47 پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس

47 پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس


فهرست محتویات

زمان سرمایه گذاری روی خود : 25 دقیقه
5/5 - (2 امتیاز)

آیا به یک لیست از افزونه های مخصوص سرعت برای وردپرس نیاز دارید؟

لیست زیر حاصل ساعت ها تلاش من برای نوشتن و به روزرسانی یک لیست شامل پلاگین هایی است که برای سایت ورد پرس شما ضروری هستند. همچنین لیست زیر شامل پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس است که میزان استفاده از CPU را کاهش می دهد و عناصر خاصی مانند JS، CSS و فونت های سایت شما را بهینه خواهد کرد.

چند نکته پیش از آغاز بررسی پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس

به تازگی لیست زیر را به روز رسانی کرده ام تا آخرین افزونه ها، پلاگین ها و به روز رسانی ها را نیز به آن اضافه کنم. به عنوان مثال افزونه WP Rocket به دلایل بسیاری از LSC و FlyingPress عقب افتاده است. همچنین افزونه NitroPack در لیست زیر در رتبه های پایین قرار دارد. به این دلیل که مشخص شده است که این افزونه در امتیازهای خود تقلب می کند. به علاوه دیگر افزونه هایی که در پایین لیست قرار دارند، پلاگین های رایگانی هستند که مدت زیادی است که به روزرسانی نشده اند و به همین دلیل در لیست من در رتبه های پایین تری قرار دارند. همچنین در لیست زیر پلاگین هایی مانند FlyingPress، Cloudflare و افزونه هایی قرار دارند که به احتمال زیاد تا به حال نام آن ها را نشنیده اید. در نهایت امیدوارم لیست من بتواند در بهینه سازی سایت، به شما کمک کند.

نکته مهم درباره پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس

مطمئنا شما به تمام پلاگین های بهینه سازی سرعت وردپرس که در ادامه به آن ها اشاره خواهد شد، نیازی نخواهید داشت. زیرا بسیاری از این افزونه ها ویژگی های مشترک بسیار زیادی دارند. همچنین پلاگین هایی مانند Perfmatters، افزونه های هستند که خودشان چندین ویژگی مختلف داخلی دارند. نکته دیگر این است که شما می توانید بعضی از نیازهای خود را تنها با اضافه کردن یک کد به سایت رفع کنید. شما می توانید با توجه به نیاز وب سایت خود و برای رفع مشکلاتی که ممکن است در آن رخ دهد، افزونه خاصی را از بین موارد زیر، انتخاب و از آن در وب سایت خود استفاده کنید. برای آن که بتوانید نیازهای سایت خود را بهتر و دقیق تر بیابید، می توانید از ابزارهایی مانند PageSpeed Insights + GTmetrix Waterfall و چارت ها و نمودارهای آن ها استفاده کنید.

پلاگیندسته بندیرتبهقیمت
FlyingPressCacheN/APaid
LiteSpeed CacheCache4.8/5Free
PerfmattersMultiple CategoriesN/APaid
WP RocketCache4.8/5Paid
CloudflareCDN3.6/5Paid
Super Page Cache for CloudflareCDN4.9/5Free
WP-OptimizeDatabase4.8/5Free
FlyingProxyCDN5/5Paid
Flying PagesResource Hints5/5Free
Flying ScriptsDelay JavaScript5/5Free
Flying AnalyticsAnalytics5/5Free
OptimoleImage4.8/5Freemium
ShortPixelImage4.5/5Freemium
ShortPixel Adaptive ImagesImage4.9/5Freemium
WebP Converter for MediaImage4.9/5Free
WP YouTube LyteVideo4.8/5Free
OMGFFont4.6/5Free
WP Foft LoaderFontN/AFreemium
Swap Google Fonts DisplayFont4.4/5Free
Asset CleanUpCSS/JS4.9/5Freemium
AutoptimizeCSS/JS4.7/5Free
Async JavaScriptCSS/JS4.6/5Free
Pre* Party Resource HintsResource Hints5/5Free
BunnyCDNCDN4.7/5Paid
WP CrontrolCron Job4.9/5Free
UnbloaterBloat Removal5/5Free
DebloatBloat Removal5/5Free
Disable WooCommerce BloatBloat Removal5/5Free
Heartbeat ControlBloat Removal4.2/5Free
Disable XML-RPCBloat Removal4.7/5Free
Widget DisableBloat Removal5/5Free
Limit Login AttemptsSecurity4.9/5Free
WPS Hide LoginSecurity4.9/5Free
Redis Object CacheCache4.7/5Free
Swift PerformanceCache3.7/5Freemium
BreezeCache3.8/5Free
W3 Total CacheCache4.4/5Freemium
SiteGround OptimizerCache4.4/5Free
Toolkit For ElementorCacheN/APaid
NitroPackCacheN/APaid
Blackhole For Bad BotsBlock Bots4.9/5Free
Simple Local AvatarsComments4.7/5Free
Disqus Conditional LoadComments4.6/5Free
Preload Featured ImagesLCP5/5Free
AMP For WPAMP4.4/5Free
Query MonitorDiagnostic4.9/5Free
WP Server Health StatsDiagnostic4.8/5Free
WP Hosting BenchmarkDiagnostic5/5Free
WP HealthcheckDiagnostic5/5Free
WP Hosting Performance CheckDiagnostic4.5/5Free
  1. . FlyingPress

با این که در ابتدا فکر می کردم که این افزونه کار خاصی انجام نخواهد داد؛ اما پس از مرور وب سایت خودم بلافاصله متوجه تفاوت های به وجود آمده پس از نصب این پلاگین شدم. البته امتیازهای عملکردی و بهینه سازی سایت من در مقایسه با افزونه  WP Rocket تغییر چندانی نکرد؛ اما جست و جو و سرعت گشت و گذار واقعی در وب سایت من به شکل چشمگیری افزایش یافته بود. بزرگترین عیب این افزونه بهینه سازی سرعت وردپرس قیمت آن است؛ اما همچنین می توان گفت این پلاگین در بلند مدت ارزان تر از افزونه WP Rocket است. باید اشاره کرد که در FlyingPress برخلاف افزونه LiteSpeed Cache می توانید بدون توجه به هاست از پلاگین استفاده کنید.

پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس FlyingPress
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس FlyingPress
  1. LiteSpeed Cache 

 

این افزونه را می توان بدون شک سریع ترین و همچنین بهترین افزونه بهینه سازی سرعت وردپرس در حال حاضر دانست. لایت اسپید (LiteSpeed) با داشتن حافظه پنهان، یکی از مناسب ترین پلاگین ها برای رسیدگی به مسائل و مشکلات وب سایت شما است. این افزونه را می توانید بر روی هاست های گوناگون استفاده کنید. البته برای آن که بتوانید از ویژگی های به خصوص لایت اسپید استفاده کنید به هاست litespeed نیاز خواهید داشت. (پیشنهاد من به شما استفاده از NameHero است.) برای دسترسی و استفاده از ویژگی های به خصوص این افزونه می توانید به صفحه این پلاگین مراجعه کنید. این پلاگین همچنین می تواند با QUIC.cloud CDN که از HTTP / 3 استفاده می کند، ادغام شود. این یکی از تنظیماتی است که در هاست LiteSpeed به شکل کاملا رایگان ارائه شده است. برای داشتن یک وب سایت با سرعت بالا کافی است، سه افزونه LiteSpeed servers، LiteSpeed Cache و QUIC را در وب سایت خود نصب و فعال کنید.

LiteSpeed Cache 47 پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس
LiteSpeed Cache 47 پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس
  1. WP Rocket

با این افزونه می توانید تقریبا تمام ویژگی های مورد نیاز سایت خود را به صورت یک جا داشته باشید. پلاگین بهینه سازی WP Rocket در صدر لیست من قرار داشت؛ اما من به مرور زمان آن را به رتبه 3 لیست خود انتقال دادم. یکی از دلایل این کار من این است که می توان گفت این افزونه به نسبت دو افزونه قبلی ضعیف تر است. مسئله دیگر این است که این افزونه دیگر بر خلاف گذشته هیچ کد تخفیفی در هنگام تمدید اشتراک ارائه نمی دهد. همچنین جاوا اسکریپت در آن به شکل خودکار به تاخیر می افتد بدون آن که گزینه ای برای اضافه کردن دستی آن به افزونه WP Rocket وجود داشته باشد. البته این افزونه هنوز یک پلاگین خوب و به درد بخور است اما به نظر من امروزه جایگزین های بهتری برای آن وجود دارند.

wp-rocket
wp-rocket
  1. Cloudflare

با استفاده و راه اندازی APO در Cloudflare پیشرفت زیادی در LCP، TTFB و سایر معیارهای سایت شما ایجاد خواهد شد. تجربه من در استفاده از APO در تست عملکرد نتایجی بسیار مناسب و عالی به همراه داشت. درست است که این پلاگین بهینه سازی وردپرس، بررسی ها و نظرهای بسیار خوبی از کاربرانش دریافت نکرده است؛ اما با اطمینان می توان گفت که این پلاگین به خوبی و کامل کار میکند. هزینه استفاده از APO در Cloudflare  5 دلار در ماه است. البته این امکان در Cloudflare Pro به شکل رایگان در دسترس کاربران قرار میگیرد.

Cloudflare
Cloudflare
  1. WP Cloudflare Super Page Cache

با استفاده از پلاگین Cloudflare می توانید با کش کردن صفحات HTML به جای کش کردن فایل های استاتیک، سرعت سایت خود را افزایش دهید. این افزونه این امکان را به شما می دهد تا برخی از صفحات وب، جلسات، درخواست های ajax و غیره را از حافظه پنهان وب سایت خود حذف کنید. شما میتوانید این اسناد و کاربردهای آن را به وسیله افزونه WP Rocket مشاهده و بررسی کنید.

WP Cloudflare Super Page Cache
WP Cloudflare Super Page Cache
  1. پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Perfmatters

اساس کار افزونه بهینه سازی سرعت وردپرس Perfmatters مراقبت از 10 درصد از کارهایی است که توسط افزون های دیگر به آن توجهی نمی شود. این برنامه توسط گروه Kinsta ساخته و توسعه داده شده و دارای چندین ویژگی بسیار خوب برای بهینه سازی ظاهر و باطن سایت شما است. همچنین تجربه من در استفاده از این افزونه نشان داده است که این پلاگین بسیار بهتر از افزونه Asset CleanUp است. در ادامه اسکرین شاتی از تنظیمات این پلاگین را مشاهده می کنید.

پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Perfmatters
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Perfmatters
  1. پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Asset CleanUp 

در حالی که افزونه هایی مانند Asset CleanUp (ورژن رایگان) و Perfmatters به شما این امکان را نمیدهند؛ اما افزونه بهینه سازی سایت Asset CleanUp این امکان را برای شما فراهم کرده است تا CSS سفارشی خود را در آن قرار دهید. یکی از بهترین امکانات این افزونه که من هم آن را بسیار دوست دارم، داشتن یک حالت آزمایشی به خصوص است. این افزونه به شما امکان می دهد تا به شکل آزمایشی تغییرات اعمال شده در وب سایت خود را مشاهده کنید، تا بتوانید از تغییراتی که ممکن است باعث ایجاد مشکل در وب سایت شما شوند جلوگیری کنید.

پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Asset CleanUp 
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Asset CleanUp
  1. Autoptimize

این افزونه بهینه سازی سایت به شکل خودکار فایل های CSS/JS را ترکیب و درون خطی می کند. همچنین این افزونه می تواند به رفع منابع مسدود کننده رندر کمک کند. با این افزونه می‌توانید به درستی خطای render-blocking resources را در گوگل پیج اسپید رفع کنید. در واقع با این پلاگین شما می توانید فایل های سایت خود را  Minify کنید. برخی از افزونه ها به شما امکان بهینه سازی فایل های CSS/JS را نمی دهد، اما افزونه Autoptimize این امکان را برای شما فراهم کرده است.

پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Autoptimize 
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Autoptimize
  1. پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Smush

سه افزونه Smush، Imagify و ShortPixel را می توان 3 افزونه محبوب برای بهینه سازی تصاویر سایت وردپرس دانست. همه این افزونه ها به شما این امکان را می دهند تا تصاویر را فشرده کنید، داده های EXIF ​​را بردارید و از تصاویر پشتیبان تهیه کنید. تفاوت Smush با دو افزونه دیگر این است که این افزونه ویژگی های داخلی بیشتری دارد. با این حال، یک چیز خوب در مورد ShortPixel و Imagify این است که آنها تصاویر WebP ایجاد می کنند، در حالی که برای انجام این کار در افزونه Smush باید نسخه پیشرفته آن را تهیه کنید. همچنین افزونه بهینه سازی Smush از دو افزونه ای که نام بردم، رتبه بالاتری  دارد.

پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Smush
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Smush
  1. بهینه سازی سرعت وردپرس WP-Optimize

اگر اکثر پلاگین ها دیتابیس وب سایت شما را پاک سازی می کنند، پس چرا به افزونه بهینه سازی سایت وردپرس WP-Optimize نیاز دارید؟

زیرا این افزونه بهینه سازی سرعت سایت به شما این امکان را می دهد تا جدول های دیتابیس خود را مرور کنید. همچنین جداول باقی مانده توسط افزونه های قدیمی را که به عنوان “نصب نشده” علامت گذاری شده اند را نیز حذف کنید. به یاد داشته باشید هنگامی که پلاگینی را از وب سایت خود حذف کنید، به احتمال زیاد داده های آن پلاگین در دیتابیس انباشته می شوند. به کمک این افزونه می توانید این پلاگین ها را در دیتابیس سایت پیدا کرده و حذف کنید. همچنین ممکن است متوجه شوید که برخی از ویژگی‌های افزونه ها باعث ایجاد مشکل در دیتابیس سایت شما می ‌شوند. در این صورت نیز می‌توانید به راحتی برخی از این ویژگی‌ ها را غیرفعال کنید.

بهینه سازی سرعت وردپرس WP-Optimize
بهینه سازی سرعت وردپرس WP-Optimize
  1. Query Monitor

این افزونه بهینه سازی سرعت سایت به شما این امکان را می دهد تا پلاگین ها، پرس و جو ها، اسکریپت ها و سایر عناصری که زمان بارگذاری کندی دارند را پیدا کنید. به یاد داشته باشید که حتما پس از پایان کارتان با این افزونه آن را از سایت خود حذف کنید؛ زیرا اسکن مداوم این پلاگین، استفاده از CPU را افزایش خواهد داد.

Query Monitor
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Query Monitor
  1. پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Flying Pages

این افزونه بهینه سازی سرعت سایت ویژگی های مختلف و بسیار خوبی دارد. یکی از ویژگی های این پلاگین این است که صفحات وب سایت شما را از قبل در viewport بارگیری می کند تا وقتی که کاربران به سایت شما مراجعه می کنند، سرعت بارگذاری وب سایت شما بیش تر شده و صفحات مختلف سایت بلافاصله بارگذاری شوند. این ویژگی برای جست و جوی کلمات کلیدی سایت شما بسیار مفید است. همچنین این افزونه ویژگی هایی دارد که از بارگذاری بیش از حد  چندین برنامه بر روی سرور شما جلوگیری می کند. همچنین این پلاگین اگر سرور شما مشغول باشد بارگذاری اولیه را متوقف می کند.

پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Flying Pages
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Flying Pages
  1. بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین Flying Scripts

کار این افزونه به تاخیر انداختن زمان بارگذاری در جاوا اسکریپت است. در واقع این افزونه به شما کمک می کند تا نرم افزار های third party را بر روی سایت خود به خوبی بهینه سازی کنید. برخی از افزونه ‌ها مانند SiteGround Optimizer به شما اجازه را نمی ‌دهند تا زمان بارگذاری را در سایت خود به تاخیر بیندازید. به همین دلیل افزونه بهینه سازی سایت Flying Scripts بسیار پلاگين سودمندی در بهینه سازی سرعت وردپرس است.

بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین Flying Scripts
بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین Flying Scripts
  1. بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین Flying Analytics

اگر از ابزار گوگل آنالیتیکس استفاده می کنید این افزونه کاربرد بسیاری برای شما خواهد داشت. همچنین این افزونه از نمایش خطاهایی مانند analytics.js یا مشابه آن در ابزارهای تست سرعت جلوگیری می کند. برای استفاده از این افزونه کافی است Tracking-ID خود را در آن وارد کنید، پلاگین Flying Analytics بقیه کارها را برای شما انجام خواهد داد.

بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین Flying Analytics
بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین Flying Analytics
  1. بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین  Unbloater

افزونه Bloat removal بیش از 35 ویژگی برای پلاگین های فرانت اند، بک اند، گوتنبرگ و غیره دارد. البته نباید فراموش کرد که پلاگین Unbloater ، کارایی های بسیار بیشتری نسبت به این افزونه دارد . همچنین افزونه بهینه سازی سایت Unbloater به شکل رایگان قابل استفاده است.

بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین  Unbloater
بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین  Unbloater
  1. بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین SiteGround Optimizer

این افزونه بهینه سازی سایت تنها بر روی SiteGround کار می کند، به همین دلیل من آن را توصیه نمی کنم. این افزونه آنقدرها هم خوب نیست، حتی با این که این افزونه از حافظه پنهان در سطح سرور استفاده می کند. همچنین با وجود این که افزونه SiteGround Optimize را برای رسیدگی به موارد حیاتی وب به روز کرده اند؛ اما باز هم این پلاگین، با افزونه هایی مانند LiteSpeed ​​Cache یا FlyingPress اصلا قابل مقایسه نیست. این افزونه مشکلات سازگاری زیادی دارد و به نظر می رسد قبل از انتشار نسخه های جدید به طور کامل تست نشده است.

بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین SiteGround Optimizer
بهینه سازی سرعت وردپرس با پلاگین SiteGround Optimizer
  1. Redis Object Cache

با اتصال این افزونه بهینه سازی سایت وردپرس رایگان، به وب سایت خود می توانید سرعت سایت خود را به شکل چشمگیری افزایش دهید. این افزونه به خصوص برای فروشگاه های اینترنتی بسیار مفید است.

Redis Object Cache
Redis Object Cache
  1. OMGF | Host Google Fonts Locally

با این افزونه بهینه سازی سایت می توانید فونت های وب سایت خود را بهینه سازی کنید. نمودار GTmetrix Waterfall و گزارش PageSpeed ​​Insights در این افزونه به شما می‌گویند که چگونه قرار است فونت‌ های سایت را بهینه سازی کنید. این افزونه، Elementor و چندین تم/افزونه دیگر نیز برای بهینه سازی فونت های سایت شما دارد.

OMGF | Host Google Fonts Locally
OMGF | Host Google Fonts Locally
  1. پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس BunnyCDN

این پلاگین عملکرد و قابلیت اطمینان بالایی در سایت cdnperf.com دارد. همچنین نسبتاً ارزان است و می‌توانید انتخاب کنید در کدام مناطق ارائه شود. هر کدام از منطقه ها در این افزونه قیمت ‌های خاص خود را دارند. همچنین می‌توان مناطق مختلف‌ در این افزون را به راحتی روشن و خاموش کرد.

پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس BunnyCDN
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس BunnyCDN
  1. پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس  WP Crontrol

با این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس که به شکل رایگان در اختیار شما قرار گرفته است، می توانید جاب ها و تسک های برنامه ریزی شده در سایت خود را مشاهده، بررسی و ویرایش کنید.

پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس  WP Crontrol
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس  WP Crontrol

 

  1. Heartbeat Control

با کمک این افزونه میتوانید وضعیت سلامت وردپرس وب سایت خود یا Heartbeat را غیر فعال کنید. البته توجه کنید که بسیاری از پلاگین های در حال حاضر مانند: LiteSpeed Cache, WP Rocket, Perfmatters, SiteGround Optimizer این کار را انجام می دهند.

همچنین بدون استفاده از افزونه می توانید تنها با وارد کردن کد زیر این فایل را به functions.php خود اضافه کنید. نباید فراموش کرد که 99 درصد کاربران این امکان را در وب سایت خود غیر فعال می کنند.

Heartbeat Control
Heartbeat Control
  1. Pre* Party Resource Hints

این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس مربوط به بارگیری و بارگیری مجدد فایل ها است. این پلاگین بیشتر برای فایل های خارج از سرور سایت شما یا همان third-party استفاده می شود. با این حال شما نباید چندان نیاز اساسی ای به این افزونه داشته باید. زیرا اکثر پلاگین ها ویژگی های این افزونه را دارند. همچنین شما می توانید با وارد کردن یک خط کد به فایل header.php خود می توانید از این پلاگین بدون نیاز به نصب آن بر روی وب سایت وردپرس خود استفاده کنید.

Pre* Party Resource Hints
Pre* Party Resource Hints
  1. ShortPixel Adaptive Images

با این افزونه می توانید عملکرد وب سایت خود در گوشی های تلفن همراه را بهبود ببخشید. با داشتن این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس رایگان می توانید امتیاز موبایل سایت خود را بهتر کنید. همچنین با این افزونه می توان تصاویر در قالب WebP ارائه کرد. این افزونه بسیار مشابه Cloudflare Mirage است.

ShortPixel Adaptive Images
ShortPixel Adaptive Images
  1. WebP Converter For Media

با این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس می توانید تصاویری با فرمت WebP ایجاد کنید. این فرمت از فایل ها از فرمت هایی مانند JPEG، PNG و GIF سریع تر هستند. البته نباید فراموش کرد که بسیاری از افزونه های بهینه سازی سرعت سایت این کار را انجام می دهند. شما می توانید به جای افزونه WebP Converter For Media از یک پلاگین دیگر استفاده کنید؛ اما حتی اگر این کار را هم انجام ندادید و این گونه افزونه ای را بر روی وب سایت خود نصب نکردید؛ به یاد داشته باشید که تصاویر با فرمت WebP بسیار بهتر و سریعتر از تصاویر با فرمت JPEG/PNG هستند.

WebP Converter For Media
WebP Converter For Media
  1. پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Swap Google Fonts Display

ممکن است شما هنگام استفاده از گوگل لایت با خطای زیر مواجه شوید. به کمک این افزونه بهینه ساز سایت می توانید این مشکل را برطرف کنید. البته بسیاری از پلاگین ها امکان حل این مشکل را به شما خواهند داد. به همین دلیل ممکن است این افزونه باعث عملکرد تکراری در وردپرس شما شود و شما نیازی به آن نداشته باشید.

پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Swap Google Fonts Display
پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Swap Google Fonts Display
  1. Disable XML-RPC

این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس از سایت شما در مقابل حملات brute-force و DDoS محافظت می کند. همچنین با این افزونه می توانید XML-RPC سایت خود را غیرفعال کنید. XML-RPC برای انتشار محتوا از سرویس های خارجی طراحی شده است و اگر این کار را انجام ندهید معمولاً غیرفعال می شود (این کار با کد نیز قابل انجام است).

Disable XML-RPC
Disable XML-RPC
  1. پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Disable WooCommerce Bloat

این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس سایت ویژگی WooCommerce که در ورژن 4.0 و بالاتر از آن را غیر فعال می کند.

  • مدیر WooCommerce، برگه تجزیه و تحلیل، نوار اطلاع رسانی.
  • مرکز بازاریابی، صفحه اصلی، قدرت سنج رمز عبور.
  • اسکریپت های WooCommerce، سبک ها، قطعات سبد خرید، ویجت ها.
  • داشبورد SkyVerge، تبلیغات Jetpack، ویجت نمای کلی Elementor.
Disable WooCommerce Bloat
Disable WooCommerce Bloat
  1. Widget Disable

این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس تمام ویجت های استفاده نشده در ادمین را غیر فعال می کند.

Widget Disable
Widget Disable
  1. پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس Async JavaScript

این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس، جاوا اسکریپت های سایت را به صورت ناهمگام رندر می کند. می توان گفت این افزونه از پلاگین هایی مانند WP Rocket، در انجام این کار بهتر عمل می کند. این افزونه را نصب کنید و بر روی “apply defer” کلیک کنید. به همین سادگی.:)

Async JavaScript
Async JavaScript
  1. افزونه بهینه سازی سایت Simple Local Avatars

با این افزونه می توانید آواتارها را برای جلوگیری از درخواست های third-party آپلود کنید. (این افزونه بیشتر به درد کسانی می خورد که سایت شان نظرات زیادی دریافت می کند.)

افزونه بهینه سازی سایت Simple Local Avatars
افزونه بهینه سازی سایت Simple Local Avatars
  1. Limit Login Attempts

این افزونه بهینه سازی وردپرس از مصرف منابع سایت شما توسط هکرها و ربات های بد جلوگیری می کند. با این افزونه می تواند آی پی های خاص را بلاک کنید، اعلان های ایمیل های پشتیبانی را بهینه سازی کنید و بسیاری موارد دیگر.

Limit Login Attempts
Limit Login Attempts
  1. WPS Hide Login

با این افزونه می توانید صفحه wp-login یا همان صفحه ورود ادمین در وب سایت خود را بهینه سازی کنید. البته باید اشاره کرد که اگر از QUIC استفاده می کنید، مطمئنا نیازی به این افزونه نخواهید داشت. زیرا QUIC خود این ویژگی بهینه سازی وب سایت را دارد.

WPS Hide Login
WPS Hide Login
  1. Blackhole For Bad Bots

با این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس می توانید ربات هایی را که با بالا بردن مصرف منابع سایت باعث کند شدن وب سایت شما می شوند را شناسایی کنید و از ورود این ربات ها به سایت خود و مصرف منابع آن جلوگیری کنید. البته روش های بسیاری برای جلوگیری از ربات های بد وجود دارد. تنها نکته مهم این است که اطمینان حاصل کنید که از روش های درست برای مسدود کردن این ربات ها استفاده می کنید. همچنین هنگام استفاده از این افزونه، باید قوانین Robots را به فایل robots.txt سایت خود اضافه کنید (در صفحه نصب توضیح داده شده است).

Blackhole For Bad Bots
Blackhole For Bad Bots
  1. Oxygen Builder

این افزونه می تواند جایگزین خوبی برای Divi/Elementor باشد. البته این پلاگین به مانند بسیاری از دیگر افزونه های شبیه به خود، به یادگیری کامل نیاز دارد. در حالی که پلاگین Divi/Elementor اینگونه نیست. همچنین Oxygen Builder بیش از 15 وب سایت از پیش ساخته شده برای انتخاب دارد.

 

  1. Kadence Starter Templates

این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس یکی دیگر از جایگزین های محبوب برای Divi/Elementor است. درست است که من شخصاً از Kadence استفاده نمی کنم، اما می‌دانم که این یک پلاگین بسیار محبوب و پر طرفدار است.

 

  1. WP YouTube Lyte

این افزونه برای بهینه سازی ویدئوهای یوتیوب در وب سایت شما به کار می رود. با وجود آن که این افزونه به خوبی کار می کند ولی با این حال من افزونه FlyingPress را ترجیح می دهم. افزونه های دیگری نیز هستند که می توانند به شما برای بهینه سازی ویدیوهای سایت خود کمک کنند. اگر از افزونه های با چند ویژگی استفاده نمی کنید، این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس میتواند انتخاب خوبی برای شما باشد.

WP YouTube Lyte
WP YouTube Lyte
  1. افزونه بهینه سازی سایت ToolKit For Elementor

این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس ویژگی های مختلفی دارد و می تواند به شما در انجام بسیاری از کارها کمک کند. این افزونه به کارهایی مانند: کوچک سازی، ترکیب، بهینه سازی فونت، بارگذاری تنبل، حذف bloat، gzip، ذخیره مرورگر و هدرهای منقضی رسیدگی می کند. البته این افزونه همه کارها را انجام نمی دهد. من ترجیح می دهم از ترکیب FlyingPress + Perfmatters استفاده کنم. یکی از چیزهایی که در مورد ToolKit For Elemento دوست دارم، گزینه غیرفعال کردن ویجت های استفاده نشده در Elementor، WordPress و در داشبورد وردپرس به کمک این پلاگین است.

ToolKit For Elementor
ToolKit For Elementor
  1. Breeze

باید اعتراف کنم که Breeze افزونه بهینه سازی سرعت وردپرس خوبی نیست. این افزونه فاقد بسیاری از ویژگی های مهم است که در بسیاری از افزونه های بهینه سازی دیگر یافت می شود.

Breeze
Breeze
  1. WP Super Cache

WP Super Cache یکی از بهترین افزونه های رایگان است. با این حال، من اکثر افزونه‌های رایگان (به جز LiteSpeed ​​Cache و شاید SiteGround Optimizer) را توصیه نمی‌کنم، زیرا اکثر افزونه ‌های رایگان کار خوبی برای پرداختن به موارد حیاتی وب و بهینه‌ سازی آن انجام نمی‌ دهند. این مسئله شامل پلاگین WP Super Cache نیز می ‌شود.

47 پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس

  1. افزونه بهینه سازی سایت W3 Total Cache

مشابه پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس WP Super Cache، این افزونه نیز در بهینه سازی موارد حیاتی وب، به خوبی کار نمی کند. به علاوه، پیکربندی تنظیمات این افزونه به خصوص برای مبتدیان دشوار است.

W3 Total Cache
W3 Total Cache

 

  1. Swift Performance

من هرگز از این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس استفاده نخواهم کرد؛ آن هم به این دلیل که حجم عظیمی از “شکایات کلاهبرداری” در مورد این افزونه وجود دارد. با این حال، برخی از مردم هنوز به آن سوگند می خورند. من تنها بر اساس بسیاری از بررسی ها و ضعیف های موجود در این افزونه، آن را توصیه نمی کنم.

Swift Performance
Swift Performance
  1. NitroPack

NitroPack آخرین افزونه بهینه سازی سایت است که من به شما توصیه می کنم. زیرا این افزونه امتیازات خود را در PageSpeed ​​Insights تقلب می کند، اما زمان بارگذاری واقعی در وب سایت شما را تقریباً به اندازه سایر افزونه ها بهبود نمی دهد. بنابراین اگر به دنبال امتیاز 100٪ هستید، آن را نصب کنید. فقط انتظار نداشته باشید وب سایت شما خیلی سریعتر بارگذاری شود. قیمت این افزونه هم نسبت به چیزی که هست و امکاناتی که ارائه می دهد، بسیار گران است.

NitroPack
NitroPack
  1. RapidLoad

با وجود این که چندین افزونه دیگر از قبل در وب سایت شما شروع به انجام کار کرده اند (مانند WP Rocket، LiteSpeed ​​Cache، Perfmatters و غیره)؛ نباید به این افزونه نیازی داشته باشید. اما اگر از افزونه هایی با چند ویژگی مختلف استفاده نمی کنید این پلاگین می تواند در بهینه سازی سایت به شما کمک کند.

  1. AMP For WP

من قبلا از پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس AMP استفاده می کردم، اما هم اکنون آن را غیرفعال کرده ام. اگر می‌خواهید AMP (صفحات موبایلی تسریع‌ شده) را به وردپرس اضافه کنید، این یکی از پلاگین‌های با امتیاز بالا و مناسب است. زیرا گزینه‌ های سفارشی‌ سازی زیادی دارد. یکی از بخش ‌های ناامیدکننده در مورد AMP این است که برخی از عناصر طراحی شما را حذف می‌کند.

AMP For WP
AMP For WP
  1. افزونه بهینه سازی سایت WP Hosting Performance Check

این افزونه بر زمان پاسخگویی سرور شما و اینکه آیا فناوری شما (نسخه های PHP، MySQL، وردپرس) کند کار می کند یا نه، نظارت می کند. این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس همچنین کند ترین صفحه های وب سایت را به شما نشان می دهد.

WP Hosting Performance Check
WP Hosting Performance Check
WP Hosting Performance Check
WP Hosting Performance Check
  1. Disqus Conditional Load

Disqus نظرات و کامنت ها را با بارگذاری تنبل آنها سرعت می بخشد. البته من قطعاً استفاده از نظرات بومی و عدم استفاده از افزونه نظرات third-party را توصیه می کنم. من از wpDiscuz استفاده می کردم اما، نظرات بومی همیشه سریعتر از افزونه ها هستند.

Disqus Conditional
Disqus Conditional
  1. Rank Math

این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس تقریباً نیمی از خطوط کد Yoast را دارد. من می‌توانم یک پست وبلاگ کامل را در مورد اینکه چرا از Yoast به Rank Math تغییر داده‌ام و چرا این افزونه بهتر است پر کنم. با اطمینان می توان گفت که پلاگین Rank Math تنها افزونه SEO است که به آن نیاز دارید.

 

زیرا این افزونه ویژگی‌ های داخلی بسیار زیادی دارد. فقط به خاطر داشته باشید که ماژول های استفاده شده توسط افزونه های سئو مانند تجزیه و تحلیل + توصیه های پیوند داخلی باعث ایجاد مشکل در پایگاه داده های وب سایت شما می شوند، بنابراین مطمئن شوید که ماژول هایی را که استفاده نمی کنید را حتما غیرفعال کنید.

 

منبع

onlinemediamasters.com

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *