنابراین بازار هدف خود را به دقت مطالعه کرده و درباره مواردی که کاربران به آن علاقه دارند، بنویسید.

ممکن است ایجاد یک استراتژی محتوا برای حفظ ثبات و تمرکز بر اهداف شما مفید باشد.

  1. یک برنامه برای لینک سازی خلق کنید.

تولید محتوای خوشه‌ای، یکی از راه‌های پیشرفت در بازاریابی محتوا مح

یک برنامه برای لینک سازی خلق کنید
یک برنامه برای لینک سازی خلق کنید

سوب می‌شود، اما این روش تنها راهکار برای کسب موفقیت نیست.

در حالی که پنج مرحله اول ما به سئو داخل صفحه اختصاص داشت، لینک‌سازی هدف اصلی سئو خارج از صفحه است. لینک‌سازی یا لینک بیلدینگ فرایند جذب لینک‌های ورودی (بک لینک) به وب سایت شما از منابع دیگر در سطح اینترنت است. به عنوان یک قاعده کلی، سایت‌هایی با اعتبار بیشتر که به محتوای شما لینک می‌دهند، تاثیر قابل توجهی بر رتبه بندی شما خواهند داشت.

زمانی را اختصاص دهید تا بتوانید لینکهای ورودی بیشتری جذب کنید. شاید بخواهید لینک‌های یک وبسایت را با یکدیگر به اشتراک بگذارید، یا چند پست وبلاگ بنویسید و آنها را در رسانه‌های اجتماعی مختلف به اشتراک بگذارید. همچنین می‌توانید به وبلاگ‌های دیگر سر بزنید و فرصت‌های وبلاگ نویسی مهمان را تجربه کنید و از طریق آن‌ها به وب سایت خود لینک دهید.

  1. پیش از بارگذاری فایل‌های تصویری در سایت، آن‌ها را فشرده کنید.

هفتمین مرحله از استراتژی سئو شاید کوچک به نظر برسد، اما بخش بسیار مهمی است، به خصوص اگر روی سئو موبایل حساب ویژه‌ای باز کرده باشید.

همانطور که وبلاگ یا وب سایت شما رشد می‌کند، بدون شک تصاویر، فیلم‌ها و رسانه‌های مرتبط بیشتری برای پشتیبانی از محتوای سایت خود نیاز خواهید داشت. این محتوای بصری به حفظ توجه بازدیدکنندگان کمک می‌کنند، اما بسیاری از افراد فراموش می‌کنند که سایز این عکس‌ها چقدر می‌تواند بزرگ باشد. از آنجا که سرعت صفحه فاکتور اصلی رتبه بندی است، مهم است که بر حجم فایل‌های رسانه‌ای که در سایت خود بارگذاری می‌کنید نظارت کنید.

هرچه حجم فایل بزرگ‌تر باشد، مرورگر اینترنتی برای بارگذاری وب سایت شما کار سخت‌تری خواهد داشت. بارگذاری این تصاویر برای مرورگرهای تلفن همراه از آن هم دشوارتر است، زیرا پهنای باند دستگاه‌های آنها به میزان قابل توجهی کمتر می‌باشد. بنابراین، هرچه حجم فایل کوچکتر باشد، وب سایت شما سریع‌تر بارگیری می‌شود. اما چگونه باید تصاویر را فشرده کرد و همچنان کیفیت را حفظ نمود؟

یک پیشنهاد خوب این است که قبل از بارگذاری تصاویر، فیلم ها و GIF ها، از ابزارهای فشرده سازی برای کاهش اندازه فایل‌ها استفاده کنید. سایت هایی مانند TinyPNG تصاویر را فشرده می‌کنند، این در حالی است که Squoosh Google می‌تواند فایل‌های تصویری را به اندازه‌های میکروسکوپی کوچک کند. با این وجود، برای فشرده سازی رسانه خود، نگهداری فایل‌ها در محدوده کیلوبایت یک قانون کلی خوب است.

  1. روش‌ها و اخبار به روز سئو را دنبال کنید.

همانند بازاریابی، چشم انداز موتورهای جستجو همواره در حال تغییر و تحول است. اطلاع از بهترین روش‌ها و جدیدترین تغییرات در زمینه سئو بسیار مهم است و می‌تواند در استراتژی سئو موثر باشد.

اگر شما نیز می‌خواهید از جدیدترین اخبار آگاه شوید و از بهترین استراتژی در سئو استفاده کنید، منابع زیر را به شما پیشنهاد می‌دهم:

  • Moz
  • SEOBook
  • Search Engine Roundtable
  • Search Engine Land
  • Diggity Marketing
  • This Blog!
  1. موفقیت محتوای خود را بسنجید.

سئو یک امر زمانبر است، به همین دلیل یافتن یک راه برای این که پی ببرید استراتژی سئو شما درست است یا نه، بسیار مهم خواهد بود. باید بتوانید معیارهای خود را بسنجید و درک درستی از موفقیت داشته باشید. همچنین باید زمینه‌هایی را برای بهبود در وضعیت فعلی نیز پیدا کنید.

می توانید با استفاده از ابزار تجزیه و تحلیل وب مورد علاقه خود بر ترافیک ارگانیک نظارت کنید یا حتی داشبورد خود را با استفاده از Excel یا Google Sheets ایجاد کنید. همچنین، ردیابی صفحات ایندکس شده، نرخ تبدیل، ROI و رتبه بندی شما در نتایج جستجو می‌تواند به شما در تشخیص موفقیت و همچنین شناسایی زمینه‌هایی برای بهبود کمک کند.

تجزیه و تحلیل سئو – آنالیز سئو – سئو با استراتژی
تجزیه و تحلیل سئو – آنالیز سئو – سئو با استراتژی

فرایند سئو

هنگامی که برنامه سئو با استراتژی خود را ایجاد کردید، باید روشی را برای ادامه بهینه سازی کلمات کلیدی جدید و تکامل هدف جستجو ایجاد کنید.

در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید انجام دهید:

  1. محتوای خود را به روز رسانی کنید

هر ماه زمانی را برای به روزرسانی پست‌های وبلاگ قدیمی با اطلاعات جدید و به روز اختصاص دهید تا رتبه بندی در نتایج جستجو ادامه پیدا کند. همچنین در این زمان می‌توانید از شیوه‌های دیگری برای بهبود سئو مانند قرار دادن آلت عکس استفاده کنید.

  1. به دنبال تغییر کلمات کلیدی و هدف جستجوی جدید باشید

پس از چند ماه، نحوه رتبه بندی پست‌های وبلاگ خود و رتبه بندی آن‌ها برای کلمات کلیدی را پیگیری کنید. این می‌تواند به شما در تنظیم زیرعنوان و کپی برای استفاده از هدف جستجوی جدید که ممکن است مخاطبان به آن علاقه مند باشند، کمک کند.

  1. ارزش محتوای قدیمی خود را اضافه کنید

گاهی اوقات متوجه می‌شوید که یک پست کاملا قدیمی است. در این سناریو، شما باید فراتر از میانگین به روزرسانی سئو بروید و آن را به کلی عوض کنید. شما می‌توانید این کار را با به روز رسانی اطلاعات و آمار قدیمی، افزودن بخش‌های جدید برای درک بیشتر و افزودن نقل قول‌ها یا داده‌های اصلی برای ارجاع ترافیک بیشتر به پست انجام دهید.

  1. یک برنامه محتوای ماهانه ایجاد کنید

برای پیگیری استراتژی سئو خود، ایجاد و اصلاح برنامه محتوا ماهانه می‌تواند مفید باشد. می‌توانید آن را در یک صفحه گسترده قرار دهید و تیم‌های شما می‌توانند متناسب با آن اقدامات لازم را انجام دهند.

لیست زیر نمونه‌ای از برنامه محتوای ماهانه محتوا است که مراحل بالا را مدنظر قرار می‌دهد:

برنامه ماهانه سئو

  • زمانی را به تحقیقات کلمات کلیدی مرتبط با تجارت خود اختصاص دهید.
  • ایده های پست وبلاگ را که از کلمات کلیدی مناسب بهره می‌برند، فهرست بندی کنید.
  • پست‌های وبلاگ را که می‌توان به روز یا تجدید کرد، شناسایی کنید.
  • سایر فرصت های سئو، مانند تعطیلات را شناسایی کنید.
  • ایده‌های محتوا را در گزارش Insights Search فهرست کنید.
  • محتوا را به تیم خود اختصاص دهید.
  • هر ماه میزان پیشرفت خود را پیگیری کنید.

با داشتن یک برنامه سئو ماهانه مانند برنامه بالا، به علاوه یک ابزار ردیابی مانند یک گزارش Insights Search، می‌توانید یک استراتژی سئو کارآمد بسازید و اجرا کنید. همچنین می‌توانید موضوعات کم‌تر دیده شده را برای بحث و بررسی در مورد تجارت خود شناسایی کرده و از آن‌ها نیز استفاده کنید.

برنامه ماهانه سئو
برنامه ماهانه سئو

یک استراتژی سئو ایجاد کنید که اهداف تجاری شما را پشتیبانی کند

رتبه بندی در کلمات پر جستجو می‌تواند سخت باشد. با وجود این که تولید محتوا پیرامون کلمات پر بازدید جذاب است، اما برای یک برنامه‌ریزی سئو با استراتژی قوی مناسب نیست. چون که نمی‌تواند شما را به اهداف تجاری‌تان برساند. به جای تمرکز روی کلمات پر بازدید می‌توانید از یک استراتژی مناسب مانند کار روی کلمات دم بلند استفاده کنید که اهداف شما را تحقق ببخشد.

 

مبنع:

 

https://blog.hubspot.com/marketing/seo-strategy

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *