چگونه سایت را در موتورهای جستجو ثبت کنیم

چگونه سایت را در موتورهای جستجو ثبت کنیم


زمان سرمایه گذاری روی خود : 6 دقیقه
5/5 - (5 امتیاز)

یکی از موضوعات مهمی که بایستی از آن اطلاع يابيد مبحث چگونگی ثبت سایت در موتورهای جستجو می باشد. موتورهای جستجوگر در گوگل مهمترین وظیفه در خصوص ترافیک وب سایت شما را بر عهده دارند. در مقاله پیشرو به کارشناسان ما در سئورب به بررسی دقیق این موضوع خواهند پرداخت.

چگونه سایت را در موتورهای جستجو ثبت کنیم
چگونه سایت را در موتورهای جستجو ثبت کنیم

در مقاله پیشرو به بررسی دقیق موضوعات زیر خواهیم پرداخت:

  • آیا نیاز است که سایت خود را در موتورهای جستجو ثبت کنیم
  • چگونه سایت را در موتورهای جستجو ثبت کنیم
  • ساخت نقشه سایت یا  sitemap در وردپرس از طریق افزونه all in one seo
  • چگونه وب سایت شما index خواهد شد
  • آیا بایستی خدماتی در خصوص ثبت سایت خود انجام دهید
  • حل مشکلات و ثبت پرسش و پاسخ در خصوص ثبت سایت خود در موتورهای جستجوگر

در بخش های بعدی هر یک از روش های مذکور شرح داده خواهد شد.

چرایی و چگونگی ثبت سایت در موتورهای جستجو

در خصوص پاسخ به پرسش اینکه آیا بایستی وب سایت خود را در موتورهای جستجو ثبت کنیم یا خیر؟ می توانیم اینگونه پاسخ دهیم که حتما نیاز به ثبت وب سایت نیست. بلکه اغلب موتورهای جستجو به صورت اتوماتیک وب سایت شما را از طریق motion دیگر سایت ها می یابند. چنانچه دارای سایت وردپرسی می باشید، پیشنهاد می شود سایت خود را به صورت دستی در موتور جستجو ثبت کنید، زیرا این موضوع در جستجو سایت شما بسیار موثر خواهد بود.

چنانچه کسب و کار اینترنتی و بلاگ وب سایت شما به تازگی راه افتاده است، برای موتورهای جستجو مهم است که ترافیک سایت شما ثبت نمایند. این موضوع بیانگر این است که سایت شما بدون هیچ گونه هزینه ای ثبت و رشد پیدا کند. همچنین امکان دسترسی به چند ابزار ساده و رایگان نیز در اختیار شما خواهد بود.

بررسی چگونگی ثبت سایت در موتورهای جستجو

گوگل به عنوان یکی از مهمترین و محبوب ترین موتورهای جستجو شناخته شده است. برای ثبت وب سایت خود در گوگل بایستی ابتدا در Google Search Console ثبت نام کنید. این ابزار یکی از ابزارهای جستجو در گوگل می باشد که به صورت رایگان در اختیار کاربران جهت اطلاع از عملکرد جستجو در وب سایت قرار گرفته است. نحوه ثبت نام و کار در این ابزار بسیار آسان و رایگان بوده است. تنها با استفاده از دکمه start now می توانید شروع به کار کنید. سپس گوگل به شما پیشنهاد می دهد که با نام دامنه خود وارد Google Search Console شوید. پیشنهاد ما به شما این است که وارد بخش Url prefix شوید، زیرا ورود و ثبت از این طریق راحت تر خواهد بود.

Url prefix
Url prefix

پس از انتخاب روش Url prefix بایستی tag HTML مربوطه را برای تشخیص وب سایت خود وارد نمایید. Tag HTML مربوطه را کپی کنید و در کادر مرتبط وارد نمایید.

google-copy-html-tag
google-copy-html-tag

راه های بسیاری جهت ثبت کد تایید وب سایت در نظر گرفته شده است که در بخش های بعدی هر کدام شرح داده می شود.

ثبت کد تایید وب سایت در وردپرس از طریق افزونه all in one seo

یکی از بهترین روش ها جهت دریافت کد تایید وب سایت شما استفاده از افزونه all in one seo خواهد بود. ابتدا بایستی افزونه all in one seo را از طریق مخزن وردپرس نصب و فعال سازید. سپس وارد بخش general settings و قسمت webmaster tools شوید و بر روی بخش Google Search Console کلیک کنید.

webmaster-tools-google-aioseo
webmaster-tools-google-aioseo

سپس در بخش پایین در کادر موجود Google verification code، کد مربوطه به tag HTML را وارد کنید. در انتها save changes بالای صفحه را بزنید.

Google verification code
Google verification code

چگونه سایت را در موتورهای جستجو از طریق sitemap ثبت کنیم

سایت مپ sitemap در واقع لیستی از محتوای وب سایت شما خواهد بود. این لیست شامل تمامی بلاگ ها و صفحه های وب سایت شما می باشد. داشتن sitemap به موتورهای جستجو اجازه می دهد تا از محتوای سایت شما به طور جامع اطلاع داشته باشند. از ورژن 5.5 به بعد وردپرس XML sitemaps به عنوان یکی از ویژگی های وردپرس و وب سایت در نظر گرفته شده که راه اندازی آن نیاز به دقت دارد.

از این رو پیشنهاد ما به شما استفاده از افزونه all in one seo است. ابتدا افزونه all in one seo را نصب و دانلود کنید. این افزونه دارای sitemap می باشد که پس از فعال سازی به طور خودکار قابل استفاده خواهد بود. ابتدا وارد بخش all in one seo و قسمت sitemap شوید و بر روی دکمه Open Sitemap کلیک کنید.

دکمه Open Sitemap
دکمه Open Sitemap

در این بخش می توانید صفحه های index سایت مپ را مشاهده کنید.

index سایت مپ
index سایت مپ

اگر بر روی هر یک از لینک های مشخص شده کلیک کنید، می تونید وارد بخش یا محتوای مربوطه شوید.

index سایت مپ
index سایت مپ

در این بخش نیز بایستی سایت خود را در گوگل ثبت نمایید. آسان ترین راه استفاده از Google Search Console می باشد. در این بخش وارد Google Search Console و بر روی link sitemap کلیک کنید:

Google Search Console قسمت link sitemap
Google Search Console قسمت link sitemap

در بخش بعدی در کنار نام سایت خود sitemap.xml قرار دهید.

sitemap.xml
sitemap.xml

سپس Google Search Console به شما پیامی نشان می دهد که حاوی پیام ثبت موفقیت آمیز sitemap می باشد. بدین ترتیب می توانید Submitted sitemaps را مشاهده کنید.

Submitted sitemaps
Submitted sitemaps

banner-seo

چگونه سایت index شده را در موتورهای جستجو ثبت و چک کنیم

آسان ترین راهی که می توانید متوجه شوید سایت شما index شده است یا خیر، استفاده از الگوریتم site:yoursitename.com در جستجو خواهد بود. اگر سایت شما index شده باشد می توانید لیست تمام صفحات را بررسی بفرمائید.

site:yoursitename.com
site:yoursitename.com

حل مشکلات و ثبت پرسش و پاسخ در خصوص ثبت سایت خود در موتورهای جستجوگر

در بسیاری از مواقع پس از اتمام بلاگ مورد نظر موضوع طراحی پرسش و پاسخ در مورد مقاله مورد نظر پیش می آید. همچنین سوالاتی در ذهن طراحان سایت در این خصوص به وجود خواهد آمد. به عنوان مثال سوالی مانند مدت زمان مورد نیاز برای اینکه سایت بر روی موتورهای جستجوگر قابل رویت باشد چه میزان خواهد بود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت پاسخ به این سوال به طور دقیق نخواهد بود و بین چند روز تا چند هفته طول خواهد کشید.

همچنین پاسخ به سوالات دیگر بدین شرح خواهد بود:

  • سایت خود را ثبت کرده ام اما بر روی موتورهای جستجوگر مشاهده نمی شود، علت چیست؟

ابتدا در بخش setting وردپرس خود چک کنید که آیا اجازه بررسی به موتورهای جستجوگر را داده اید یا خیر. ابتدا وارد بخش settings و قسمت reading شوید و چک کنید Discourage search engines from indexing this site بدون علامت تیک باشد.

Discourage search engines from indexing this site
Discourage search engines from indexing this site
  • چگونه بررسی کنیم ترافیک وب سایت ما مربوط به چه بخشی می باشد؟

آسان ترین راه برای بررسی ترافیک وب سایت استفاده از monsterlnsights می باشد. این افزونه جزء بهترین افزونه های وردپرسی است که به شما اجازه می دهد که متوجه شوید کاربران سایت شما از چه موتور جستجوگری استفاده می نمایند.
در مقاله چگونه سایت را در موتورهای جستجو ثبت کنیم کارشناسان متخصص ما در سئورب تمام تلاش خود را بر این داشته اند تا اطلاعاتی کامل در اختیار شما قرار دهند.

 

https://www.wpbeginner.com

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *