مثال های اهداف بازاریابی

مثال های اهداف بازاریابی


زمان سرمایه گذاری روی خود : 7 دقیقه
5/5 - (1 امتیاز)

در مقاله پیشرو مثال های اهداف بازاریابی در قالب نکاتی در خصوص پیشبرد حرفه کاری و کسب کار ارائه خواهد شد. کارشناسان ما در سئورب به بررسی کامل این موضوع خواهند پرداخت.

اهداف بازاریابی چست؟

اهداف بازاریابی از فعالیت های جمعی ده ها هزار مؤسسه انتفاعی و غیرانتفاعی تشکیل شده است. این سیستم کلیه افراد اعم از خریداران، فروشندگان و بسیاری از گروه های اجتماعی واجد خصوصیات مشترک را تحت تأثیر قرار می دهد. اهداف این گروه ها ممکن است با یکدیگر در تضاد باشند.

مثلا: خریداران طالب محصولاتی با کیفیت مطلوب و قیمتی مناسب در مکان های عرضه مناسب و فروشندگانی درستکار با صفا و مددکار هستند، و خواهان تنوع کالا تضمین های مطمئن و خدمات بعد از فروش مطلوب می باشند.

فروشندگان نیز در اهداف بازاریابی هنگام ارائه کالا برای فروش با وضعیت های دشواری روبرو می شوند. چه گروهی از مصرف کنندگان باید مخاطب قرار گیرند؟ نیازهای مصرف کنندگان هدف کدامند؟ نحوه طراحی، تولید و قیمت گذاری محصول برای تأمین این نیازها باید به چه صورت باشد؟ عمده فروشان و خرده فروشان چگونه انتخاب شوند؟ برای فروش کالا از چه نوع آگهی تبلیغاتی، فروشندگی شخصی و تبلیغات پیشبرد فروش می توان مدد گرفت؟ بازار طالب کالای زیادی است. فروشندگان باید به کمک تفکر اهداف بازاریابی مدرن به تولید و عرضه کالا اقدام کنند تا بتوانند مشتریان را جذب کنند و رضایت آنها را فراهم آورند.

در لیست زیر به بررسی 9 مورد از اهداف بازاریابی می پردازیم:

دقت کنید که این اهداف می‌توانند اهداف دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال شما هم باشند و فقط به بحث بازاریابی تعلق ندارند

  • افزایش کیفیت
  • چرخه خرید و فروش را کوتاه کنید.
  • درصد معاملات را به صورت منطقی تعیین نمایید.
  • تقاضای خرید و فروش کالاهای خود را افزایش دهید.
  • محصولات خوب خود را مجددا تکرار نمایید.
  • محصولات خود را با سرویس خدماتی جدیدی ارائه دهید.
  • سود فروش محصولات خود را افزایش دهید.
  • قدرت برند فروش محصول خود را افزایش دهید.

اگر به تازگی کسب و کار خود را وارد عرصه خرید و فروش کرده اید، بایستی صبور باشید و استراتژی های به روزی را پیش بگیرید. اما گاهی اوقات استراتژی که در ذهن شما شکل می گیرد در مرحله اجرا کار دشواری خواهد بود‌‌. موفقیت اکثر شرکت های کوچک از طریق دنبال کردن اهداف بازاریابی بوده است. از این رو به یاد داشته باشید در صورت کار با شرکت های بزرگ و مختلف طی سال های اخیر و کسب تجربه بیش از 10 سال می توانید اهداف بازاریابی متنوعی را جزء تجربیات خود بیافزایید.

مثال های اهداف بازاریابی
مثال های اهداف بازاریابی

بهترین روش های کاربردی جهت پیشبرد مثال های اهداف بازاریابی

بسیاری از کارشناسان معتقدند که پیش گرفتم اهداف بازاریابی و عمل به روش KPIs بسیار کارآمد خواهد بود. به طور کلی در نظر داشته باشید روشی که برای بازاریابی انتخاب می‌ کنید، با توجه به شرکت مورد نظر متفاوت خواهد بود.
2 روش مهم objectives و KPIs بدین شرح می باشند:

  • Objectives

به شرایطی گفته می شود که کاربر تلاش می کند تا موفقیتی را کسب نماید. در این روش هدفی به نما SMART پیش گرفته می شود. عبارت SMART مخفف مواردی مانند specific، measurable، achievable، relevant، time-bounded که به عنوان هدف های بازاریابی شناخته می شوند.

  • KPI

مقیاسی است که نشان می دهد شما در راستای اهداف بازاریابی تا چه میزان پیش رفته اید.
در نظر داشته باشید که این 2 روش کاملا متفاوت بوده و بایستی هر کدام در زمان مناسب پیش گرفته شوند. در بخش های بعدی به بررسی ارتقاء اهداف بازاریابی خواهیم پرداخت.

ارتقاء کيفيت محصولات از مثال های اهداف بازاریابی

به یاد داشته باشید که یکی از روش های ارتقاء و جذب مشتری در کسب و کارهای مختلف ارتقاء کیفیت محصولات خواهد بود. هر چه کیفیت خود را ارتقاء دهید در این صورت درصد فروش بیشتری نصیب شما خواهد شد. از این رو طبق عملکرد ارزیابی KPI بایستی موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • تعداد محصولاتی که موجب گردیده مشتریان بسیاری سمت کسب و کار شما بیایند را بررسی کنید.
  • تعداد مکالماتی که در خصوص فروش و رزروهای کالاها یا محصولات‌ شما ثبت شده را بررسی کنید.
  • تعداد معاملاتی که مربوط به ثبت کالاهای شما جهت فروش می باشد را بررسی نهایی بفرمائید.ا

کاهش چرخه فروش محصول از مثال های اهداف بازاریابی

یکی دیگر از اهداف بازاریابی که بایستی در نظر داشته باشید تنها در خصوص فروش محصولات خود نخواهد بود، بلکه مربوط به ارسال محصولات به مشتری نیز تاثیر به سزایی در کسب و کار و جذب مشتری خواهد داشت. در روش های مدرن تحویل کالا به موقع و با ارائه جزئیات مانند تحویل به پست، ارسال پیامک و پیگیری های لازم موجب می گردد که مشتری به برندینگ و شرکت شما اعتماد بیشتری کند.

به عنوان مثال موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • محتوای مرتبط با فروش قبل از مکالماتی در خصوص فروش
  • محصولات جدیدی که تولید شده اند.

کاهش درصدی باقیمانده فروش از مثال های اهداف بازاریابی

فروش کالا به طور حتم با سود و مزیتی خواهد بود که جزء اهداف بازاریابی به حساب می آید. اما بایستی قیمت گذاری بر روی کالاهای خود را به شکلی صحیح انجام دهید تا در لیست ضررهای احتمالی قرار نگیرید. پس دوره فروش مناسبی را انتخاب نمایید، زیرا احتمال تغییر در میان دوره فروش وجود نخواهد داشت. شرکت های تجاری در این خصوص نرخ های معین و رو به کاهش را انتخاب می کنند. در صورتی که شرکت های غیر تجاری به دنبال آپدیت محتوا یا دیگر محصولات خود با نرخ های ویژه و کاهش درصدی باقیمانده فروش هستند که این جزء بهترین اهداف بازاریابی به شمار می آیند.

ارتقاء ارزش به خرید مشتری از مثال های اهداف بازاریابی

امروزه بسیاری از مشتریان وقت زیادی را در صفحات به بررسی و یا خرید از وب سایت شما اختصاص می دهند. پس بهتر است وب سایت خود را مطابق با نیازهای کاربران تطابق دهید. به خصوص اگر دارای وب سایت هایی مربوط به خرید و فروش کالاها و یا اجناس اینترنتی می باشید. پس ساخت پل ارتباطی تعامل برانگیز ميان شما و کاربران یکی دیگر از اهداف بازاریابی به شمار خواهد آمد. به عنوان مثال تولید محتوای مناسب، آفرهای ویژه، ارتباط با مشتری یا به طور کلی مشتری مداری جزء موارد کاربردی در بازاریابی است.

افزایش سطح آگاهی و تقاضا از مثال های اهداف بازاریابی

چنانچه شرکت شما از چندی پیش آمادگی خود را برای رسیدگی به تقاضا و خرید مشتریان اعلام نموده است. بدین ترتیب می توانید با توجه به شناخت خود از مشتریان فعلی جهت ارتقاء مشتریان سطح تقاضا را افزایش دهید. همچنین می توانید با کمک شبکه های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ و سایر روش ها به ارتقا و رشد کاربران خود بپردازید.

همچنین می توانید راهکارهای زیر را هم در نظر داشته باشید:

  • افزایش تعداد مقالات مربوط به کالاهای جدید
  • ایجاد و اتقاء فرصت‌ های خرید برای محصولات

73cb03cc-management-by-objective
73cb03cc-management-by-objective

افزایش سودآوری و ارتقاء برندینگ از مثال های اهداف بازاریابی

هر چه بازاریابی خود را با هدف بهتری پیشرو ببرید از این رو سود بیشتری نصیب شرکت شما خواهد بود. در این بخش می توانید پس از مدتی فروش بر روی محصولی خاص متوجه مورد قبول بودن و سود آن شوید. بدین ترتیب می توانید بر روی این محصول بیشتر از سایر جهت سوآوری تمرکز کنید. به عنوان مثال می توانید تولید و سفارش سازی این محصول را افزایش دهید. همچنین می توانید هر ماه همان محصول را با نرخی مقطوع تر به فروش برسانید.

با ارتقاء نام برندینگ خود می توانید تعاملی را میان کاربران و مشتریان خود به وجود آورید که این موضوع می توانید نتیجه خوبی بر روی فروش شما نیز بگذارد. در مقاله اهداف بازاریابی کارشناسان متخصص ما در سئورب تمامی تلاش خود را بر این داشته اند تا اطلاعاتی کامل در اختیار شما قرار دهند.

افزایش سودآوری و ارتقاء برندینگ از مثال های اهداف بازاریابی
افزایش سودآوری و ارتقاء برندینگ از مثال های اهداف بازاریابی

منبع:

https://www.impactplus.com/blog/marketing-objectives-examples

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *