صفحه ساز وردپرس چیست؟

صفحه ساز وردپرس چیست؟


زمان سرمایه گذاری روی خود : 7 دقیقه
5/5 - (5 امتیاز)

صفحه سازها افزونه هایی هستند که به کاربران وردپرس این امکان را می دهند که بدون نیاز به نوشتن حتی یک خط کد، صفحات وب سایت خودشان را ایجاد، ویرایش و سفارشی سازی نمایند.

جهت سفارشی کردن طرح بندی صفحه، پلاگین های صفحه ساز، رابط ویرایشگر جدیدی را به وب سایت وردپرسی شما اضافه می کنند تا صفحه شما سریع تر، آسان تر و انعطاف پذیرتر به نظر برسد. طراحی صفحه ساز ها به گونه ای است استفاده از آنها آسان بوده و قابلیت ویرایش قالب ها، طرح بندی و طراحی عناصر، به طور از پیش طراحی شده ای وجود دارد. از همه مهمتر اینکه طراحان وب سایت قادر خواهند بود تا در هنگام ویرایش و طراحی صفحه، پیش نمایش صحیحی از آن را مشاهده کنند.

صفحه ساز چیست؟
صفحه ساز چیست؟

صفحه ساز در وردپرس چیست؟

آیا می دانید که چرا باید از پلاگین صفحه ساز برای وردپرس استفاده کرد؟ بسیاری از مبتدیان طراحی وب سایت، در اوایل طراحی، جهت طرح‌بندی و سفارشی سازی صفحات وردپرس با مشکل مواجه هستند. بیشتر کاربرانی که از Weebly یا Wix به WordPress تغییر کاربری می‌دهند؛ ترجیح می دهند تا از CMS هایی که به راحتی درگ اند دراپ می شوند؛ استفاده کنند.

از آن جایی که بیشتر تم های پریمیوم وردپرس متکی به طرح بندی صفحه هستند؛ اگر با کدنویسی آشنایی نداشته باشید؛ سفارشی سازی امری دشوار خواهد بود. مثلا اگر قصدتان این باشد که صفحه‌ای با طرح‌بندی متفاوتی نسبت به حالت عادی داشته باشید (مثل لندینگ پیج)؛ این کار بدون استفاده از صفحه‌ساز های درگ اند دراپی کار سختی خواهد بود.

خوشبختانه، تعداد زیادی افزونه صفحه ساز درگ اند دراپی برای وردپرس وجود دارد تا شما بتوانید بدون نوشتن حتی یک خط کد، طرح هایی کاملاً سفارشی داشته باشید. بیشتر توسعه دهندگان صفحه سازها، طرح های متنوع و از پیش ساخته شده ای را با کیفیت بالا و برای طیف وسیعی از پروژه‌ها و اهداف ارائه می‌کنند. در نتیجه طراحان وب سایت، تم های زیادی را برای ساختن صفحات وب سایت های گرافیکی و عکاسی، دفاتر آژانس املاک، دفاتر پزشکی، نمایندگی های خودرو، تجارت الکترونیک و … در اختیار خواهند داشت.

 

بهترین افزونه های صفحه ساز برای وردپرس چیست؟

برای کسب موفقیت، باید به دنبال یک صفحه ساز وردپرس با رابط کاربری مناسب، کاربر پسند و قالب های طراحی شده ی حرفه ای باشید. توجه کنید که هر افزونه، متشکل از تعدادی گزینه منحصر به فرد است.

پلاگین های صفحه ساز وردپرس متنوعی در بازار وجود دارد. ما در این نوشته تصمیم گرفتیم با مقایسه و رتبه بندی برترین سازندگان و توسعه دهندگان صفحات وردپرس، به شما در انتخاب مناسب ترین تم کمک کنیم.

ما هر صفحه ساز را بر اساس سه معیار سهولت استفاده، انعطاف پذیری و طراحی زیبا مورد سنجش قرار دادیم و در نهایت متوجه شدیم که SeedProd، Beaver Builder و Divi 3 بهترین ها هستند.

SeedProd

SeedProd یک افزونه ی سازنده لندینگ پیج وردپرس است. این صفحه ساز، از نظر سرعت و سهولت استفاده، از بهترین صفحه ساز های وردپرس موجود در بازار است.

SeedProd
SeedProd

Beaver Builder بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس!

Beaver Builder نیز یکی دیگر از محبوب ترین افزونه های صفحه ساز است. کافیست درگ اند دراپ نمایید تا بتوانید آن را نصب، با رابط کاربری آن آشنا شده و کار کنید.

Beaver Builder بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس!
Beaver Builder بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس!

Divi Builder افزونه صفحه ساز وردپرس درگ اند دراپی

Divi یک افزونه درگ اند دراپی صفحه ساز وردپرس است. استفاده از آن آسان و حاوی بیش از 20 نوع طرح و قالب برای انواع مختلف وب سایت است.

Divi Builder افزونه صفحه ساز وردپرس درگ اند دراپی
Divi Builder افزونه صفحه ساز وردپرس درگ اند دراپی

Visual Composer و Elementor Pro نیز برای کاربران صفحه وردپرس جایگزین های بسیار مناسبی خواهند بود.

Visual Composer Website Builder

Visual Composer Website Builder نیز یک پلاگین ساده ی درگ اند دراپی و همراه با قالب های حرفه ای است. به جز SeedProd، ویژوال کامپوزر تنها افزونه ای است که به کاربران امکان می دهد تا لندینگ پیج خود را از تمام جنبه ها، ویرایش کنند.

Visual Composer Website Builder
Visual Composer Website Builder

Elementor

Elementor Pro یک پلاگین لایو یا زنده است.زنده بودن صفحه به این معنی است که شما می توانید تغییرات اعمال شده از جانب خود را به صورت زنده و در حین ایجاد، مشاهده کنید. در نتیجه ایجاد و انتخاب تعداد ستون ها برای هر بخش آسان خواهد بود.

Elementor
Elementor

اگر به صفحه ساز نیاز داشتم؛ از ویرایشگر بلوک استفاده کنم؟

وردپرس به طور پیش فرض، یک ویرایشگر بلوکی را دارد که از کشیدن، رها کردن و مسدود کردن عناصر محتوا، برای ایجاد صفحات و پست‌ها استفاده می‌کند. این پیش فرض تقریبا مشابه افزونه های صفحات وردپرسی ای است که در بالا به آن ها اشاره کردیم.

بلوک های گوتنبرگ بیشترین استفاده را دارند

به طور قطع این بلوک ها مزایای زیادی نسبت به ویرایشگر های کلاسیک دارند. اما سوالی که مطرح می شود این است که وقتی این بلوک ها فاقد آپشن های زیادی هستند؛ چه طور با صفحه سازهای برتر مقایسه می شوند؟

از محدودیت های این بلوک ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: شما میتوانید از درگ اند دراپ برای جابجایی بلوک‌ها استفاده کنید؛ اما در عین حال نمی توانید اندازه آنها را تنظیم کنید، بلوک‌ها را به بلوک‌های دیگر انتقال دهید و یا با استفاده از ستون‌ها و ردیف‌ها، طرح‌بندی‌های پیچیده ای را ایجاد کنید.

ویرایشگر بلوک به خوبی با هدف شما سازگار است اما این امکان را به کاربر نمی دهد که سبک یا تنظیمات تم را تغییر دهند. در هنگام ویرایش نیز، پیش‌نمایشی از ظاهر صفحه ارائه نمی‌شود.

با توجه به محدودیت های بالا، می توانید از افزونه ای مانند CSS Hero برای صفحه سازی استفاده کنید.

بلوک های گوتنبرگ بیشترین استفاده را دارند
بلوک های گوتنبرگ بیشترین استفاده را دارند

آیا صفحه سازها معایبی دارند؟

باید قبل از انتخاب یک افزونه، نسبت به بروز برخی مشکلات احتمالی آشنا باشید. مهم ترین مشکل این است که برخی از صفحه سازها، زمان بارگذاری یک وب سایت را افزایش می دهند. علت آن هم واضح است. این افزونه ها نیاز به بارگذاری کدهای CSS و JS دارند. در نتیجه زمان بارگذاری آهسته، می تواند منجر به تجربه کاربری ضعیف، افزایش نرخ پرش و آسیب رساندن به رتبه وب سایت در گوگل شود.

 

چگونه سرعت بر وب سایت شما تاثیر می گذارد؟ 

دومین مشکل این است که ممکن است برخی از صفحه سازها با برخی از تم ها خوب کار نکنند یا با سایر افزونه ها تداخل داشته باشند. بنابراین، قبل از انتخاب این افزونه ها کمی تحقیق کنید تا مطمئن شوید که هیچ مشکلی با سایر افزونه‌های شما بوجود نخواهد آمد.

مشکل احتمالی دیگر این است که اگر به روز رسانی افزونه با مشکل مواجه شد؛ احتمال وجود مشکلات امنیتی دور از ذهن نیست. توجه کنید که یک پلاگین صفحه ساز معتبری خریداری کنید تا به طور مرتب پشتیبانی و به روز شود. برخی اوقات نیز ممکن است، پلاگین صفحه ساز توسط توسعه دهنده آن رها شود و شما بدون پشتیبانی باقی بمانید. در نتیجه توصیه می شود؛

نسخه پریمیومی را که به طور مداوم به روز می شود؛ خریداری کنید.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد تا در مورد صفحه سازهای وردپرس، اطلاعات  خوبی را کسب کرده باشید. شما می توانید در وب سایت سئورب، مقالات مرتبطی را درباره نکات، ترفندها و فوت و فن های وردپرس مشاهده کنید. اگر این مقاله را دوست داشتید، لطفاً ما را در وب سایت سئورب و در اینستاگرام حمایت کنید.

چگونه سرعت بر وب سایت شما تاثیر می گذارد؟ 
چگونه سرعت بر وب سایت شما تاثیر می گذارد؟

منبع:

https://www.wpbeginner.com/glossary/page-builder/

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *